Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Brettbar 5G-telefon med to skjermer og dobbeltbatteri

Samsung Galaxy Z Flip 5G Mystic Black

  Art.nr: 1014328
  • 6,7" sAMOLED-hovedskjerm
  • 8 GB RAM og 256 GB lagring
  • 1,1" sAMOLED-skjerm på utsiden
  • App-kontinuitet
  • Quick-selfie og Single-take
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Abonnement

18 290,-

Delbetal fra 1 569,-/mnd. Info

Samsung Galaxy Z Flip 5G Mystic Black
Produkt du ser på: Brettbar 5G-telefon med to skjermer og dobbeltbatteri

18 290,-


  • pris: 20 378,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung Galaxy Z Flip 5G er en brettbar smarttelefon med fokus på kreativitet. Telefonen er utstyrt med en høyoppløst 6,7" sAMOLED-skjerm kledd med revolusjonerende brettbart glass. Hovedskjermen flankeres av en 1,1" varselskjerm på utsiden av telefonen, og de to samarbeider for å gi fullkommen app-kontinuitet. Z Flip 5G har selvsagt Samsung-kvalitet på begge kameraene, AI-hjelp der du trenger det og et dobbeltbatteri som støtter både hurtiglading og strømdeling.

Kompakt eleganse

Galaxy Z Flip 5G kombinerer det beste fra to verdener. I utfelt modus møtes du av hovedskjermen, en høyoppløst 6,7" sAMOLED-skjerm (2636 x 1080 piksler). I sammenbrettet modus er telefonen på størrelse med en snusboks eller et kompaktpudder; 87 mm høy, 74 mm bred og 15,4 mm tykk. Ved hjelp av det 1,1" store utvendige displayet (300 x 112 piksler) kan du fortsatt følge med på hva som skjer.

To skjermer som samarbeider

De to skjermene på Z Flip 5G samarbeider sømløst. Det vil for eksempel si at alt som skjer på den lille skjermen rakt kan åpnes i fullskjermsmodus ved å brette ut telefonen. Forutsetningen er at appen du bruker støtter app-kontinuitet.

Finn den perfekte vinkelen

Hva er riktig vinkel for selfies, Netflix eller videosamtaler? Du finner raskt ut hva som passer for deg. 

Kvalitetskameraer på begge sider

Z Flip 5G er skapt med kreativitet i tankene. Derfor finner du to kameralinser på utsiden; en 12 MP vidvinkellinse og en 12 MP ultravidvinkellinse. På innsiden finner du en 10 MP linse som gjør både selfies og videosamtaler bedre. Quick selfie er en funksjon som lar deg ta selfies selv med lukket telefon, og den lille skjermen på utsiden viser bildet i miniformat.

AI hjelper til  med fotograferingen

Kameralinsene får hjelp av kunstig intelligens, og kombinasjonen gjør det enklere å ta bra bilder. Funksjonen Single take tar 5–14 bilder av gangen, selv om du trukker på lukkeren én gang. Dette gir deg flere muligheter til å finne det perfekte bildet av øyeblikket.

Dobbelbatteri som støtter trådløs omvendt lading

Batteriet er på 3 300 mAh og gir deg nok juice til hele dagen. Hjelp en venn i nød med trådløs omvendt lading, og lad raskt med støtte for 15 W hurtiglading og 9 W trådløs hurtiglading.

5G-ready

I 2020 rulles 5G-nettet ut i Norge. Z Flip 5G er 5G-ready, noe som betyr at du står først i køen og kan benytte deg av alle fordelene 5G-nettet gir deg, som lynraske nedlastinger og et stabilt nettverk.

1014328 1014328 Samsung Samsung Galaxy Z Flip 5G Mystic Black SM-F707BZAANEE Samsung Galaxy Z Flip 5G er en brettbar smarttelefon med fokus på kreativitet. Telefonen er utstyrt med en høyoppløst 6,7" sAMOLED-skjerm kledd med revolusjonerende brettbart glass. Hovedskjermen flankeres av en 1,1" varselskjerm på utsiden av telefonen, og de to samarbeider for å gi fullkommen app-kontinuitet. Z Flip 5G har selvsagt Samsung-kvalitet på begge kameraene, AI-hjelp der du trenger det og et dobbeltbatteri som støtter både hurtiglading og strømdeling.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">Kompakt eleganseGalaxy Z Flip 5G kombinerer det beste fra to verdener. I utfelt modus møtes du av hovedskjermen, en høyoppløst 6,7" sAMOLED-skjerm (2636 x 1080 piksler). I sammenbrettet modus er telefonen på størrelse med en snusboks eller et kompaktpudder; 87 mm høy, 74 mm bred og 15,4 mm tykk. Ved hjelp av det 1,1" store utvendige displayet (300 x 112 piksler) kan du fortsatt følge med på hva som skjer.To skjermer som samarbeiderDe to skjermene på Z Flip 5G samarbeider sømløst. Det vil for eksempel si at alt som skjer på den lille skjermen rakt kan åpnes i fullskjermsmodus ved å brette ut telefonen. Forutsetningen er at appen du bruker støtter app-kontinuitet.Finn den perfekte vinkelenHva er riktig vinkel for selfies, Netflix eller videosamtaler? Du finner raskt ut hva som passer for deg. Kvalitetskameraer på begge siderZ Flip 5G er skapt med kreativitet i tankene. Derfor finner du to kameralinser på utsiden; en 12 MP vidvinkellinse og en 12 MP ultravidvinkellinse. På innsiden finner du en 10 MP linse som gjør både selfies og videosamtaler bedre. Quick selfie er en funksjon som lar deg ta selfies selv med lukket telefon, og den lille skjermen på utsiden viser bildet i miniformat.AI hjelper til  med fotograferingenKameralinsene får hjelp av kunstig intelligens, og kombinasjonen gjør det enklere å ta bra bilder. Funksjonen Single take tar 5–14 bilder av gangen, selv om du trukker på lukkeren én gang. Dette gir deg flere muligheter til å finne det perfekte bildet av øyeblikket.Dobbelbatteri som støtter trådløs omvendt ladingBatteriet er på 3 300 mAh og gir deg nok juice til hele dagen. Hjelp en venn i nød med trådløs omvendt lading, og lad raskt med støtte for 15 W hurtiglading og 9 W trådløs hurtiglading.5G-readyI 2020 rulles 5G-nettet ut i Norge. Z Flip 5G er 5G-ready, noe som betyr at du står først i køen og kan benytte deg av alle fordelene 5G-nettet gir deg, som lynraske nedlastinger og et stabilt nettverk. Samsung 5 1 18290 NOK 18290 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobil
  3. Samsung