Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB Interstellar Grey - Redmi Note 9 Pro med stort batteri og 64 MP Quad-kamera
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Redmi Note 9 Pro med stort batteri og 64 MP Quad-kamera

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB Interstellar Grey

  Art.nr: 1013166
 • 6,67" FHD+ DotDisplay
 • 6 GB RAM + 128 GB lagring
 • 64 MP Quad-kamera
 • 5020 mAh-batteri
 • Qualcomm Snapdragon 720G

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Redmi Note 9 Pro er en prisgunstig smarttelefon som med sitt DotDisplay på 6,67" og kraftfulle quad-kameraoppsett fortsetter å utfordre flaggskipmodellene på markedet. Redmi Note 9 Pro drives av en Qualcomm Snapdragon 720G prosessor og har ett batteri på hele 5020 mAh som varer lenge. For god brukervennlighet i hverdagen er Note 9 Pro utstyrt med Corning Gorilla Glass 5, tradisjonell 3,5 mm-port og en lett tilgjengelig fingeravtrykksleser på siden av telefonen. 

Hva er nytt siden Redmi Note 8

Redmi Note-serien gjenkjennes ved smarttelefoner som har imponerende spesifikasjoner til svært fordelaktige priser. Siden forrige generasjon med Redmi Note 8 så har Note 9 større skjerm, kraftigere prosessor og batteri med særdeles større kapasitet. Utover dette har Redmi Note 9 Pro til og med jobbet mye med designet og et mer kompakt, kvadratisk kameraoppsett.

Qualcomm Snapdragon 720G

Telefonens åttekjernede Qualcomm Snapdragon 720G-plattform kommer med flere spennende mulgheter. Utover Kryo 465 CPU som gir deg fantastiske muligheter ved gaming er alt-i-et-chipen også utrustet med en Adreno 618 GPU og en dedikert AI-motor i Hexagon 692 for effektive løsninger for alt som omhandler AI. Plattformen kommer også med et FastConnect-system som bidrar til forsterket tilkobling via Bluetooth og WiFi.

Notchfri DotDisplay på 6,67"

Skjermen til Xiaomi Redmi Note 9 Pro har en  FHD+ oppløsning på 2340 x 1080. Til forskjell fra forrige generasjon er den nye skjermen av typen DotDisplay og har vokst seg til hele 6,67" i størrelse. Et DotDisplay er en skjermtype der plassen til frontkameraet minimeres for å gi deg så mye skjermoverflate som mulig. 

Skjermen er og dekket med solid Gorilla Glass 5, har bildeformat 20:9 og er TÜV Rheinland-sertifisert som innebærer at den automatisk filtrerer bort blått lys som kan vara skadelig for øynene. Helt enkelt en stor og snill skjerm.

Quad-kameraoppsett med 64 MP hovedkamera

Med fire kameralinser på telefonens bakside så får du alle verktøy som kreves for å kunne ta fantastiske bilder, uansett situasjon. I Quad-kameraoppsettet inngår det et 64 MP hovedkamera, en 8 MP ultravidvinkellinse, en 5 MP macro-linse samt en 2 MP dybdesensor. Alle disse linsene gjør at du att du kan ta mange ulike bilder, enten det er detaljerte nærbilder, store landskapsbilder eller flotte portrettbilder med bokeh-effekt. Bare fantasien setter grenser for hva du kan gjøre med Redmi Note 9 Pro

Flotte bilder med Quad-kameraoppsett

Få mer inn i bildene dine

Ultravidvinkellinsen tar bilder i 119° og gjør at du kan få mye mer inn i bildene dine uten å måtte behøve å gå langt fra selve motivet. Som du kan se på eksempelbildene under så får bildene som er tatt i vidvinkelmodus med seg nesten dobbelt så mye innhold som bilder tatt i normalt modus. 

16 MP AI frontkamera

Frontkameraet får hjelp av kunstig intelligens som lar deg ta fine selfie-bilder. Uansett om du er nybegynner eller ekspert så kan AI ta selvportrettene dine til neste nivå. Portrettmodus gjør at du er fokus i bildet og bakgrunnen gjøres uklart. Kortfilmmodus lar deg i ta korte filmsnutter som raskt kan deles. Dette er bare to eksempler på hva AI kan gjøre for deg.

3,5 mm hodetelefonutgang og fingeravtrykkleser

Redmi Note 9 Pro er laget med høy brukervennlighet i tankene. Et resultat av dette er at du ikke trenger en adapter for å tilkoble favoritthodetelefonene dine. Den tradisjonelle 3,5 mm-utgangen er lokalisert på telefonens underside, og på siden av telefonen sitter det også en fingeravtrykkleser som gjør det svært enkelt for deg å låse opp telefonen. 

Stort batteri som er kompatibelt med 18 W hurtiglading

Telefonens batteri på hele 5 020 mAh holder telefonen gående i mange timer. Xiaomi har til og med gjennomført laboratorietester for å gi deg en pekepinn på hva de mener du kan forvente deg av batterikapasiteten.

 • Standby modus: 20,5 dager
 • Musikkavspilling: 210 timer
 • Samtaletid: 29 timer
 • Gaming: 14 timer

Før eller senere så må man faktisk lade, og når den tid kommer så bruker man den medfølgende laderen for å frigjøre hurtigladingen på 18 W.

Kontaktløs betaling med NFC og Google Pay

Betal raskt, enkelt og kontaktløst med NFC kombinert med Google Pay-appen. Registrer bankortet ditt i appen, la lommeboken bli hjemme og bruk telefonen din for å betale istedenfor.

Med i pakken:

 • Redmi Note 9 Pro
 • 18 W strømadapter
 • USB Type C-kabel
 • SIM-kort verktøy
 • Enkelt beskyttelsesdeksel
 • Bruksanvisning