Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Xperia L4 med trippelkamera og smarte skjermfunksjoner

Sony Xperia L4 Svart

  Art.nr: 1013569
 • 6,2" HD+-skjerm
 • 3 GB RAM + 64 GB lagring
 • Trippelkamera med bokeh-effekter
 • Skjerm skapt for multitasking
 • Fingeravtrykkleser på siden

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Abonnement

2 490,-

Delbetal fra 252,-/mnd. Info

Info
Sony Xperia L4 Svart
Produkt du ser på: Xperia L4 med trippelkamera og smarte skjermfunksjoner

2 490,-


 • pris: 3 858,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xperia L4 er en smarttelefon fra Sony som er utrustet med en 6,2" skjerm med 21:9 bildeformat som er skapt for å være ekstra brukervennlig. Skjermen kommer med forprogrammerte funksjoner som hjelper deg i ulike situasjoner, blant annet finnes det en flervindufunksjon for multitasking og en annen funksjon som gjør det enklere å trykk på skjermen med baren én hånd. På telefonens langside sitter det en fingeravtrykkleser som lar deg låse opp telefonen raskt og sikkert. Og på baksiden finnes et kameraoppsett med hele tre linser. Trippelkameraet består av en vidvinkellinse, en ultravidvinkellinse og en dybdesensor. 

6,2"-skjerm som er som skapt for multitasking og énhåndsbruk

HD+-skjermen på Sony Xperia L4 er 6,2" stor og er konstruert med multitasking i tankene. Bildeformatet 21:9 sammen med flervindufunksjonen lar deg dele opp skjermen og på denne måten gi deg et større overblikk over to apper samtidig. Med andra ord så trenger du ikke å pause videoen på youtube for å svare på en melding, du kan nå gjøre begge deler samtidig! Og for de gange multitasking her helt uinteressant og du bare vil surfe og scrolle med én hånd så kan du aktivere minidisplayfunksjonen. Da komprimeres skjermen for å gjøre det enklere å navigere seg rundt med én hånd.

Trippelkamera med bokeh-effekter

En vidvinkellinse, en ultravidvinkellinse og en dybdesensor. Det er de tre kameralinsene som tar sitter på baksiden av Xperia L4. Med vidvinkellinsen får du med mye mer inn i bildene dine, og når det heller ikke er nok så har du ultravidvinkellinsen som tar med enda flere detaljer inn i bildene dine. Dybdesensoren lar deg ta bilder der bakgrunnen er satt ut av fokus, noe som får motivet ditt til å framstå enda tydeligere. I kameraets innstillinger kan du til og med velge å ta bilder eller filme i ulike bildeforhold, slik at du uansett situasjon kan benytte deg av de formatene du liker aller best.

Bakre trippelkamera med bokeh-effekter

Lagring som kan utøkes med et SD-minnekort

Den interne lagringen på 64 GB gjør at du har plass til mange bilder, video, og apper, men for deg som ikke kan få nok av å ta bilder eller å filme så kan det være bra å vite at lagringen kan utøkes med opptil hele 512 GB via telefonens microSD-minnekortleser.

Minnekort selges separat.

3 580 mAh batteri med støtte for hurtiglading

Med ett batteri på 3 580 mAh får du kapasiteten du trenger for å kunne holde deg igang lenge. Og når det endelig blir tid for å lade igjen så kan du dra nytte av hurtigladefunksjonen for å være raskere ute på farten igjen.

3 580 mAh batteri med stöd för snabbladdning

I pakken:

 • Sony Xperia L4
 • Strømadapter
 • USB Type C-kabel
 • Bruksanvisning/hurtigstartguide
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1013569 1013569 Sony Sony Xperia L4 Svart 43033774 Xperia L4 er en smarttelefon fra Sony som er utrustet med en 6,2" skjerm med 21:9 bildeformat som er skapt for å være ekstra brukervennlig. Skjermen kommer med forprogrammerte funksjoner som hjelper deg i ulike situasjoner, blant annet finnes det en flervindufunksjon for multitasking og en annen funksjon som gjør det enklere å trykk på skjermen med baren én hånd. På telefonens langside sitter det en fingeravtrykkleser som lar deg låse opp telefonen raskt og sikkert. Og på baksiden finnes et kameraoppsett med hele tre linser. Trippelkameraet består av en vidvinkellinse, en ultravidvinkellinse og en dybdesensor. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">6,2"-skjerm som er som skapt for multitasking og énhåndsbrukHD+-skjermen på Sony Xperia L4 er 6,2" stor og er konstruert med multitasking i tankene. Bildeformatet 21:9 sammen med flervindufunksjonen lar deg dele opp skjermen og på denne måten gi deg et større overblikk over to apper samtidig. Med andra ord så trenger du ikke å pause videoen på youtube for å svare på en melding, du kan nå gjøre begge deler samtidig! Og for de gange multitasking her helt uinteressant og du bare vil surfe og scrolle med én hånd så kan du aktivere minidisplayfunksjonen. Da komprimeres skjermen for å gjøre det enklere å navigere seg rundt med én hånd.Trippelkamera med bokeh-effekterEn vidvinkellinse, en ultravidvinkellinse og en dybdesensor. Det er de tre kameralinsene som tar sitter på baksiden av Xperia L4. Med vidvinkellinsen får du med mye mer inn i bildene dine, og når det heller ikke er nok så har du ultravidvinkellinsen som tar med enda flere detaljer inn i bildene dine. Dybdesensoren lar deg ta bilder der bakgrunnen er satt ut av fokus, noe som får motivet ditt til å framstå enda tydeligere. I kameraets innstillinger kan du til og med velge å ta bilder eller filme i ulike bildeforhold, slik at du uansett situasjon kan benytte deg av de formatene du liker aller best.Lagring som kan utøkes med et SD-minnekortDen interne lagringen på 64 GB gjør at du har plass til mange bilder, video, og apper, men for deg som ikke kan få nok av å ta bilder eller å filme så kan det være bra å vite at lagringen kan utøkes med opptil hele 512 GB via telefonens microSD-minnekortleser.Minnekort selges separat.3 580 mAh batteri med støtte for hurtigladingMed ett batteri på 3 580 mAh får du kapasiteten du trenger for å kunne holde deg igang lenge. Og når det endelig blir tid for å lade igjen så kan du dra nytte av hurtigladefunksjonen for å være raskere ute på farten igjen.I pakken:Sony Xperia L4StrømadapterUSB Type C-kabelBruksanvisning/hurtigstartguide Sony 5 1 2490 NOK 2490 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Sony