Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Galaxy Note20 5G – skapt for effektivitet og kreativitet

Samsung Galaxy Note 20 5G (256 GB) Mystic Bronze

  Art.nr: 1013995
  • 6,7" FHD+ sAMOLED-skjerm
  • 8 GB RAM og 256 GB lagring
  • Hyperresponsiv S Pen
  • Trippelkamera med 30x Space Zoom
  • IP68 og Gorilla Glass 7

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Variant Bronse

12 290,-

Delbetal fra 1 069,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Jobb effektivt, spill overalt og slipp løs kreativiteten din med nye Samsung Galaxy Note20 5G. Note20 5G er utstyrt med en skjerm på 6,7 tommer i bildeformatet 20:9, 8 GB RAM og 256 GB integrert lagringsminne. Den leveres i tillegg med Samsungs oppdaterte S Pen, som med en lav responstid på bare 26 ms føles som en ekte penn. Trippelkameraet på 64 MP gir deg egenskaper som et systemkamera og kan blant annet spille inn video i 8K-oppløsning, mens en ny tilnærming til lydopptak lar deg bruke mikrofonen i hodetelefonene dine. Jobb fleksibelt, opplev fantastisk gaming og et stort batteri. Med støtte for både 5G og WiFi 6 gir fremtidssikre Note20 5G deg kraften du trenger, både i dag og i morgen.

S Pen – følelsen av en ekte penn

Nye, oppdaterte S Pen føles som en ekte penn både i hånden din og på skjermen, med en responstid på lynraske 26 ms. Notater og tegninger synkroniseres automatisk til f.eks. Microsoft Word eller OneNote. Du kan også bruke pennen som fjernkontroll når du holder presentasjoner, eller til å fjernstyre kameraet.  

Fleksibel tilkobling

Galaxy Note20 5G tilbyr rask og lettvint trådløs forbindelse mellom PC og mobil. Mobilen byr på flere apper som enkelt lar deg overføre filer mellom enhetene dine. Notater du lager med S Pen lagres og synkroniseres automatisk med Microsoft Outlook, Office og OneNote. Med oppdaterte Samsung DeX kan du også trådløst koble din Note20 5G til en ekstern skjerm og jobbe komfortabelt og effektivt på større flater, akkurat som med en PC.

Trippelkamera med garantert skarphet

I Galaxy Note20 5G er det telefotolinsen som med sine 64 megapiksler (f/2.0) kan skilte med den høyeste oppløsningen. Når du tar bilder med telelinsen får du opptil 3x optisk zoom, som lar deg komme nærmere motivet ditt når øyeblikket oppstår. I tillegg består kameraet av en 12 MP vidvinkellinse (f/1.8) og en svært lyssterk 12 MP (f/1.4) ultravidvinkellinse, som sørger for at du får med deg omgivelsene dine uansett hvor du er. Integrerte AI-funksjoner gjør kameraet lettere å bruke og hjelper deg med å få mest mulig ut av hver situasjon.

Stor blenderåpning til nattbilder

Utilstrekkelig lys på kveldstid eller i mørke rom kan gi fargeløse bilder med mye støy. I Galaxy Note20 5G har man ved hjelp av en vid blenderåpning, optikk i toppklasse og en stor bildebrikke gir deg flotte resultater selv i dårlige lysforhold. Smart teknologi og ny maskinvare gjør det mulig å få skarpe bilder av uforglemmelige øyeblikk selv når sola går ned.

3x optisk zoom, 30x Space Zoom

Det er når 3x optisk zoom kombineres med kunstig intelligens at du kan oppnå spektakulære 30x Space Zoom. AI-algoritmer lar deg zoome inn og fange detaljene uten at bildene blir kornete og ubrukelige. Med intelligent bildebehandling og bildestabilisering kan du åpne døren til nye muligheter, som tidligere var forbeholdt avanserte systemkameraer med digre linser.

Spill inn video i 8K

Kameraet i Galaxy Note20 5G støtter videoinnspilling i enorme 8K (7680 x 4320), som er fire ganger høyere oppløsning enn 4K og 16 ganger høyere enn Full HD. Den skyhøye oppløsningen innebærer ikke bare at videokvaliteten gjør filmsnuttene dine klare for kinovisning rett fra kameraet, men byr også på muligheter til å finne flotte bilder i videoopptakene. Se igjennom 8K-opptakene dine og oppdag motiver og utsnitt som kan klippes ut til å bli fantastiske bilder.

Enklere lydopptak enn noensinne

Historisk sett har lydkvalitet lenge vært et argument for å skaffe seg videokamera fremfor å filme med mobilen, men teknologiske nyvinninger har gjort valget stadig mindre selvsagt. Nå gjør Samsung avstanden mellom apparatene enda mindre ved å introdusere lydopptak som kan dra nytte av mikrofonen i hodetelefonene dine. Neste gang den perfekte intervjusituasjonen oppstår ut av ingenting kan du i stedet for å gremmes over at du mangler utstyret ditt bare sette i gang med mikrofonen i hodetelefonene dine og fange øyeblikket straks det oppstår.

Muskler til gaming

Kraftig maskinvare er alltid en nøkkelfaktor når det kommer til gaming. Derfor er Galaxy Note20 5G utstyrt med studiolyd fra AKG og en intelligent prosessor som ikke bare gir deg spillytelsen du trenger, men kjører en AI-algoritme som tilpasser batteriforbruket etter hva du bruker mobilen din til. Samsung produserer de fleste komponentene selv og kan dermed optimere dem til sammen å skape den aller beste helhetsopplevelsen for deg. Xbox Game Pass lar deg dessuten bruke Galaxy Note20 5G som en spillkonsoll uansett hvor du er. Og selvsagt støtter telefonen 5G-hastighet og lynraske WiFi 6, for hvem gidder å game med tregt nett?

Klar for 5G og WiFi 6

WiFi 6 (802.11ax) er den neste generasjonen trådløst nettverk, som med økt stabilitet, rekkevidde og kapasitet gir opptil 270 prosent raskere opplevde hastigheter enn foregående generasjon. Den nye trådløse standarden har en makshastighet på hele 9,6 Gb/s og støtter både OFDMA og MU-MIMO; to teknologier utviklet for å fordele båndbredde så effektivt som mulig basert på hver enhets behov – uten å påvirke nettverksstabilitet. Med støtte for de nyeste standardene har du en fremtidssikker telefon som er klar for rekordhastigheter etter hver som 5G-dekningen utvides.

Smart, langvarig batteri med hurtiglading

Det intelligente batteriet på 4 300 mAh lar deg gå i over et døgn mellom hver lading ved normal bruk. Batteriet kan hurtiglades fra 0 til 50 prosent på bare en halvtime, og du kan dele strøm trådløst til alle enheter som støtter Qi-lading, som de trådløse hodetelefonene dine eller mobilen til venninna di.

Vann- og støvsikker med to SIM-kortplasser

Galaxy Note20 5G tåler både vann- og støv etter IP68-kravene, som blant annet innebærer at den i opptil 30 minutter kan være nedsenket i vann på 1,5 meters dyp. Mobilen støtter også Dual-SIM, som lar deg bytte mellom to installerte SIM-kort, pluss rom for et eSIM, som lar deg håndtere både arbeid og fritid med samme telefon.

Samsung Pay

Samsung Galaxy Note20 5G fungerer selvsagt også med Samsung Pay. Med Samsung Pay kan du la lommeboka ligge hjemme og bruke telefonen til å betale på alle NFC-kompatible betalingsterminaler.

Se fullstendige vilkår på samsung.com/no/pay.

En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1013995 1013995 Samsung Samsung Galaxy Note 20 5G (256 GB) Mystic Bronze SM-N981BZNGEUD Jobb effektivt, spill overalt og slipp løs kreativiteten din med nye Samsung Galaxy Note20 5G. Note20 5G er utstyrt med en skjerm på 6,7 tommer i bildeformatet 20:9, 8 GB RAM og 256 GB integrert lagringsminne. Den leveres i tillegg med Samsungs oppdaterte S Pen, som med en lav responstid på bare 26 ms føles som en ekte penn. Trippelkameraet på 64 MP gir deg egenskaper som et systemkamera og kan blant annet spille inn video i 8K-oppløsning, mens en ny tilnærming til lydopptak lar deg bruke mikrofonen i hodetelefonene dine. Jobb fleksibelt, opplev fantastisk gaming og et stort batteri. Med støtte for både 5G og WiFi 6 gir fremtidssikre Note20 5G deg kraften du trenger, både i dag og i morgen. S Pen – følelsen av en ekte pennNye, oppdaterte S Pen føles som en ekte penn både i hånden din og på skjermen, med en responstid på lynraske 26 ms. Notater og tegninger synkroniseres automatisk til f.eks. Microsoft Word eller OneNote. Du kan også bruke pennen som fjernkontroll når du holder presentasjoner, eller til å fjernstyre kameraet.  Fleksibel tilkoblingGalaxy Note20 5G tilbyr rask og lettvint trådløs forbindelse mellom PC og mobil. Mobilen byr på flere apper som enkelt lar deg overføre filer mellom enhetene dine. Notater du lager med S Pen lagres og synkroniseres automatisk med Microsoft Outlook, Office og OneNote. Med oppdaterte Samsung DeX kan du også trådløst koble din Note20 5G til en ekstern skjerm og jobbe komfortabelt og effektivt på større flater, akkurat som med en PC.Trippelkamera med garantert skarphetI Galaxy Note20 5G er det telefotolinsen som med sine 64 megapiksler (f/2.0) kan skilte med den høyeste oppløsningen. Når du tar bilder med telelinsen får du opptil 3x optisk zoom, som lar deg komme nærmere motivet ditt når øyeblikket oppstår. I tillegg består kameraet av en 12 MP vidvinkellinse (f/1.8) og en svært lyssterk 12 MP (f/1.4) ultravidvinkellinse, som sørger for at du får med deg omgivelsene dine uansett hvor du er. Integrerte AI-funksjoner gjør kameraet lettere å bruke og hjelper deg med å få mest mulig ut av hver situasjon. Stor blenderåpning til nattbilderUtilstrekkelig lys på kveldstid eller i mørke rom kan gi fargeløse bilder med mye støy. I Galaxy Note20 5G har man ved hjelp av en vid blenderåpning, optikk i toppklasse og en stor bildebrikke gir deg flotte resultater selv i dårlige lysforhold. Smart teknologi og ny maskinvare gjør det mulig å få skarpe bilder av uforglemmelige øyeblikk selv når sola går ned. 3x optisk zoom, 30x Space ZoomDet er når 3x optisk zoom kombineres med kunstig intelligens at du kan oppnå spektakulære 30x Space Zoom. AI-algoritmer lar deg zoome inn og fange detaljene uten at bildene blir kornete og ubrukelige. Med intelligent bildebehandling og bildestabilisering kan du åpne døren til nye muligheter, som tidligere var forbeholdt avanserte systemkameraer med digre linser.Spill inn video i 8KKameraet i Galaxy Note20 5G støtter videoinnspilling i enorme 8K (7680 x 4320), som er fire ganger høyere oppløsning enn 4K og 16 ganger høyere enn Full HD. Den skyhøye oppløsningen innebærer ikke bare at videokvaliteten gjør filmsnuttene dine klare for kinovisning rett fra kameraet, men byr også på muligheter til å finne flotte bilder i videoopptakene. Se igjennom 8K-opptakene dine og oppdag motiver og utsnitt som kan klippes ut til å bli fantastiske bilder.Enklere lydopptak enn noensinneHistorisk sett har lydkvalitet lenge vært et argument for å skaffe seg videokamera fremfor å filme med mobilen, men teknologiske nyvinninger har gjort valget stadig mindre selvsagt. Nå gjør Samsung avstanden mellom apparatene enda mindre ved å introdusere lydopptak som kan dra nytte av mikrofonen i hodetelefonene dine. Neste gang den perfekte intervjusituasjonen oppstår ut av ingenting kan du i stedet for å gremmes over at du mangler utstyret ditt bare sette i gang med mikrofonen i hodetelefonene dine og fange øyeblikket straks det oppstår. Muskler til gamingKraftig maskinvare er alltid en nøkkelfaktor når det kommer til gaming. Derfor er Galaxy Note20 5G utstyrt med studiolyd fra AKG og en intelligent prosessor som ikke bare gir deg spillytelsen du trenger, men kjører en AI-algoritme som tilpasser batteriforbruket etter hva du bruker mobilen din til. Samsung produserer de fleste komponentene selv og kan dermed optimere dem til sammen å skape den aller beste helhetsopplevelsen for deg. Xbox Game Pass lar deg dessuten bruke Galaxy Note20 5G som en spillkonsoll uansett hvor du er. Og selvsagt støtter telefonen 5G-hastighet og lynraske WiFi 6, for hvem gidder å game med tregt nett? Klar for 5G og WiFi 6WiFi 6 (802.11ax) er den neste generasjonen trådløst nettverk, som med økt stabilitet, rekkevidde og kapasitet gir opptil 270 prosent raskere opplevde hastigheter enn foregående generasjon. Den nye trådløse standarden har en makshastighet på hele 9,6 Gb/s og støtter både OFDMA og MU-MIMO; to teknologier utviklet for å fordele båndbredde så effektivt som mulig basert på hver enhets behov – uten å påvirke nettverksstabilitet. Med støtte for de nyeste standardene har du en fremtidssikker telefon som er klar for rekordhastigheter etter hver som 5G-dekningen utvides. Smart, langvarig batteri med hurtigladingDet intelligente batteriet på 4 300 mAh lar deg gå i over et døgn mellom hver lading ved normal bruk. Batteriet kan hurtiglades fra 0 til 50 prosent på bare en halvtime, og du kan dele strøm trådløst til alle enheter som støtter Qi-lading, som de trådløse hodetelefonene dine eller mobilen til venninna di.Vann- og støvsikker med to SIM-kortplasserGalaxy Note20 5G tåler både vann- og støv etter IP68-kravene, som blant annet innebærer at den i opptil 30 minutter kan være nedsenket i vann på 1,5 meters dyp. Mobilen støtter også Dual-SIM, som lar deg bytte mellom to installerte SIM-kort, pluss rom for et eSIM, som lar deg håndtere både arbeid og fritid med samme telefon.Samsung PaySamsung Galaxy Note20 5G fungerer selvsagt også med Samsung Pay. Med Samsung Pay kan du la lommeboka ligge hjemme og bruke telefonen til å betale på alle NFC-kompatible betalingsterminaler.Se fullstendige vilkår på samsung.com/no/pay. Samsung 4,2 131 12290 NOK 12290 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobil
  3. Samsung