Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Få bedre grep om mobilen med Popsocket

Popsockets Dove White Marble

  Art.nr: 1010489
  • Sammenleggbar
  • Bruk som stativ
  • PopGrip og PopTop-design
  • Perfekt for surfing, gaming og teksting
  • Kabelhåndtering for hodetelefoner

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant White Marble
Blue Marble
White Marble
Petal Power Gloss
Gilded Glam
Cheetah Chic
Frogskin Camo
Kamuflasje

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

En Popsocket er en smart gadget som raskt ble en populær supertrend. Fest den på baksiden av mobiltelefonen for å få bedre grep, gjør det enklere å ta selfies og bruk den som et stativ mens du ser på film. Med en Popsocket eller to bak telefonen, er det lettere å ringe, skrive meldinger og surfe med en hånd. Det smarte med Popsocket er at de er sammenleggbare som et trekkspill, slik at du fortsatt kan ha mobilen i lomma eller vesken.

Ny PopTop-design

Nye Popsocket  gir deg enda flere fordeler enn før. Med avtakbar PopTop kan du bytte motiv på din Popsocket i henhold til situasjonen din, og når du har fjernet toppen får du også trådløs ladestøtte, uten å måtte fjerne hele Popsocket fra telefonen.

Hva bruker man en Popsocket til?

Popsocket er en mobilholder som festes på baksiden av telefonen. For noen større enheter som nettbrett, kan det være en god ide med to Popsocket. Du kan enkelt flytte Popsockets fra ett produkt til et annet, og de kan festes til de fleste overflater, inkludert deksler og futteral. Når du bruker en Popsocket, trekker du den ut og plasser den mellom fingrene for et praktisk grep. Bedre og sikrere grep er alltid bra, men det kan være ekstra praktisk når du tar en selfie. Popsocket vil også fungere som et lite stativ for mobilen eller nettbrettet. Perfekt når du ser filmklipp eller bruker telefonen som en oppskriftsbok på kjøkkenet. Popsocket kan brukes som kabelholder for hodetelefonene.

1010489 1010489 Popsockets Popsockets Dove White Marble 800997 En Popsocket er en smart gadget som raskt ble en populær supertrend. Fest den på baksiden av mobiltelefonen for å få bedre grep, gjør det enklere å ta selfies og bruk den som et stativ mens du ser på film. Med en Popsocket eller to bak telefonen, er det lettere å ringe, skrive meldinger og surfe med en hånd. Det smarte med Popsocket er at de er sammenleggbare som et trekkspill, slik at du fortsatt kan ha mobilen i lomma eller vesken. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Ny PopTop-design Nye Popsocket  gir deg enda flere fordeler enn før. Med avtakbar PopTop kan du bytte motiv på din Popsocket i henhold til situasjonen din, og når du har fjernet toppen får du også trådløs ladestøtte, uten å måtte fjerne hele Popsocket fra telefonen. Hva bruker man en Popsocket til? Popsocket er en mobilholder som festes på baksiden av telefonen. For noen større enheter som nettbrett, kan det være en god ide med to Popsocket. Du kan enkelt flytte Popsockets fra ett produkt til et annet, og de kan festes til de fleste overflater, inkludert deksler og futteral. Når du bruker en Popsocket, trekker du den ut og plasser den mellom fingrene for et praktisk grep. Bedre og sikrere grep er alltid bra, men det kan være ekstra praktisk når du tar en selfie. Popsocket vil også fungere som et lite stativ for mobilen eller nettbrettet. Perfekt når du ser filmklipp eller bruker telefonen som en oppskriftsbok på kjøkkenet. Popsocket kan brukes som kabelholder for hodetelefonene. Holder til mobil 3 4 129 NOK 129 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Holder til mobil