Deksel til iPhone 11

Andersson Genuine Leather Case Black for Apple iPhone 11

  Art.nr: 1008912
 • Beskytter mot riper og støt
 • Ekte skinn med mikrofiber
 • Støtter trådløs lading
 • Gullfargede detaljer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Genuine Leather Case er mobildeksel laget av ekte skinn til iPhone 11. Den beskytter både fronten og baksiden av mobiltelefonen mot riper og støt. Det slanke, elegante designet gjør at mobiltelefonen ikke føles større, som sammen med gullfargede detaljer resulterer i et deksel som utstråler profesjonalitet.

Andersson Genuine Leather Case er mobildeksel laget av ekte lær til iPhone XS Max. Den beskytter både fronten og baksiden av mobiltelefonen mot riper og støt. Det slanke designet gjør at mobiltelefonen ikke føles større, som sammen med gullfargede detaljer resulterer i et deksel som utstråler profesjonalitet.

Støtter trådløs lading

Det tynne mobildekslet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade.

Slitesterkt deksel med mikrofiber

På innsiden av dekselet finner du et fôr i mikrofiber som beskytter telefonen din mot utilsiktede fall og mikroskader. Med et deksel på telefonen i en lengre periode er det ikke umulig for støvpartikler og lignende å trenge inn. Disse partiklene er så små at de ikke er synlige, men til tross for størrelsen kan de skape mikroskader på baksiden av telefonen. Mikrofiberforet absorberer partiklene og holder baksiden av telefonen ripefri.

Se også

(0 stk)
 • Beskytter mot riper og støt
 • 100 % nedbrytbar emballasje
 • Støtter trådløs lading

99,-

Se også

(0 stk)
 • Beskytter mot riper og støt
 • 100 % nedbrytbar emballasje
 • Støtter trådløs lading

99,-

1008912 Andersson Andersson Genuine Leather Case Black for Apple iPhone 11 DIP626G Black Andersson Genuine Leather Case er mobildeksel laget av ekte skinn til iPhone 11. Den beskytter både fronten og baksiden av mobiltelefonen mot riper og støt. Det slanke, elegante designet gjør at mobiltelefonen ikke føles større, som sammen med gullfargede detaljer resulterer i et deksel som utstråler profesjonalitet. Andersson Genuine Leather Case er mobildeksel laget av ekte lær til iPhone XS Max. Den beskytter både fronten og baksiden av mobiltelefonen mot riper og støt. Det slanke designet gjør at mobiltelefonen ikke føles større, som sammen med gullfargede detaljer resulterer i et deksel som utstråler profesjonalitet. Støtter trådløs lading Det tynne mobildekslet gjør det enda enklere å lade trådløst. Du trenger ikke å bekymre deg for å fjerne dekslet før du lader mobiltelefonen på en Qi-lader. Bare legg mobiltelefonen på platen for å begynne å lade. Slitesterkt deksel med mikrofiber På innsiden av dekselet finner du et fôr i mikrofiber som beskytter telefonen din mot utilsiktede fall og mikroskader. Med et deksel på telefonen i en lengre periode er det ikke umulig for støvpartikler og lignende å trenge inn. Disse partiklene er så små at de ikke er synlige, men til tross for størrelsen kan de skape mikroskader på baksiden av telefonen. Mikrofiberforet absorberer partiklene og holder baksiden av telefonen ripefri. Apple 179 NOK 179 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Deksel og futteral
 4. Apple