Lommebokdeksel til iPhone 11

Andersson Genuine Leather Wallet w/ Magnetic Case Black for Apple iPhone 11

  Art.nr: 1008991
  • 360° beskyttelse i ekte skinn
  • 3 RFID-beskyttende kortlommer
  • Avtakbart magnetisk lommebokdeksel
  • Snakke med lokket lukket

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Genuine Leather Wallet er et lommebokdeksel av høy kvalitet for iPhone 11. Dekslet er laget av skinn, som bare blir vakrere jo mer du bruker det. Med 3 RFID-beskyttende kortlommer og et avtakbart magnetisk lommebokdeksel, er Genuine Leather Wallet en praktisk og sikker helhetlig løsning i både hverdag og arbeid.

3 RFID-beskyttende kortlommer

RFID er en type signal som anvendes i kontaktløs betaling, men også noe som den skyldige kan forsøke å gjenskape ved falske formål. Lokket er utstyrt med en RFID-blokkering som forhindrer RFID-signaler fra å reise både inn og ut av lommebokdekslet, for at du skal kjenne deg trygg.  

Avtakbart lommebokdeksel

Sett telefonen i det elegante, modelltilpassede lommebokdekselet, som er nøye designet og som gir deg full tilgang til alle porter, knapper og funksjoner. I tider hvor du bare trenger mobiltelefonen, kan du veldig enkelt ta av lommebokdekslet. Du trenger ikke rote med noe avansert festeanordning, da den veldig enkelt festes riktig ved hjelp av innebygd magnet.

1008991 Andersson Andersson Genuine Leather Wallet w/ Magnetic Case Black for Apple iPhone 11 DIP713 Black Andersson Genuine Leather Wallet er et lommebokdeksel av høy kvalitet for iPhone 11. Dekslet er laget av skinn, som bare blir vakrere jo mer du bruker det. Med 3 RFID-beskyttende kortlommer og et avtakbart magnetisk lommebokdeksel, er Genuine Leather Wallet en praktisk og sikker helhetlig løsning i både hverdag og arbeid. 3 RFID-beskyttende kortlommer RFID er en type signal som anvendes i kontaktløs betaling, men også noe som den skyldige kan forsøke å gjenskape ved falske formål. Lokket er utstyrt med en RFID-blokkering som forhindrer RFID-signaler fra å reise både inn og ut av lommebokdekslet, for at du skal kjenne deg trygg.   Avtakbart lommebokdeksel Sett telefonen i det elegante, modelltilpassede lommebokdekselet, som er nøye designet og som gir deg full tilgang til alle porter, knapper og funksjoner. I tider hvor du bare trenger mobiltelefonen, kan du veldig enkelt ta av lommebokdekslet. Du trenger ikke rote med noe avansert festeanordning, da den veldig enkelt festes riktig ved hjelp av innebygd magnet. Apple 349 NOK 349 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Deksel og futteral
  4. Apple