Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Galaxy Note20 Ultra 5G – en telefon fra øverste hylle

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G (512GB) Mystic Bronze

  Art.nr: 1014253
 • Edge 6,9” WQHD Dynamic AMOLED-skjerm
 • 12 GB RAM og 512 GB lagring
 • Hyperresponsiv S Pen
 • 50x Space Zoom
 • IP68, Gorilla Glass 7

Internett

Forhåndsbestilling
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Abonnement

15 990,-

Delbetal fra 1 378,-/mnd Info

Info
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G (512GB) Mystic Bronze
Produkt du ser på: Galaxy Note20 Ultra 5G – en telefon fra øverste hylle

15 990,-


 • pris: 18 627,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Galaxy Note20 Ultra 5G er Samsungs nye flaggskip, og de har ikke ligget på latsiden. Telefonen har en 6,9" stor Edge-skjerm med 120 Hz oppdateringsfrekvens og 19,3:9-format, 12 GB RAM og 512 GB lagring. S Pen er også oppdatert, og med bare 9 ms responstid føles den som å bruke favorittkulepennen. Trippelkameraet har et systemkameras egenskaper og lar deg blant annet spille inn film i 8K, og du kan bruke mikrofonen i de trådløse øreproppene dine for å få virkelig bra lyd på filmene dine. Jobb komfortabelt med en ekstern skjerm, bruk telefonen som en spillkonsoll og nyt over et døgn i batteritid. Og når WiFi 6 og 5G er på plass er du umiddelbart klar med en Note20 Ultra 5G i hånda.

Oppdatert S Pen med ekstremt rask respons

Å skrive med den nye og oppdaterte S Pen føles som å skrive med en helt vanlig penn. Grunnen til dette er den svært lave responstiden på 9 ms. Notatene dine synkes automatisk til Word eller OneNote; gull verdt både i jobbsammenheng og for deg som studerer. S Pen kan også brukes som fjernkontroll til kameraet og som styreenhet når du holder presentasjoner.

Jobb fleksibelt og effektivt

Galaxy Note20 Ultra 5G tilbyr smart og enkel sammenkobling av PC og telefon. Du kan utnytte appene på telefonen og enkelt flytte filer mellom enhetene uten tredjepartsapper, og notatene dine synkes automatisk. Med oppdaterte Samsung DeX kan du koble Note20 Ultra 5G trådløst til en ekstern skjerm og jobbe like effektivt og komfortabelt som på en PC.

Garantert klare bilder med rått trippelkamera

Det er den vide primærlinsen på 108 MP (f/1.8) som gir deg bildekvaliteten du forventer deg av en telefon fra øverste hylle. Den sørger for svært høyoppløste bilder som gjør det mulig å beskjære og zoome inn uten at bildene mister klarhet. I tilllegg til primærlinsen har Note20 Ultra 5G en 12 MP (f/2.2) ultravidvinkellinse og en 12 MP (f/3.0) telefotolinse med fem ganger optisk zoom. Laserautofokus sørger for at bildene dine alltid er i fokus, mens kunstig intelligens hjelper deg med å få det beste ut av alle fotoverdige øyeblikk. 

Stor blenderåpning for fargesterke nattfotografier

Muligheten til å ta bilder i mørke omgivelser med en detaljrikdom og fargeklarhet som kan måle seg med det øyet kan se var lenge umulig. Men mye har skjedd på dette området de siste par årene, og Samsung har ikke ligget på latsiden. Stor blenderåpning, kvalitetsoptikk og store sensorer lar deg ta nattbilder med fantastisk dybde, klarhet og farger med Note20 Ultra 5G.

5x optisk zoom og 50x Space Zoom

50x Space Zoom er summen av kunstig intelligens og fem ganger optisk zoom. Du kan komme virkelig tett på motivet og allikevel få svært høy kvalitet på bildene. Sammen med intelligent bildestabilisering gir det deg muligheter som tidligere bare eksisterte i avanserte systemkameraer.

Video i 8K

Kameraet i Galaxy Note20 Ultra 5G støtter videoinnspilling i 8K (7680 x 4320), noe som betyr at filmklippene dine er av kinokvalitet. Men ikke begrens deg selv til å se videosnuttene dine kun som video – begynn å filme som en ny og effektiv fotometode. Etter at du har filmet i 8K kan du nemlig gå inn i klippet og se på det bilde for bilde. Sjansen er stor for at det perfekte bildet finnes der.

Lydopptak er enklere enn noensinne

Lydkvalitet har tidligere vært en av hovedgrunnene til å velge et videokamera fremfor å filme med mobilen. Men Galaxy Note20 Ultra 5G lar deg ta i bruk mikrofonen i de trådløse øreproppene dine for å spille inn lyd til filmopptakene dine. Så når du får muligheten til å intervjue noen du ser opp til eller vil kommentere familieutflukten du filmer har du utstyret du trenger for å fange øyeblikket.

En eksepsjonell gamingopplevelse

Maskinvaren er nøkkelen når det kommer til gaming. For at du skal få oppleve mange morsomme spilløkter er Note20 Ultra 5G utstyrt med en 120 Hz skjerm, studiolyd fra AKG og en AI-forsterket prosessor som tilpasser strømforbruket etter oppgaven den utfører. Samsung bygger de fleste komponentene selv og kan dermed sørge for at alle detaljer underbygger helhetsopplevelsen. Med Xbox Game Pass kan du bruke Note20 Ultra 5G som en spillkonsoll uansett hvor du er. Og selvsagt er den klar for 5G og WiFi6, for hvem vil vel ta til takke med noe annet enn det beste?

5G og WiFi 6

WiFi 6 er neste generasjon trådløse nettverksstandard, og kommer sammen med 5G. Med WiFi 6 kan du oppleve hastigheter som er hele 270 % raskere enn forrige generasjon. Den nye trådløse standarden har en makshastighet på 9,6 Gb/s og støtter både OFDMA og MU-MIMO. 

Med 5G-støtte er du klar til å ta i bruk det nye nettet så snart det rullles ut der du bor.

Lang batteritid og hurtig lading

Det intelligente batteriet på 4500 mAh lar deg gå i over et døgn mellom hver lading. Du hurtiglader batteriet fra 0 til 50 % på bare en halvtime, og du kan dele strøm trådløst til alle enheter som støtter Qi-lading. 

IP68, Gorilla Glass 7 og Dual-SIM

Galaxy Note20 Ultra 5G er vann- og støvtett i henhold til IP68. Det betyr at du kan senke den halvannen meter under vann i opptil 30 minutter. Gorilla Glass 7 beskytter skjermen din, og Dual-SIM lar deg bruke to SIM-kort i samme telefon. Har du ikke bruk for det så kan den ene SIM-kortplassen fylles med et microSD-kort for å øke telefonens 256 GB lagringsplass til inntil 1 TB. MicroSD-kort må kjøpes separat.

Samsung Pay

Selvsagt fungerer Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G med Samsung Pay. Med Samsung Pay kan du la lommeboka ligge hjemme og bruke telefonen til å betale på alle NFC-kompatible betalingsterminaler. 

Se fullstendige vilkår på samsung.com/no/pay.


Samsung tilbyr tre generasjoner oppdateringer av Android OS

For å kunne tilby den aller beste mobilopplevelsen tilbyr Samsung sine mange millioner Galaxy-brukere tre generasjoner med Android-oppdateringer.

Oppdateringene gjelder for følgende Galaxy-enheter:

 • Galaxy S-serien: Galaxy S20 Ultra 5G, S20 Ultra, S20+ 5G, S20+, S20 5G, S20, S10 5G, S10+, S10, S10e, S10 Lite og kommende enheter i S20-serien. 
 • Galaxy Note-serien: Galaxy Note20 Ultra 5G, Note20 Ultra, Note20 5G, Note20, Note10+ 5G, Note10+, Note10 5G, Note10, Note10 Lite og kommende enheter i Note-serien. 
 • Brettbare enheter i Galaxy-familien: Galaxy Z Fold2 5G, Z Fold2, Z Flip 5G, Z Flip, Fold 5G, Fold og kommende enheter i  Z-serien.   
 • Galaxy A-serien: Galaxy A71 5G, A71, A51 5G, A51, A90 5G og utvalgte enheter blant kommende enheter i  A-serien.  
 • Nettbrett: Galaxy Tab S7+ 5G, Tab S7+, Tab S7 5G, Tab S7, Tab S6 5G, Tab S6, Tab S6 Lite og kommende enheter i  Tab S-serien.

For mer informasjon om programvareoppdateringer og produktspesifikasjoner, besøk news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy.

1014253 1014253 Samsung Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G (512GB) Mystic Bronze SM-N986BZNHEUD Galaxy Note20 Ultra 5G er Samsungs nye flaggskip, og de har ikke ligget på latsiden. Telefonen har en 6,9" stor Edge-skjerm med 120 Hz oppdateringsfrekvens og 19,3:9-format, 12 GB RAM og 512 GB lagring. S Pen er også oppdatert, og med bare 9 ms responstid føles den som å bruke favorittkulepennen. Trippelkameraet har et systemkameras egenskaper og lar deg blant annet spille inn film i 8K, og du kan bruke mikrofonen i de trådløse øreproppene dine for å få virkelig bra lyd på filmene dine. Jobb komfortabelt med en ekstern skjerm, bruk telefonen som en spillkonsoll og nyt over et døgn i batteritid. Og når WiFi 6 og 5G er på plass er du umiddelbart klar med en Note20 Ultra 5G i hånda.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">Oppdatert S Pen med ekstremt rask responsÅ skrive med den nye og oppdaterte S Pen føles som å skrive med en helt vanlig penn. Grunnen til dette er den svært lave responstiden på 9 ms. Notatene dine synkes automatisk til Word eller OneNote; gull verdt både i jobbsammenheng og for deg som studerer. S Pen kan også brukes som fjernkontroll til kameraet og som styreenhet når du holder presentasjoner.Jobb fleksibelt og effektivtGalaxy Note20 Ultra 5G tilbyr smart og enkel sammenkobling av PC og telefon. Du kan utnytte appene på telefonen og enkelt flytte filer mellom enhetene uten tredjepartsapper, og notatene dine synkes automatisk. Med oppdaterte Samsung DeX kan du koble Note20 Ultra 5G trådløst til en ekstern skjerm og jobbe like effektivt og komfortabelt som på en PC.Garantert klare bilder med rått trippelkameraDet er den vide primærlinsen på 108 MP (f/1.8) som gir deg bildekvaliteten du forventer deg av en telefon fra øverste hylle. Den sørger for svært høyoppløste bilder som gjør det mulig å beskjære og zoome inn uten at bildene mister klarhet. I tilllegg til primærlinsen har Note20 Ultra 5G en 12 MP (f/2.2) ultravidvinkellinse og en 12 MP (f/3.0) telefotolinse med fem ganger optisk zoom. Laserautofokus sørger for at bildene dine alltid er i fokus, mens kunstig intelligens hjelper deg med å få det beste ut av alle fotoverdige øyeblikk. Stor blenderåpning for fargesterke nattfotografierMuligheten til å ta bilder i mørke omgivelser med en detaljrikdom og fargeklarhet som kan måle seg med det øyet kan se var lenge umulig. Men mye har skjedd på dette området de siste par årene, og Samsung har ikke ligget på latsiden. Stor blenderåpning, kvalitetsoptikk og store sensorer lar deg ta nattbilder med fantastisk dybde, klarhet og farger med Note20 Ultra 5G.5x optisk zoom og 50x Space Zoom50x Space Zoom er summen av kunstig intelligens og fem ganger optisk zoom. Du kan komme virkelig tett på motivet og allikevel få svært høy kvalitet på bildene. Sammen med intelligent bildestabilisering gir det deg muligheter som tidligere bare eksisterte i avanserte systemkameraer.Video i 8KKameraet i Galaxy Note20 Ultra 5G støtter videoinnspilling i 8K (7680 x 4320), noe som betyr at filmklippene dine er av kinokvalitet. Men ikke begrens deg selv til å se videosnuttene dine kun som video – begynn å filme som en ny og effektiv fotometode. Etter at du har filmet i 8K kan du nemlig gå inn i klippet og se på det bilde for bilde. Sjansen er stor for at det perfekte bildet finnes der.Lydopptak er enklere enn noensinneLydkvalitet har tidligere vært en av hovedgrunnene til å velge et videokamera fremfor å filme med mobilen. Men Galaxy Note20 Ultra 5G lar deg ta i bruk mikrofonen i de trådløse øreproppene dine for å spille inn lyd til filmopptakene dine. Så når du får muligheten til å intervjue noen du ser opp til eller vil kommentere familieutflukten du filmer har du utstyret du trenger for å fange øyeblikket.En eksepsjonell gamingopplevelseMaskinvaren er nøkkelen når det kommer til gaming. For at du skal få oppleve mange morsomme spilløkter er Note20 Ultra 5G utstyrt med en 120 Hz skjerm, studiolyd fra AKG og en AI-forsterket prosessor som tilpasser strømforbruket etter oppgaven den utfører. Samsung bygger de fleste komponentene selv og kan dermed sørge for at alle detaljer underbygger helhetsopplevelsen. Med Xbox Game Pass kan du bruke Note20 Ultra 5G som en spillkonsoll uansett hvor du er. Og selvsagt er den klar for 5G og WiFi6, for hvem vil vel ta til takke med noe annet enn det beste?5G og WiFi 6WiFi 6 er neste generasjon trådløse nettverksstandard, og kommer sammen med 5G. Med WiFi 6 kan du oppleve hastigheter som er hele 270 % raskere enn forrige generasjon. Den nye trådløse standarden har en makshastighet på 9,6 Gb/s og støtter både OFDMA og MU-MIMO. Med 5G-støtte er du klar til å ta i bruk det nye nettet så snart det rullles ut der du bor.Lang batteritid og hurtig ladingDet intelligente batteriet på 4500 mAh lar deg gå i over et døgn mellom hver lading. Du hurtiglader batteriet fra 0 til 50 % på bare en halvtime, og du kan dele strøm trådløst til alle enheter som støtter Qi-lading. IP68, Gorilla Glass 7 og Dual-SIMGalaxy Note20 Ultra 5G er vann- og støvtett i henhold til IP68. Det betyr at du kan senke den halvannen meter under vann i opptil 30 minutter. Gorilla Glass 7 beskytter skjermen din, og Dual-SIM lar deg bruke to SIM-kort i samme telefon. Har du ikke bruk for det så kan den ene SIM-kortplassen fylles med et microSD-kort for å øke telefonens 256 GB lagringsplass til inntil 1 TB. MicroSD-kort må kjøpes separat.Samsung PaySelvsagt fungerer Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G med Samsung Pay. Med Samsung Pay kan du la lommeboka ligge hjemme og bruke telefonen til å betale på alle NFC-kompatible betalingsterminaler. Se fullstendige vilkår på samsung.com/no/pay.Samsung tilbyr tre generasjoner oppdateringer av Android OSFor å kunne tilby den aller beste mobilopplevelsen tilbyr Samsung sine mange millioner Galaxy-brukere tre generasjoner med Android-oppdateringer.Oppdateringene gjelder for følgende Galaxy-enheter:Galaxy S-serien: Galaxy S20 Ultra 5G, S20 Ultra, S20+ 5G, S20+, S20 5G, S20, S10 5G, S10+, S10, S10e, S10 Lite og kommende enheter i S20-serien. Galaxy Note-serien: Galaxy Note20 Ultra 5G, Note20 Ultra, Note20 5G, Note20, Note10+ 5G, Note10+, Note10 5G, Note10, Note10 Lite og kommende enheter i Note-serien. Brettbare enheter i Galaxy-familien: Galaxy Z Fold2 5G, Z Fold2, Z Flip 5G, Z Flip, Fold 5G, Fold og kommende enheter i  Z-serien.   Galaxy A-serien: Galaxy A71 5G, A71, A51 5G, A51, A90 5G og utvalgte enheter blant kommende enheter i  A-serien.  Nettbrett: Galaxy Tab S7+ 5G, Tab S7+, Tab S7 5G, Tab S7, Tab S6 5G, Tab S6, Tab S6 Lite og kommende enheter i  Tab S-serien.For mer informasjon om programvareoppdateringer og produktspesifikasjoner, besøk news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy. Samsung 4,4 93 15990 NOK 15990 NewCondition PreOrder
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Samsung