Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Håndkontroll for både spill og droneflyging

Rotor Riot Controller for Android

  Art.nr: 1012191
 • Designet for Android-enheter
 • Lade mens du spiller
 • Lav latens og pålitelig tilkobling
 • Kompatibel med mange populære droner
 • Klikkbare L3/R3-thumbsticks

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Rotor Riot Controller er en kablet håndkontroll som ikke bare løfter mobilspillingen til et nytt nivå, men den gir deg også muligheten til å kontrollere flere populære droner. Kontrollen kobles til mobiltelefonen via en innebygget USB-C-kabel på 60 cm som gir deg latensfri og pålitelig tilkobling til telefonen. Kontrollen får også strøm fra telefonen gjennom kabelen. På kontrollen er det nok knapper til å tilfredstille behovet til en innbitt konsollgamer og du kan kjøre kontrollen og telefonen i mange timer via Pass through-lading.

Tilpasset Android-enheter

Du kan laste ned kompatible apper og spill via Ludu Mapp på Google Play, inkludert populære titler som Fortnite, Minecraft, Sonic the Hedgehog 2 og Grand Theft Auto: Vice City. Håndkontrollen er designet for Android, rent praktisk innebærer det at den innebygde kabelen er en USB-C-kabel. Den avtagbare telefonholderen kontrollen er utstyrt med passer til de fleste mobiler på markedet, og holder telefoner med bredde mellom 51-78 mm. Gummierte fester holder mobilen skånsomt på plass. 

Smart utforming

Den fysiske utformingen av Riot Controller v2 er forbedret fra første utgave og gir en kontroller som ligger godt i hendene og lar deg spille i mange timer. Vekten med en telefon i holderen er jevnt fordelt så tyngdepunktet ikke føles feil.

Rotor Riot Controller in action

Uavbrutt gaming med Pass through

Selv om kontrollen drives på mobilens batteri slipper du bekymringer om batterilevetid. Riot Controller er utstyrt med en USB-C-inngang som lar deg kjøre Pass through-lading til telefonen. Hjemme fungerer dette ypperlig med vegglader, og på reise eller ved droneflyving kan du sikre deg levetid med en powerbank. Smart og fryktelig praktisk.

Rotor Riot Controller detaljfoto

En håndkontroll med alle funksjoner

Få tilgang til alle funksjoner med de doble styrespakene, mange konfigurerbare knapper og klikkbare L3/R3-spaker som ofte mangler på denne type kontroller. De klikkbare L3/R3-spakene gjør at det føles som å spille på en Xbox One eller PS4.

Rotor Riot Controller gaming

Støtter mange populære dronemodeller

Rotor Riot Game and Drone Controller er ikke bare en håndkontroll for deg som spiller på mobilen, men den er også kompatibel med mange av de mest populære dronemodellene. Her er en liste over noen av dronene som er kompatible med kontrollen:

Tekniske data

 • Analoge styrespaker (venstre/høyre)
 • Digitale funksjonsknapper (A, B, X, Y)
 • Digitale bumpers (L1, R1)
 • Analoge avtrekkere (L2, R2)
 • Digitale klikkbare thumbsticks (L3, R3)
 • Digital D-pad
 • USB-C-port for pass through-lading
 • Innebygget USB-C-kabel for tilkobling av smarttelefon
 • Mål (BxDxH): 15 x 11 x 5 cm
 • Vekt: 280 g
1012191 Rotor Riot Rotor Riot Controller for Android RR1800A Rotor Riot Controller er en kablet håndkontroll som ikke bare løfter mobilspillingen til et nytt nivå, men den gir deg også muligheten til å kontrollere flere populære droner. Kontrollen kobles til mobiltelefonen via en innebygget USB-C-kabel på 60 cm som gir deg latensfri og pålitelig tilkobling til telefonen. Kontrollen får også strøm fra telefonen gjennom kabelen. På kontrollen er det nok knapper til å tilfredstille behovet til en innbitt konsollgamer og du kan kjøre kontrollen og telefonen i mange timer via Pass through-lading. Tilpasset Android-enheter Du kan laste ned kompatible apper og spill via Ludu Mapp på Google Play, inkludert populære titler som Fortnite, Minecraft, Sonic the Hedgehog 2 og Grand Theft Auto: Vice City. Håndkontrollen er designet for Android, rent praktisk innebærer det at den innebygde kabelen er en USB-C-kabel. Den avtagbare telefonholderen kontrollen er utstyrt med passer til de fleste mobiler på markedet, og holder telefoner med bredde mellom 51-78 mm. Gummierte fester holder mobilen skånsomt på plass.  Smart utforming Den fysiske utformingen av Riot Controller v2 er forbedret fra første utgave og gir en kontroller som ligger godt i hendene og lar deg spille i mange timer. Vekten med en telefon i holderen er jevnt fordelt så tyngdepunktet ikke føles feil. Uavbrutt gaming med Pass through Selv om kontrollen drives på mobilens batteri slipper du bekymringer om batterilevetid. Riot Controller er utstyrt med en USB-C-inngang som lar deg kjøre Pass through-lading til telefonen. Hjemme fungerer dette ypperlig med vegglader, og på reise eller ved droneflyving kan du sikre deg levetid med en powerbank. Smart og fryktelig praktisk. En håndkontroll med alle funksjoner Få tilgang til alle funksjoner med de doble styrespakene, mange konfigurerbare knapper og klikkbare L3/R3-spaker som ofte mangler på denne type kontroller. De klikkbare L3/R3-spakene gjør at det føles som å spille på en Xbox One eller PS4. Støtter mange populære dronemodeller Rotor Riot Game and Drone Controller er ikke bare en håndkontroll for deg som spiller på mobilen, men den er også kompatibel med mange av de mest populære dronemodellene. Her er en liste over noen av dronene som er kompatible med kontrollen: Parrot BebopDJI GO4DJI Mavic AirDJI Mavic SparkRyze TelloHold deg oppdatert på regler som gjelder ved bruk av drone hos Luftfartstilsynet. Tekniske data Analoge styrespaker (venstre/høyre)Digitale funksjonsknapper (A, B, X, Y)Digitale bumpers (L1, R1)Analoge avtrekkere (L2, R2)Digitale klikkbare thumbsticks (L3, R3)Digital D-padUSB-C-port for pass through-ladingInnebygget USB-C-kabel for tilkobling av smarttelefonMål (BxDxH): 15 x 11 x 5 cmVekt: 280 g Spesialtilbehør 799 NOK 799 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Spesialtilbehør