Sony Xperia 1 II 5G 256GB Svart - Xperia 1 II – flaggskipmobilen som tøyer grensene
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Xperia 1 II – flaggskipmobilen som tøyer grensene

Sony Xperia 1 II 5G 256GB Svart

  Art.nr: 1013570
  • 6,5" 4K OLED-skjerm
  • 8 GB RAM + 256 GB lagring
  • ZEISS-proffkamera med tre linser
  • Snapdragon 865 5G
  • Tåler vann/fukt, IP65/68

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Abonnement

11 990,-

Delbetal fra 1 044,-/mnd. Info

Info

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

Sony Xperia 1 II 256GB Svart
Produkt du ser på: Xperia 1 II – flaggskipmobilen som tøyer grensene
Sony Xperia 1 II 5G 256GB Svart

11 990,-

Andersson Car USB Charger 1xUSB-C 3A + QC3.0

179,-

Sony WF-1000XM3 - Black

1 790,-


  • pris: 14 088,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xperia 1 II er en flaggskipmobil fra Sony som tøyer grensene for hva en smarttelefon kan gjøre. Telefonen er utrustet med en 6,5" 4K OLED-skjerm som får alt bildemateriale til å se fantastisk ut, har Dolby Atmos-lyd som er finjustert i samarbeid med Sony Pictures Entertainment, og et ZEISS-trippelkamera med teknologi fra Sonys Alpha-systemkamera. Man har heller ikke spart på kruttet når det gjelder ytelse, med Qualcomm Snapdragon 865 5G garanteres det god flyt i daglig drift, og kompatibilitet med det kommende 5G-nettverket. Entusiastenes smarttelefon er her, og den gir deg alt du kan tenke deg å trenge for å oppnå storhet, uansett om du er profesjonell  fotograf, filmskaper eller gamer på høyt nivå.

Anbefalt av Tek.no

Sony Xperia 1 II har blitt testet og vurdert av Tek.no. Med karakteren 8,5 hadde Tek.no følgende å si om smarttelefonen:

«Xperia 1 II er Sonys beste mobil på flere år.»

Hele anmeldelsen kan leses her.

4K OLED FullVision-skjerm for bilde- og filmelskeren

Xperia 1 II er utrustet med en fantastisk 4K OLED-skjerm som får alt av ditt bildemateriale til å se fantastisk ut. Med høy kontrastnivå (1 000 000:1), jevne farger og ny teknologi som forhindrer uskarpe bilder er den allerede på god vei til å bli kalt et kinolerret i miniformat. Legger man til den seneste remastringteknologien BRAVIA HDR som lyfter kontrast, farger og klarhet, samt et bildeformat på 21:9 så innser man at dette virkelig er en skjerm på skyhøyt nivå.

Stereolyd med Dolby Atmos

Telefonen har doble stereohøyttalere i front som gir deg kraftfull, og balansert stereolyd. Innebygd Dolby Atmos som er blitt finjustert i samarbeid med Sony Pictures Entertainment garanterer fantastisk lydkvalitet, uansett om du lytter via telefonens interne høyttalere, eller benytter deg av hodetelefoner. For musikklytting har Sony Music Entertainment vært en stor bidragsyter ved å utforme lydteknologien som vil gi deg en god og autentisk lytteropplevelse.

ZEISS-trippelkamera for profesjonelle bilder

Kameroppsettet til Xperia 1 II er utviklet med hjelp av teknologien bak systemkameraene i Sony Alpha 9-serien. Dette er en serie med kameraer som er blant annet kjent for å ha bransjeledende teknologi innen autofokus. ZEISS-optikken er spesielt kalibrert for din nye Xperia-smarttelefon, og de tre linsene lar deg velge rett innstillinger til rett bilde. På baksiden av telefonen har vi én 16 mm (f2.2), én 24 mm (f1.7), og én 70 mm (f2.4) linse. Bildene under et tatt med telefonens kamera, 16 mm-linsen til venstre, 24 mm-linsen i midten, og 70 mm-linsen til høyre.

ZEISS-trippelkamera för proffsfotografen

Superrask autofokus, superraske bildeserier

Sony Xperia 1 II beregner kontinuerlig autofokus opptil 60 ganger per sekund. Det, sammen med hurtig eksponeringsberegning gjør at du får skarpe bilder i fokus selv når du tar bilde av bevegelige motiv. Du får til og med mulighet til å ta superraske bildeserier med opptil 20 bilder per sekund. Ta bilder av det som tidligere ikke var mulig med en smarttelefon og velg ut det perfekte bildet i etterkant.

Skarpe portrettbilder med øyeautofokus

Øyeautofokus er en funksjon som gjør akkurat hva navnet antyder – identifiserer, og følger ditt motivs øyne for å justere fokus i sanntid. Tidligere har det vært vanskelig å oppnå skarpe og naturlige bilder når motivet beveger på sig. Øyeautofokus gjør dette til et non-issue, og selv om motivet ikke har begge øynene rettet mot kameraet, eller dersom noen andre beveger seg raskt forbi kameraet så finner den kjapt tilbake til fokus hver gang.

Skarpa porträtt med ögonautofokus

Photography Pro – profesjonell funksjon inspirert av Sony Alpha

Hver smarttelefon med et proffkamera trenger en proff-funksjon. Her kommer "Photography Pro" inn i bildet – en kamerafunksjon som gir deg som fotograferingsentusiast mer frihet som er sterkt inspirert av Sony Alpha-kameraene. Juster ISO, lukker, hvitbalanse helt selv for å komme frem til et bilde som er helt etter din egen visjon. Du kan også fotografere i RAW (.DNG)-format, et filformat som gir deg enda flere muligheter ved etterbehandling (redigering).

Cinema Pro-funksjon for filmskaperen

Ikke tro at du som filmskaper er blitt glemt. Filmfunksjonen "Cinematography Pro" lar deg spille inn video på en måte som ikke skiller seg mye bort fra hvordan de profesjonelle gjør det. Sonys kunnskap strekker seg langt tilbake med teknologien bak deres digitale filmkameraer, 21:9 bildeformat, 4K HDR og 24 bps, for å nevne noe. Med det forbedrede brukergrensesnittet blir det enklere for deg å eksperimentere med funksjoner som ramguider, lukkertid og fokus. Et intelligent vindfilter gjør at telefonens mikrofon heller ikke burde undervurderes når det kommer til videoopptak.

Snapdragon 865 5G for deg som vil ha beste ytelse

Med Xperia 1 II får du all den hastigheten du trenger, nå og i fremtiden. Qualcomm Snapdragon 865 5G  tar seg av den daglige driften, gir god flyt i gamingen din, samt håndterer tunge apper og arbeidsoppgaver med stil. Den gjør til og med at Xperia 1 II er klar for det kommende 5G-nettverket og alt hva det innebærer. Resultatet er også raskere trådløs oppkobling enn noensinne med WiFi 6, og ytelser som slår foregående generasjon med 25 % ved både prosessor og grafikk.

Tilkoble en DUALSHOCK 4-håndkontroll til telefonen

Telefonens ytelse er også sikret når det kommer til gaming. Den har en fantastisk 4K-skjerm, Snapdragon 865 5G og 8 GB RAM som garanterer dette. Men det finnes noen utfordringer når det gjelder "mobile-gaming", som for eksempel unøyaktigheten ved å bruke en touchskjerm med som kontroll i motsetning til tastatur/mus eller håndkontrollen til en konsoll. Sony har løst dette problemet med å la deg tilkoble en Playstation DUALSHOCK 4-håndkontroll og ta kommandoen over dine Android-spill på en ny og mer effektiv måte.

Anslut din DUALSHOCK 4-kontroll till telefonen

Innebygd batteri som varer lenge 

Den raske utviklingen av batterier gjør at det ikke lenger er spesielt imponerende når en smarttelefon påstår å holde ut hele dagen uten å måtte lade. Xperia 1 II har et 4 000 mAh batteri som gir deg den kapasiteten du trenger for å kunne holde deg gående, men har også smart ladeteknologi og god batteripleie som kommer til å utgjøre forskjell i lengden. Adaptiv lading er en funksjon som hele tiden overvåker telefonen når den lades og sikkerhetstiller at batteriet ikke overbelastes. Med Xperia 1 II får du et batteri som varer lenge mellom ladingene, og som kommer til å vare i lang tid fremover uten å miste kvalitet.

En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter