Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Solid smarttelefon for en aktiv livsstil

Samsung Galaxy XCover 4s

  Art.nr: 1008724
  • 5,0" HD-skjerm
  • 3 GB RAM og 32 GB lagring
  • 16 MP-kamera med autofokus
  • Vanntett med IP68-klassifisering
  • Utskiftbart batteri

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Abonnement

2 790,-

Delbetal fra 278,-/mnd. Info

Info
Samsung Galaxy XCover 4s
Produkt du ser på: Solid smarttelefon for en aktiv livsstil

2 790,-


  • pris: 3 407,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung Galaxy Xcover 4s er en solid smarttelefon som med rask ytelse kommer til å følge deg på alle dine eventyr. Telefonen passer også utmerket om du har en jobb der smarttelefonen din kan utsettes for støtt eller væsker, for eksempel ulike håndverkeryrker. Galaxy Xcover 4s har en 5"-skjerm som er enkel å navigere på. Den har også en åttekjernet prosessor som sammen med 3 GB RAM-minne kommer til å gi deg en rask opplevelse, uten krangling. Dessuten har den et 16 MP-kamera med autofokus og LED-blits, hvilket resulterer i at du kan fange øyeblikkene dine med utmerket kvalitet. Vil du filme kan du gjøre dette i 1080p med 30 fps. Helt enkelt en robust og solid smarttelefon med alle de funksjonene de kan tenke deg.

Solid - for en aktiv livsstil

Galaxy Xcover 4s kombinerer en stor HD-skjerm med ekstra soliditet for en aktiv livsstil. Et tynt og avlangt design med tynne kanter gir et veldig bra grep, som fir deg en robust mobiltelefon som er behagelig å holde i, selv med hansker på. IP68-klassifiseringen gjør at du kan bruke mobiltelefonen uansett vær og vind, mobiltelefonen tåler å være under vann på 1,5 meters dyp i opptil 30 minutter.

Brukervennlighet

Flere funksjoner gjør at Galaxy Xcover 4s er klar for bruk utendørs: knappene for Meny, Hjem og Tilbake er fysiske, hvilket gjør at mobilen er enkel å bruke, selv med hansker eller bløte fingre. Skjermen har til og med økt følsomhet, såkalt Glove Mode. Du kan dessuten tilpasse den fysiske knappen på siden av mobiltelefonen etter ulike behov, for eksempel hurtig tilgang til dine favorittapper.

Raskt og avansert kamera

Du åpner det avanserte kameraet raskt og enkelt gjennom å dobbeltklikke på Hjem-knappen. Å lagre store mengder data har også blitt gjort enkelt takket være ett internminne på hele 32 GB og plass for microSD-kort opptil 256 GB (minnekort kan kjøpes separat).

Utskiftbart batteri for lang bruk

Det store batteriet gir deg lang brukstid, og for å klare veldig lange arbeidssessjoner uten mulighet for å lade har Galaxy Xcover 4s blitt utrustet med ett utskiftbart batteri, sånn at du enkelt kan sette inn ett nytt fulladet batteri og fortsette arbeidet enten privat eller yrkesmessig (ekstra batteri kjøpes separat).

1008724 1008724 Samsung Samsung Galaxy XCover 4s SM-G398FZKDE31 Samsung Galaxy Xcover 4s er en solid smarttelefon som med rask ytelse kommer til å følge deg på alle dine eventyr. Telefonen passer også utmerket om du har en jobb der smarttelefonen din kan utsettes for støtt eller væsker, for eksempel ulike håndverkeryrker. Galaxy Xcover 4s har en 5"-skjerm som er enkel å navigere på. Den har også en åttekjernet prosessor som sammen med 3 GB RAM-minne kommer til å gi deg en rask opplevelse, uten krangling. Dessuten har den et 16 MP-kamera med autofokus og LED-blits, hvilket resulterer i at du kan fange øyeblikkene dine med utmerket kvalitet. Vil du filme kan du gjøre dette i 1080p med 30 fps. Helt enkelt en robust og solid smarttelefon med alle de funksjonene de kan tenke deg. Solid - for en aktiv livsstil Galaxy Xcover 4s kombinerer en stor HD-skjerm med ekstra soliditet for en aktiv livsstil. Et tynt og avlangt design med tynne kanter gir et veldig bra grep, som fir deg en robust mobiltelefon som er behagelig å holde i, selv med hansker på. IP68-klassifiseringen gjør at du kan bruke mobiltelefonen uansett vær og vind, mobiltelefonen tåler å være under vann på 1,5 meters dyp i opptil 30 minutter. Brukervennlighet Flere funksjoner gjør at Galaxy Xcover 4s er klar for bruk utendørs: knappene for Meny, Hjem og Tilbake er fysiske, hvilket gjør at mobilen er enkel å bruke, selv med hansker eller bløte fingre. Skjermen har til og med økt følsomhet, såkalt Glove Mode. Du kan dessuten tilpasse den fysiske knappen på siden av mobiltelefonen etter ulike behov, for eksempel hurtig tilgang til dine favorittapper. Raskt og avansert kamera Du åpner det avanserte kameraet raskt og enkelt gjennom å dobbeltklikke på Hjem-knappen. Å lagre store mengder data har også blitt gjort enkelt takket være ett internminne på hele 32 GB og plass for microSD-kort opptil 256 GB (minnekort kan kjøpes separat). Utskiftbart batteri for lang bruk Det store batteriet gir deg lang brukstid, og for å klare veldig lange arbeidssessjoner uten mulighet for å lade har Galaxy Xcover 4s blitt utrustet med ett utskiftbart batteri, sånn at du enkelt kan sette inn ett nytt fulladet batteri og fortsette arbeidet enten privat eller yrkesmessig (ekstra batteri kjøpes separat). Samsung 3,8 10 2790 NOK 2790 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobil
  3. Samsung