Brukervennlig seniortilpasset mobiltelefon

Doro 6041 Black

  Art.nr: 1011924
 • Tydelig 2,8" fargedisplay
 • Høy og klar lyd
 • 3 MP kamera med blits
 • Trygghetstast på baksiden

Internett

Forventet på lager: 15.07.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

1 190,-

Delbetal fra 144,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Doro 6041 er en sammenbrettbar tastetelefon som er spesielt tiltenkt eldre telefonister. Den er enkel i bruk og har et tydelig, bakgrunnsbelyst 2,8" fargedisplay med ekstra stor tekst, og du kan justere både tekststørrelse og kontrast på displayet slik at det passer perfekt for deg. Telefonen er ikke proppet full av unødige funksjoner, men har rett og slett alt du trenger. Den støtter bruk med teleslynge, og har en smart trygghetsknapp på baksiden som alltid er tilgjengelig. Husk å legge til nødkontakter slik at trygghetsknappen kan gjøre jobben sin.

Kompakt og solid

Når du ikke bruker Doro 6041 bretter du den sammen. Det gjør den både kompakt og enkel å putte i lomme eller vesken, og i tillegg er sjansen for lommeringing mye mindre fordi tastene skjules under lokket. Du kan både svare og avvise innkommende samtaler med lokket igjen.

Utstyrt med alt du trenger

Doro 6041 er utstyrt med alt man ser etter i en seniortilpasset telefon. Du kan selvsagt ringe og skrive og motta SMS, og i tillegg finnes det en rekke smarte funksjoner som både kan hjelpe og underholde deg i hverdagen. 

 • Kamera
 • Lommelykt
 • Spill
 • Høyttalerfunksjon
 • Kalkulator
 • Kalender
 • Vekkerklokke
 • Trygghetsknapp

Trygghetsknappen

Trygghetsknappen på baksiden av telefonen lar deg kontakte forhåndsvalgte nødkontakter hvis uhellet er ute. Hold knappen inne i tre sekunder eller trykk raskt på den to ganger på ett sekund, så aktiveres trygghetsalarmen. Etter fem sekunder sendes en SMS til den eller de forhåndsvalgte sikkerhetskontaktene dine. Deretter sendes posisjonen din, før en telefonsamtale går ut til den første nødkontakten. Hvis denne personen ikke svarer i løpet av 25 sekunder så ringes neste nødkontakt opp.

Hvis du vil ha ekstra hjelp kan du benytte deg av tjenesten Response by Doro. Response by Doro er en abonnementstjeneste som er koblet til trygghetsknappen, for å gi deg økt trygghet. Hvis ingen av nødkontaktene dine skulle 

I forpakningen finner du: 

 • 6041
 • Ladestasjon
 • USB-kabel
1011924 Doro Doro 6041 Black 7824 Doro 6041 er en sammenbrettbar tastetelefon som er spesielt tiltenkt eldre telefonister. Den er enkel i bruk og har et tydelig, bakgrunnsbelyst 2,8" fargedisplay med ekstra stor tekst, og du kan justere både tekststørrelse og kontrast på displayet slik at det passer perfekt for deg. Telefonen er ikke proppet full av unødige funksjoner, men har rett og slett alt du trenger. Den støtter bruk med teleslynge, og har en smart trygghetsknapp på baksiden som alltid er tilgjengelig. Husk å legge til nødkontakter slik at trygghetsknappen kan gjøre jobben sin. Kompakt og solid Når du ikke bruker Doro 6041 bretter du den sammen. Det gjør den både kompakt og enkel å putte i lomme eller vesken, og i tillegg er sjansen for lommeringing mye mindre fordi tastene skjules under lokket. Du kan både svare og avvise innkommende samtaler med lokket igjen. Utstyrt med alt du trenger Doro 6041 er utstyrt med alt man ser etter i en seniortilpasset telefon. Du kan selvsagt ringe og skrive og motta SMS, og i tillegg finnes det en rekke smarte funksjoner som både kan hjelpe og underholde deg i hverdagen.  KameraLommelyktSpillHøyttalerfunksjon KalkulatorKalenderVekkerklokkeTrygghetsknapp Trygghetsknappen Trygghetsknappen på baksiden av telefonen lar deg kontakte forhåndsvalgte nødkontakter hvis uhellet er ute. Hold knappen inne i tre sekunder eller trykk raskt på den to ganger på ett sekund, så aktiveres trygghetsalarmen. Etter fem sekunder sendes en SMS til den eller de forhåndsvalgte sikkerhetskontaktene dine. Deretter sendes posisjonen din, før en telefonsamtale går ut til den første nødkontakten. Hvis denne personen ikke svarer i løpet av 25 sekunder så ringes neste nødkontakt opp. Hvis du vil ha ekstra hjelp kan du benytte deg av tjenesten Response by Doro. Response by Doro er en abonnementstjeneste som er koblet til trygghetsknappen, for å gi deg økt trygghet. Hvis ingen av nødkontaktene dine skulle  Les mer om Response by Doro her. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> I forpakningen finner du:  6041LadestasjonUSB-kabel Tastetelefon 5 3 1190 NOK 1190 NewCondition PreOrder
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Tastetelefon