Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Black - Galaxy S20 Ultra 5G – En ny standard.
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Galaxy S20 Ultra 5G – En ny standard.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Black

  Art.nr: 1011914
 • 6,9" Quad HD+ Dynamic AMOLED-skjerm
 • 12 GB RAM og 128 GB lagring
 • 48 MP telefotolinse med 100x zoom
 • Film i 8K
 • Fingeravtrykkleser i skjermen

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung Galaxy S20 Ultra er flaggskipenes flaggskip, en telefon som fører systemkameraet og mobilen enda nærmere hverandre. Det ble altså ingen Galaxy S11-serie, slik man kanskje hadde forventet seg. I stedet ønsker vi Galaxy S20 velkommen. Kameraoppsettet består av fem kameraer, blant annet finner vi et hovedkamera på 108 MP og en 48 MP telefotokamera med opptil 100x zoom. Skjermen er på 120 Hz og oppsiktsvekkende 6,9”, men optimalisert slik at det ikke påvirker telefonens totale størrelse. Samsungs kraftigste prosessor noensinne jobber sammen med 12 GB internminne. Smarte løsninger underletter disse komponentene, for eksempel for å forlenge batteriets livslengde.

S10 markerte 10 år med innovasjon, og S20 setter standarden for de kommende 10 årene.

Fem enestående kameraer

Galaxy S20 Ultra har hele fire sylskarpe kameraer på baksiden; et ekstremt skarpt 108 MP hovedkamera, et 48 MP telefotokamera med opptil 100x zoom, en 12 MP ultravidvinkellinse på 123° og en dybdelinse som lar deg fotografere med kort dybdeklarhet, for å få den iøynefallende bokeh-effekten. Det femte kameraet er så klart selfiekameraet, som med sine 40 MP også fortjener stor respekt. Vi skal se nærmere på kameraene nedenfor, men kan allerede konstatere at S20 Ultra har Samsungs beste kameraoppsett noensinne.

Et kameraoppsett du aldri har sett maken til.

Høyoppløselige bilder som kan beskjæres uten å ofre kvaliteten

Innen fotografi handler mye om piksler og megapiksler. Kanskje til og med ekstra mye når man prater om mobilkameraer. Med et hovedkamera på 108 megapiksler plasserer S20 Ultra seg i det absolutte toppsjiktet av alle smarttelefoner som finnes på markedet i dag, og det er først når du ser på bildene du har tatt med S20 Ultra at du innser hvilken detaljrikdom S20 Ultra har å by på. En annen fordel med kameraet i S20 er at du kan beskjære og zoome inn på bildene dine i etterkant, uten noe merkbart kvalitetstap. Du trenger med andre ord ikke å tenke at et bilde er ødelagt bare fordi du har fått med en uønsket detalj i bakgrunnen. Dra nytte av fordelene, og kjenn hvordan det du tidligere anså som et problem, nå har blitt en mulighet.

Kom nærmere uten å bevege på deg

100x, hundre ganger, det er rimelig mye zoom. Når du begynner å utforske mulighetene med telefotokameraet så vil du raskt oppdage nye fotomuligheter som du tidligere ikke visste at fantes. Det som tidligere har vært vanskelig og anstrengende, er nå enkelt. Ta vare på minnene, og få vennene dine til å spørre ‘Hva? Sto du helt forrest ved scenen?’ når du viser frem konsertbildene dine, selv om du faktisk sto midt i folkemengden.

Fotografer på avstand, og beskjær deretter bildene dine i etterkant.

Fang øyeblikket i 8K

Kameraet i S20 Ultra støtter videoinnspilling i 8K (7680 x 4320), og med det åpnes enda flere dører. Ikke begrens deg selv til å se videoklipp kun som videoklipp – begynn å bruke video som en ny og effektiv fotometode. Etter at du har spilt inn en snutt i 8K kan du gå inn i klippet og se på det, bilde for bilde. Sjansen er stor for at det perfekte bildet du ønsket deg skjuler seg der. 8K er dessuten en fremtidssikker oppløsning som kommer til å støttes i flere og flere skjermer fremover.

La AI hjelpe deg med å fange det perfekte øyeblikket.

La AI hjelpe deg

Kameraene gir deg alle tekniske forutsetninger for å lykkes, men fotografering er komplekst. Her kan kunstig intelligens (AI) være med å forenkle det hele. Når du fotograferer kan du blant annet la kameraet ta flere bilder samtidig, og deretter la AI plukke ut de fem til 14 beste bildene fra serien. Ettersom kombinasjonen av perfekt posering og optimalt lys kanskje bare varer et halvt sekund så kan AI fange de mulighetene som ellers hadde gått til spille.

Lysfølsom med Nona Binning-teknologi

Mange bevaringsverdige øyeblikk har langt fra optimale lysforhold. For eksempel den sommernatten i parken med vennegjengen. Større kamerasensorer og blendere lar kameraene i Galaxy S20 Ultra fange enda mer lys enn forgjengerne, og bruken av Nona Binning-teknologi gir en stor økning i samme område. Med Nona Binning slås ni piksler sammen til én, noe som skaper en betydelig større lysinnslippflate enn tidligere modeller har hatt.

Fremtidssikret med 5G-støtte

Neste generasjon Galaxy er selvsagt forberedt på neste generasjon mobilnettverk. 5G-nettet er her snart, og kommer blant annet til å medføre høyere oppkoblingshastighet og kortere svartid. En stor majoritet av eldre smarttelefoner vil ikke støtte denne nye teknologien, men når 5G ruller ut så er du klar for fremtiden med din Galaxy S20 Ultra.

5G er fremtiden, og med S2 Ultra er du forberedt.

Større skjerm behøver ikke å bety større telefon

S20 Ultra er utstyrt med den største skjermen som noensinne har eksistert på en Galaxy-telefon. Ikke la deg avskrekke av S20 Ultras 6,9” store Quad HD+ Dynamic AMOLED-skjerm. Mange tenker kanskje at større skjerm automatisk betyr større telefon, men det er ikke tilfellet med S20 Ultra. På grunn av det optimaliserte designet dekker skjermen nå enda mer av telefonens overflate, og gir deg en enda større skjerm på en like stor telefon.

Stor skjerm, kompakt telefon.

Dobbelt så rask skjerm med 120 Hz

Skjermen er ikke bare stor, den er også lynrask. Alle som har testet en dataskjerm med høyere oppdateringsfrekvens har opplevd forskjellen, og når man har opplevd dette frister det lite å gå tilbake. For den som ikke har opplevd dette så kan høyere oppdateringsfrekvens forklares som at skjermen flyter bedre. Rent teknisk betyr 120 Hz at skjermen oppdateres 120 ganger i sekundet. Dette bidrar for eksempel til at du blar mer sømløst mellom apper, og kan gi deg en fordel mot motstanderen din når du gamer. Skjermen på Galaxy S10 har 60 Hz oppdateringsfrekvens, så skjermen på S20 Ultra er dobbelt så rask som forgjengeren.

Med dobbelt så rask oppdateringshastighet blir gaming enda mer altoppslukende.

Ytelse

Mange av komponentene i Samsungs smarttelefoner lages av Samsung selv. Slik skreddersys de etter de respektive modellenes spesifikke behov. Hjernen i Galaxy S20 Ultra er Samsungs kraftigste prosessor noensinne, og når den kombineres med optimalisert programvare oppnår man fantastisk høy effektivitet i alle prosesser. Mange andre løsninger brukes også, dels for å øke hastigheten, men også for å forlenge batteriets livslengde og for at internminnet skal prestere utmerket. Alt for å oppnå sømløs og uavbrutt drift, uten at det går utover brukeropplevelsen.

IP68-sertifisert støv- og vanntetthet

Akkurat som forgjengeren Galaxy S10 er Galaxy S20 Ultra støv- og vanntett. At telefonen er IP68-sertifisert innebærer at den tåler å senkes halvannen meter under vannoverflaten i 30 minutter.

Samsung Pay

Samsung Galaxy S20 Ultra fungerer selvsagt med Samsung Pay. Registrer betalingskortene dine i Samsung Pay-appen, og betal ved hjelp av NFC (Near Field Communication) på kompatible betalingsterminaler, uten å behøve å med deg lommebok eller fysiske betalingskort.

Se fullstendige vilkår på samsung.no/pay.

I forpakningen finner du:

 • Samsung Galaxy S20 Ultra
 • Strømadapter
 • USB-C-kabel
 • Ørepropper
 • Ekstra silikontupper til øreproppene
 • SIM-verktøy
S20 Ultra leveres med alt du trenger.

¹ 5G Ready betyr at produktet er klart til å støtte 5G-nettverk. Ta kontakt med din operatør for mer informasjon om lansering, tilgjengelighet og støtte for din modell. Alle modeller er kompatible med 4G-, 3G- og 2G-nettverk.

En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter