Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Xiaomi Mi 10 Pro med 5G, AI og 8K-video

Xiaomi Mi 10 Pro 5G 8+256GB Alpine White

  Art.nr: 1012805
 • 6,67" 90 Hz AMOLED
 • 8 GB RAM og 256 GB lagring
 • 50 W hurtiglading
 • 108 MP Quad-kamera med AI
 • 5G-ready, WiFi 6 og MultiLink

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
10 990,-

Delbetal fra 961,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Mi 10 Pro er det seneste tilskuddet til Mi-familien. En telefon med støtte for det kommende 5G-nettet, utstyrt med Xiaomis beste skjerm så langt. På baksiden sitter et 108 MP Quad-kamera der hver eneste megapiksel utnyttes til sin fulle kapasitet. Bli en bedre filmfotograf med 8K-filming, og opplev de uovertrufne prestasjonene væskekjølte komponenter av høyeste kvalitet byr på. Revolusjonerende stereolyd, et kraftig 4500 mAh-batteri som støtter 50 W trådløs hurtiglading og en mengde smarte sensorer. Xiaomi Mi 10 Pro redefinerer hva en smarttelefon er.

Den beste skjermen så langt

Skjermen på Mi 10 Pro er ikke bare stor, den er Xiaomis beste skjerm så langt.  Displayet er 6,67" stort og har en oppdateringsfrekvens på 90 Hz som gjør at animasjoner flyter enda mer sømløst enn tidligere. Samplingfrekvensen er på 180 Hz. Fargegjengivelsen er levende og naturlig med P3 fargeomfang og bransjeledende TrueColor. Du kan ta jevn og behagelig skjermtid for gitt  uansett om du ser på video, gamer eller surfer på nettet.

Store gjennombrudd på lydfronten

Xiaomi har gjort to lydbaserte gjennombrudd med Mi 10; et virkelig balansert stereodesign, og en høyttaler med sju magneter. Dette lydsystemet dobler volumet, gir deg femten volumnivåer å velge blant, og øker det dynamiske omfanget. Balansert og kraftfull stereolyd, helt enkelt.

Store gjennombrudd på lydfronten.

Enda bedre på fotografering

Kameraet i Mi 10 Pro er videreutviklet på alle plan. Hovedkameraet er på 108 MP, og Xiaomi har gått virkelig hardt til verks for å få det meste ut av hver eneste megapiksel. En dedikert fotoprosessor i Qualcomm Spectra 480 ISP, AI-optimaliseringer basert på maskinlæring, og HEIF-komprimering er noen eksempler.

Hovedkamera som støtter 8K-video

Den store stjernen i quad-kameraet er hovedkameraet på 108 MP. 1/1.33"-sensoren og blenderen på f/1.7 tar ekstremt høyoppløste bilder, dag som natt. Det har innebygd optisk bildestabilisering, AI 2.0 for mer levende bilder, og støtter videoinnspilliung i opptil 8K. I Pro-modus for video år du dessuten tilgang til enda flere funksjoner som lart deg filme som en proff. Bildet nedenfor er tatt med hovedkameret. Til venstre ser du bildet før AI 2.0-justeringer, og til høyre ser du resultatet etter at bildet er justert med AI 2.0. 

Hovedkamera som støtter 8K-video.

Film som en proff med Pro-modus

Mi 10 Pro gjør det enklere enn noensinne å ta skrittet fra hobbyvideograf til proff videograf. 8K ligger til grunn for at filmklippene dine er skarpe, og du kommer langt bare ved hjelp av stadardmoduset for filming. For deg som vil bli enda bedre finner Pro-modus. I Pro-modus fpr du tilgang til flere funksjoner, som manuelt fokus, fokus- og eksponeringslås og ShootSteady-video for økt stabilitet. 

Spill inn i 2,35:1, samme bildeformat som brukes ved proffe filminnspillinger. Lek deg med åtte klassiske filmfiltere fro å fortelle historiene dine på en mer personlig måte, og legg til svarte paneler over og under filmen for fullkommen kunstfilmtroverdighet.

Portrettkamera, hybridzoomobjektiv og ultravidvinkellinse

De tre andre linsene på Mi 10 flankerer hovedkameraet og gjør bildene dine bedre. Et 20 MP portrettkamera (f/2.0) hjelper deg ved portrettfotografering ved å fokusere på motivet og ikke på omgivelsene. Med det OIS-forsterkede hybridzoomobjektivet på 10 MP (f/2.0) kan du komme närmere motivet uten å flytte på deg, mens ultravidvinkellinsen på 20 MP (f/2.2) har et synsfelt på 117° for fantastiske landskapsbilder.

5G-ready og WiFi 6

5G-ready

I 2020 rulles 5G-nettet ut i Norge. Xiaomi Mi 10 Pro er 5G-ready, noe som betyr at du står først i køen og kan benytte deg av alle fordelene 5G-nettet gir deg, som lynraske nedlastinger og et stabilt nettverk.

WiFi 6, neste generasjon WiFi

WiFi 6 og 5G henger sammen som erteris, fordi de er neste genereasjon av mobilteknologi, og de gjør virkelig et kvantesprang. ed WiFi 6 kan du oppleve hele 270 % høyere hastigheter enn med WiFi 5. Denne nye trådløse standarden har en makshastighet på 9,6 GB/s og støtter både OFDMA og MU-MIMO, to teknologier som fordeler båndbredde så effektivt som mulig til tilkoblede enheter. Båndbredden foredeles basert på hver enhets behov, uten å påvirke nettets stabilitet.

Pålitelig tilkibling med 5G MultiLink

Med din Xiaomi Mi 10 Pro kan du, ved hjelp av MultiLink, være tilkoblet opptil tre nettverk samtidig. Et 2,4 GHz-bånd og et 5 GHz-bånd, samtidig som du er koblet til 4G- eller 5G-nettet. Hvis ett nettverk skulle svikte så er du fortsatt tilkoblet de to andre, og vil fortsatt oppleve stabilt trådløst nett.

Væskekjølte prestasjoner

Prosessoren, en Qualcomm Snapdragon 865, er 25 % raskere enn forrige generasjon fra samme produsent. 25 % raskere og med 25 % lavere energiforbruk. Telefonens 8 GB store LPDDR5-minne er også betydelig raskere enn forrige generasjon; 29 % raskere i følge tester som Xiaomi har utført. Komponentene i telefonen væskekjøles, og intelligent varmestyring kombineres med et stort varmeavledningsområde for å forebygge overoppheting.

30 W hurtiglading trådløst og 50 W trådbundet.

30 W hurtiglading

Batteriet i Mi 10 Pro er på 4500 mAh, det gir deg seriøst bra batteritid. Men også dette batteriet må til slutt lades, og da kan du glede deg over 30 W hurtiglading og 50 W trådbunden hurtiglading. 50 W hurtiglading tar batterinivået fra 0 til 100 % på bare 45 minutter, og den inkluderte 65 W-laderen kan også brukes til å lade andre enheter, for eksempel laptopen din.

Spesifikasjoner for Xiaomi Mi 10 Pro

 • Skjerm: 6,67" TÛV-sertifisert 90 Hz AMOLED-skjerm (1080 x 2340 FHD+)
 • Hovedkamera: 108 MP (f/1.69)
 • Vindvinkellinse: 20 MP (f/2.4)
 • 10x hybridzoomobjektiv: 8 MP (f/2.0)
 • Portrettobjektiv: 12 MP (f/2.0)
 • Operativsystem: MIUI 11, basert på Android
 • RAM: 8 GB LPDDR5-minne
 • Lagring: 256 GB UFS 3.0-flashlagring
 • CPU: Qualcomm Snapdragon 865
 • GPU: Qualcomm Adreno 650
 • Mål: 162,5 x 74,8 x 8,96 mm
 • Vekt: 208 gram

I forpakningen finner du

 • Xiaomi Mi 10 Pro
 • 65 W strømadapter
 • USB-C-kabel
 • USB-C- til minijackadapter
 • Enkelt deksel
 • SIM-verktøy
 • Bruksanvisning
 • Garantikort
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1012805 Xiaomi Xiaomi Mi 10 Pro 5G 8+256GB Alpine White MZB9038EU Mi 10 Pro er det seneste tilskuddet til Mi-familien. En telefon med støtte for det kommende 5G-nettet, utstyrt med Xiaomis beste skjerm så langt. På baksiden sitter et 108 MP Quad-kamera der hver eneste megapiksel utnyttes til sin fulle kapasitet. Bli en bedre filmfotograf med 8K-filming, og opplev de uovertrufne prestasjonene væskekjølte komponenter av høyeste kvalitet byr på. Revolusjonerende stereolyd, et kraftig 4500 mAh-batteri som støtter 50 W trådløs hurtiglading og en mengde smarte sensorer. Xiaomi Mi 10 Pro redefinerer hva en smarttelefon er. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Den beste skjermen så langt Skjermen på Mi 10 Pro er ikke bare stor, den er Xiaomis beste skjerm så langt.  Displayet er 6,67" stort og har en oppdateringsfrekvens på 90 Hz som gjør at animasjoner flyter enda mer sømløst enn tidligere. Samplingfrekvensen er på 180 Hz. Fargegjengivelsen er levende og naturlig med P3 fargeomfang og bransjeledende TrueColor. Du kan ta jevn og behagelig skjermtid for gitt  uansett om du ser på video, gamer eller surfer på nettet. Store gjennombrudd på lydfronten Xiaomi har gjort to lydbaserte gjennombrudd med Mi 10; et virkelig balansert stereodesign, og en høyttaler med sju magneter. Dette lydsystemet dobler volumet, gir deg femten volumnivåer å velge blant, og øker det dynamiske omfanget. Balansert og kraftfull stereolyd, helt enkelt. Enda bedre på fotografering Kameraet i Mi 10 Pro er videreutviklet på alle plan. Hovedkameraet er på 108 MP, og Xiaomi har gått virkelig hardt til verks for å få det meste ut av hver eneste megapiksel. En dedikert fotoprosessor i Qualcomm Spectra 480 ISP, AI-optimaliseringer basert på maskinlæring, og HEIF-komprimering er noen eksempler. Hovedkamera som støtter 8K-video Den store stjernen i quad-kameraet er hovedkameraet på 108 MP. 1/1.33"-sensoren og blenderen på f/1.7 tar ekstremt høyoppløste bilder, dag som natt. Det har innebygd optisk bildestabilisering, AI 2.0 for mer levende bilder, og støtter videoinnspilliung i opptil 8K. I Pro-modus for video år du dessuten tilgang til enda flere funksjoner som lart deg filme som en proff. Bildet nedenfor er tatt med hovedkameret. Til venstre ser du bildet før AI 2.0-justeringer, og til høyre ser du resultatet etter at bildet er justert med AI 2.0.  Film som en proff med Pro-modus Mi 10 Pro gjør det enklere enn noensinne å ta skrittet fra hobbyvideograf til proff videograf. 8K ligger til grunn for at filmklippene dine er skarpe, og du kommer langt bare ved hjelp av stadardmoduset for filming. For deg som vil bli enda bedre finner Pro-modus. I Pro-modus fpr du tilgang til flere funksjoner, som manuelt fokus, fokus- og eksponeringslås og ShootSteady-video for økt stabilitet.  Spill inn i 2,35:1, samme bildeformat som brukes ved proffe filminnspillinger. Lek deg med åtte klassiske filmfiltere fro å fortelle historiene dine på en mer personlig måte, og legg til svarte paneler over og under filmen for fullkommen kunstfilmtroverdighet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Portrettkamera, hybridzoomobjektiv og ultravidvinkellinse De tre andre linsene på Mi 10 flankerer hovedkameraet og gjør bildene dine bedre. Et 20 MP portrettkamera (f/2.0) hjelper deg ved portrettfotografering ved å fokusere på motivet og ikke på omgivelsene. Med det OIS-forsterkede hybridzoomobjektivet på 10 MP (f/2.0) kan du komme närmere motivet uten å flytte på deg, mens ultravidvinkellinsen på 20 MP (f/2.2) har et synsfelt på 117° for fantastiske landskapsbilder. 5G-ready I 2020 rulles 5G-nettet ut i Norge. Xiaomi Mi 10 Pro er 5G-ready, noe som betyr at du står først i køen og kan benytte deg av alle fordelene 5G-nettet gir deg, som lynraske nedlastinger og et stabilt nettverk. WiFi 6, neste generasjon WiFi WiFi 6 og 5G henger sammen som erteris, fordi de er neste genereasjon av mobilteknologi, og de gjør virkelig et kvantesprang. ed WiFi 6 kan du oppleve hele 270 % høyere hastigheter enn med WiFi 5. Denne nye trådløse standarden har en makshastighet på 9,6 GB/s og støtter både OFDMA og MU-MIMO, to teknologier som fordeler båndbredde så effektivt som mulig til tilkoblede enheter. Båndbredden foredeles basert på hver enhets behov, uten å påvirke nettets stabilitet. Pålitelig tilkibling med 5G MultiLink Med din Xiaomi Mi 10 Pro kan du, ved hjelp av MultiLink, være tilkoblet opptil tre nettverk samtidig. Et 2,4 GHz-bånd og et 5 GHz-bånd, samtidig som du er koblet til 4G- eller 5G-nettet. Hvis ett nettverk skulle svikte så er du fortsatt tilkoblet de to andre, og vil fortsatt oppleve stabilt trådløst nett. Væskekjølte prestasjoner Prosessoren, en Qualcomm Snapdragon 865, er 25 % raskere enn forrige generasjon fra samme produsent. 25 % raskere og med 25 % lavere energiforbruk. Telefonens 8 GB store LPDDR5-minne er også betydelig raskere enn forrige generasjon; 29 % raskere i følge tester som Xiaomi har utført. Komponentene i telefonen væskekjøles, og intelligent varmestyring kombineres med et stort varmeavledningsområde for å forebygge overoppheting. 30 W hurtiglading Batteriet i Mi 10 Pro er på 4500 mAh, det gir deg seriøst bra batteritid. Men også dette batteriet må til slutt lades, og da kan du glede deg over 30 W hurtiglading og 50 W trådbunden hurtiglading. 50 W hurtiglading tar batterinivået fra 0 til 100 % på bare 45 minutter, og den inkluderte 65 W-laderen kan også brukes til å lade andre enheter, for eksempel laptopen din. Spesifikasjoner for Xiaomi Mi 10 Pro Skjerm: 6,67" TÛV-sertifisert 90 Hz AMOLED-skjerm (1080 x 2340 FHD+)Hovedkamera: 108 MP (f/1.69)Vindvinkellinse: 20 MP (f/2.4)10x hybridzoomobjektiv: 8 MP (f/2.0)Portrettobjektiv: 12 MP (f/2.0)Operativsystem: MIUI 11, basert på AndroidRAM: 8 GB LPDDR5-minneLagring: 256 GB UFS 3.0-flashlagringCPU: Qualcomm Snapdragon 865GPU: Qualcomm Adreno 650Mål: 162,5 x 74,8 x 8,96 mmVekt: 208 gram I forpakningen finner du Xiaomi Mi 10 Pro65 W strømadapterUSB-C-kabelUSB-C- til minijackadapterEnkelt dekselSIM-verktøyBruksanvisningGarantikort Xiaomi 4,5 2 10990 NOK 10990 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Xiaomi