Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Redmi 8A med opptil tre dagers batteritid

Xiaomi Redmi 8A 2GB+32GB Midnight Black

  Art.nr: 1012636
 • 6,22" Dot Drop HD-skjerm
 • 2 GB RAM og 32 GB lagring
 • 12 MP kamera med AI
 • Stort 5000 mAh batteri
 • Gorilla Glass 5

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xiaomi Redmi 8A er en smarttelefon for deg som vil ha en solid telefon med lang batteritid og alle viktige funksjoner, og som leter i et lavere prissegment. Redmi 8As skjerm er på 6,22", og har et Dot Drop-design som utnytter skjermflaten best mulig. AI-tjenester hjelper deg mens du fotograferer, og lar deg låse opp telefonen med ansiktsgjenkjenning. Skjermen er dekket av Corning Gorilla Glass 5, et nanobelegg som motvirker fingeravtrykk. Og med et batteri som varer i opptil tre dager per lading har du friheten til å oppdage verden. 

En robust skjerm som beskytter øynene

En robust skjerm som beskytter øynene

Den solide 6,22" 19:9 HD-skjermen har et ytre lag av Corning Gorilla Glass 5, noe som beskytter mot skader og forlenger skjermens levetid betydelig. Digitale skjermer utstråler blått lys som fører til trøtthet og ubehag i øynene, og som hindrer kroppen fra å frigjøre melatonin. Skjermen i Redmi 8A utstråler mindre blått lys enn andre mobilskjermer, og er dermed snillere mot øynene. Dette forebygger trøtthet og motvirker søvnvansker. Kort og godt en skjerm som både er beskyttet og som beskytter.

Opptil 31 dager i standby

Det er mye som imponerer ved Redmi 8A, og batteriet stikker seg ut. Med et 5000 mAh batteri får du 25% lengre batteritid enn forrige generasjon Redmi A, og opptil tre dager per lading ved normal bruk. Det betyr at én ladesyklus for eksempel duger til: 

180 timer musikkavspilling

42,5 timer samtaletid

16,5 timer video

16,5 timer navigering via GPS

Eller opptil 744 timer i standby

Telefonen støtter 18 W hurtiglading, og kan dermed lades fra 0 til 100% på bare 2,2 timer. 

Gromlyd for all slags musikkavspilling

Den store høyttaleren leverer kraftig og tydelig lyd — Xiaomi beskriver det som å ha en Bluetooth-høyttaler i lomma. 

Gromlyd for all slags musikkavspilling

12 MP hovedkamera med AI

Hovedkameraet i Redmi 8A har 12 MP, noe som kanskje ikke låter så imponerende. Men kameraet produserer imponerende fotografier, blant annet ved hjelp av kunstig intelligens. AI-funksjonene analyserer fotomiljøet og optimaliserer hvert enkelt bilde basert på lys og bakgrunn. Både selfie- og hovedkameraet støtter også video i 1080p (30 fps).

12 MP hovedkamera med AI

Åttekjerners Qualcomm Snapdragon-prosessor

Qualcomms Snapdragon 439-prosessor har åtte kjerner, og sammen med 2 GB RAM sørger den for stødig og jevn drift. Komponentene kompletteres av en Qualcomm Adrena 505-grafikkrets. Med lav responstid og høy ytelse passer Redmi 8A både til multitasking og gaming. 

I esken finner du:

 • Xiaomi Redmi 8A 
 •  Strømadapter 
 •  Lader (5V / 2A) 
 •  USB-C-kabel 
 •  SIM-verktøy 
 •  Bruksanvisning
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1012636 1012636 Xiaomi Xiaomi Redmi 8A 2GB+32GB Midnight Black MZB8395EU Xiaomi Redmi 8A er en smarttelefon for deg som vil ha en solid telefon med lang batteritid og alle viktige funksjoner, og som leter i et lavere prissegment. Redmi 8As skjerm er på 6,22", og har et Dot Drop-design som utnytter skjermflaten best mulig. AI-tjenester hjelper deg mens du fotograferer, og lar deg låse opp telefonen med ansiktsgjenkjenning. Skjermen er dekket av Corning Gorilla Glass 5, et nanobelegg som motvirker fingeravtrykk. Og med et batteri som varer i opptil tre dager per lading har du friheten til å oppdage verden.  En robust skjerm som beskytter øynene Den solide 6,22" 19:9 HD-skjermen har et ytre lag av Corning Gorilla Glass 5, noe som beskytter mot skader og forlenger skjermens levetid betydelig. Digitale skjermer utstråler blått lys som fører til trøtthet og ubehag i øynene, og som hindrer kroppen fra å frigjøre melatonin. Skjermen i Redmi 8A utstråler mindre blått lys enn andre mobilskjermer, og er dermed snillere mot øynene. Dette forebygger trøtthet og motvirker søvnvansker. Kort og godt en skjerm som både er beskyttet og som beskytter. Opptil 31 dager i standby Det er mye som imponerer ved Redmi 8A, og batteriet stikker seg ut. Med et 5000 mAh batteri får du 25% lengre batteritid enn forrige generasjon Redmi A, og opptil tre dager per lading ved normal bruk. Det betyr at én ladesyklus for eksempel duger til:  180 timer musikkavspilling 42,5 timer samtaletid 16,5 timer video 16,5 timer navigering via GPS Eller opptil 744 timer i standby Telefonen støtter 18 W hurtiglading, og kan dermed lades fra 0 til 100% på bare 2,2 timer.  Gromlyd for all slags musikkavspilling Den store høyttaleren leverer kraftig og tydelig lyd — Xiaomi beskriver det som å ha en Bluetooth-høyttaler i lomma.  12 MP hovedkamera med AI Hovedkameraet i Redmi 8A har 12 MP, noe som kanskje ikke låter så imponerende. Men kameraet produserer imponerende fotografier, blant annet ved hjelp av kunstig intelligens. AI-funksjonene analyserer fotomiljøet og optimaliserer hvert enkelt bilde basert på lys og bakgrunn. Både selfie- og hovedkameraet støtter også video i 1080p (30 fps). Åttekjerners Qualcomm Snapdragon-prosessor Qualcomms Snapdragon 439-prosessor har åtte kjerner, og sammen med 2 GB RAM sørger den for stødig og jevn drift. Komponentene kompletteres av en Qualcomm Adrena 505-grafikkrets. Med lav responstid og høy ytelse passer Redmi 8A både til multitasking og gaming.  I esken finner du: Xiaomi Redmi 8A  Strømadapter  Lader (5V / 2A)  USB-C-kabel  SIM-verktøy  Bruksanvisning Xiaomi 3,8 6 1390 NOK 1390 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Xiaomi