Sony Xperia 5 II 5G Black - Sony-mobil med trippelkamera og 120 Hz-skjerm
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sony-mobil med trippelkamera og 120 Hz-skjerm

Sony Xperia 5 II 5G Black

  Art.nr: 1014787
  • 6,1" 21:9 OLED-skjerm
  • 8 GB RAM + 128 GB lagring
  • 5G-støtte
  • Kompatibel med DualShock 4
  • 4000 mAh-batteri med hurtiglading

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sony Xperia 5 II 5G er mobiltelefonen for fotografer, for musikkelskere, for filmnerder og for spillentusiaster. Den har helt enkelt noe for alle. Filmnerder vil elske den store, Full HD-oppløste OLED-skjermen med 120 Hz oppdateringsfrekvens, og trippelkameraet har lånt teknologi fra Sonys profesjonelle Alpha-kameraer. Fotografen i deg vil gå spinnvill! Liker du å spille vil det glede deg at du kan koble DUALSHOCK 4 til Xperia 5 II. Og med 3,5 mm lydkontakten kan du lytte til høyoppløst musikk med favorittutstyret ditt. Hvem enn du er, ønsk Xperia 5 II velkommen. 

Sony Xperia 5 II 5G gjennomgikk 3. oktober 2020 en test i regi av Tek.no og anbefales med karakteren 9 av 10. Dette er et lite utdrag av hva de hadde å si:

"Sonys beste telefon på mange, mange år"

"Den beste Sonyen i år er også den minste"

"Voldsomt god batteritid"

Les hele testen her

Kompakt og kraftfull – god å holde i

Xperia 5 II er kompakt, men allikevel fullspekket av den aller nyeste Sony-teknologien. Her er det ikke inngått kompromisser, noe du vil merke når du spiller, strømmer en film eller lytter til musikk. Til tross for den 6,1" store skjermen er Xperia 5 II bare 68 mm bred og 88 mm dyp, og den er dermed behagelig både i hånden og i lommen. De mykt avrundede hjørnene gjør også at telefonen ligger godt i hånden.

Xperia 5 II er vann- og støvtett i henhold til IP65/6818 og er dekket av Corning Gorilla Glass 6 både på for- og baksiden. Den er dermed godt beskyttet mot elementene.

Skjerm i kinoformat

Vil du lese nyheter og chatte med mamma samtidig? Elsker du spill eller klassiske filmer? Ingen problem. Skjermen på Xperia 5 II har 21:9 CinemaWide-format; samme bildeforhold som på kino med ekstra stort visnningsområde. Det innebærer at du kan se mer av hva som skjer, dele skjermen i to og multitaske helt problemfritt. Eller lene deg tilbake og nyte filmen akkurat som filmskaperen så for seg.

Surfing og bildeoverganger er ikke noe problem takket være OLED-skjermens oppdateringsfrekvens på 120 Hz.

Et kamera for fotografer med enestående ZEISS-kvalitet

Med det fleksible kameraet og dets tre linser tar du vakre landskaps- og portrettbilder og kan zoome inn på motiver som er langt unna. ZEISS-optikken er spesialkalibrert for Xperia 5 II og har det berømte ZEISS T-belegget for redusert refleksjon, noe som gir fantastisk kontrast og bildegjengivelse.

Xperia 5 II har en større sensor som fanger opp mer lys, og BIONZ X for mobil som sørger for enestående resultater under alle lysforhold.

Fokus på øynene

Øye-AF i sanntid sørger for at den mest uttrykksfulle delen av ansiktet er i fokus, selv når ett øye er tildekket eller når personen er i rask bevegelse. Hvis motivet nekter å samarbeide, trenger du ikke å bekymre deg – Xperia 5 II vil likevel finne øynene, fokusere raskt og ta et minneverdig bilde.

Vil du ta bilder av de uvurderlige, lynsraske øyeblikkene i full fokus hver gang? Serieopptak ved opptil 20 bps supplert med autofokus og automatisk eksponering gir deg all hastigheten du trenger. 

Trippelkamera med ultravidvinkel og telezoom

16 mm ultravidvinkel

24 mm vidvinkel

70 mm-telelinse

Velg 16 mm vidvinkel når du vil ha plass til alt i bildet.

Den allsidige 24 mm vidvinkellinsen er tilstrekkelig i de fleste situasjoner.

Når du vil tettere innpå motivet velger du opptil 70 mm telefoto med 3x optisk zoom.

For gameren

Liker du å spille så er Xperia 5 II virkelig for deg. 120 Hz-display med nøyaktig touch-presisjon, lynrask ytelse og et spesielt spillmodus som deaktiverer varsler, samtaler og andre forstyrrelser slik at du kan fokusere. 

Vil du ha en enda mer oppslukende spillopplevelse på farten så kan du spille Android-spill på Xperia 5 II med DUALSHOCK 4. Håndkontroll og montering selges separat. Et generøst batteri på 4 000 mAh sikrer lange spilløkter. 


3,5 mm-lydkontakt for ultimat lydkvalitet

Xperia 5 II byr blant annet på 360 Reality Audio, som er designet for at du og favorittartistene dine skal komme nærmere enn du trodde var mulig.

Koble favoritthodetelefonene til 3,5 mm-lydkontakten, så oppnår du overlegen lyd med tydeligere lydskille mellom venstre og høyre, noe som reduserer signalstøy til umerkelige 20 dB – 90 % lavere enn forrige modell.