Lommebokdeksel i kunstskinn til iPhone SE (2020)/8/7

Andersson Magnetic Wallet Case Black for Apple iPhone 7/8

  Art.nr: 1008474
  • 360° beskyttelse i PU-skinn
  • 3 RFID-beskyttende kortlommer
  • Avtakbar magnetisk deksel
  • Snakk med lokket lukket

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Magnetic Wallet Case er et lommebokdeksel for iPhone SE (2020)/8/7. Dette dekselet dekker både fronten og baksiden av smarttelefonen din slik at du minimerer riper, slitasje og skade hvis du mister mobilen din. Med 3 RFID-beskyttende kortlommer og PU-skinn, er Andersson Magnetic Wallet Case en fantastisk balanse mellom design og sikkerhet. Det er veldig enkelt å ta av det innvendige dekselet, slik at mobiltelefonen får plass i lommen.

3 RFID-beskyttende kortlommer

De fleste moderne bankkort i dag er utstyrt med en RFID-chip, som muliggjør betaling ved å holde kortet inntil kortleseren. Det fører dessverre med seg risiko, da dette signalet, ved hjelp av avansert skimmingteknologi, lar seg gjenskape og kan brukes til bedrageri. Lokket er utstyrt med en RFID-blokkering som forhindrer RFID-signaler fra å trenge både inn i og ut av lommebokdekslet, for at du skal være trygg. 

Avtakbart lommebokdeksel

Sett telefonen i det elegante, modelltilpassede lommebokdekselet, som er nøye designet og som gir deg full tilgang til alle porter, knapper og funksjoner. I tider hvor du bare trenger mobiltelefonen, kan du veldig enkelt ta av lommebokdekslet. Du trenger ikke rote med noe avansert festeanordning, da den veldig enkelt festes riktig ved hjelp av en innebygd magnet.

1008474 Andersson Andersson Magnetic Wallet Case Black for Apple iPhone 7/8 DIP607 Black Andersson Magnetic Wallet Case er et lommebokdeksel for iPhone SE (2020)/8/7. Dette dekselet dekker både fronten og baksiden av smarttelefonen din slik at du minimerer riper, slitasje og skade hvis du mister mobilen din. Med 3 RFID-beskyttende kortlommer og PU-skinn, er Andersson Magnetic Wallet Case en fantastisk balanse mellom design og sikkerhet. Det er veldig enkelt å ta av det innvendige dekselet, slik at mobiltelefonen får plass i lommen. 3 RFID-beskyttende kortlommer De fleste moderne bankkort i dag er utstyrt med en RFID-chip, som muliggjør betaling ved å holde kortet inntil kortleseren. Det fører dessverre med seg risiko, da dette signalet, ved hjelp av avansert skimmingteknologi, lar seg gjenskape og kan brukes til bedrageri. Lokket er utstyrt med en RFID-blokkering som forhindrer RFID-signaler fra å trenge både inn i og ut av lommebokdekslet, for at du skal være trygg.  Avtakbart lommebokdeksel Sett telefonen i det elegante, modelltilpassede lommebokdekselet, som er nøye designet og som gir deg full tilgang til alle porter, knapper og funksjoner. I tider hvor du bare trenger mobiltelefonen, kan du veldig enkelt ta av lommebokdekslet. Du trenger ikke rote med noe avansert festeanordning, da den veldig enkelt festes riktig ved hjelp av en innebygd magnet. Apple 1 1 99 NOK 99 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Apple