Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Galaxy A52 – en pålitelig følgesvenn

Samsung Galaxy A52 LTE 128GB Black

  Art.nr: 1017047
  • 6,5" FHD+ Infinity-O sAMOLED-skjerm
  • 6 GB RAM og 128 GB lagring
  • Fem kameraer og optisk bildestabilisering
  • Kraftig batteri på 4500 mAh
  • Fingeravtrykksleser i skjermen

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

3 890,-

Delbetal fra 369,-/mnd. Info

Info

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Samsung Galaxy A52 LTE 128GB Black
Produkt du ser på: Galaxy A52 – en pålitelig følgesvenn
Samsung Galaxy A52 LTE 128GB Black

3 890,-

Xqisit Flex Case Galaxy A52 Clear

149,-

Xqisit Slim Wallet Selection Galaxy A52

299,-

Samsung Galaxy Buds Pro - Phantom Black

2 490,-


  • pris: 6 828,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung Galaxy A52 er alltid med og klar for å gjøre ditt oppkoblede liv smartere og morsommere. Rask, kraftfull og med et ytre som både tåler å vises frem og være med overalt, alltid – Galaxy A52 er ekstra forsterket for å tåle vann og støv. Ved hjelp av et kraftig batteri på 4500 mAh som støtter hurtiglading, trenger du ikke tenke på lange ladetider. Den sylskarpe Infinity-O sAMOLED-skjermen får alt til å se ut slik det er tenkt og med fem kameraer som er mykt integrert i designet, fanger du verden nøyaktig slik du ser den.

Stabilt og fleksibelt – slipp kreativiteten løs

Galaxy flytter grensene med fem forskjellige kameraer. Ta supre selfier med frontkameraet på 32 MP, eller velg et av de fire kameraene på baksiden for å fange det du ser. Hovedkameraet med 64 MP, optisk bildestabilisator (OIS) og autofokus tar sylskarpe bilder hver gang, også i mørkere omgivelser. Lokk til deg betrakteren med makrokameraet, som skaper en fascinerende bokeh-effekt med myk uskarphet, men fullt fokus ned til minste detalj. Bruk ultravidvinkelkameraet for å få med mer av alt – bytt til dybdekameraet når du vil fokusere på det viktigste.

Oppkoblet og avkoblet

Med et fulladet 4500 mAh-batteri har du tilstrekkelig kraft til å tenke på andre ting enn batteriet. Og med hurtigladeren er du snart klar for nye opplevelser – den lader batteriet 50 % på 30 minutter. Ved hjelp av AI tolker batteriet din mobilbruk og tilpasser mobilen etter dine behov.

Se verden slik den er

sAMOLED fyller skjermen med farge og gjengir alt slik det er tenkt. Infinity-O-display maksimerer skjermen på 6,5" ved å strekke seg hele veien ut til kantene. Og med lynrask skjermoppdatering på 90 Hz blir håndteringen rask og naturlig. Eye Comrfort Shield reduserer mengden blått lys fra skjermen og Real Smooth sørger for en god og jevn opplevelse, uansett om du scroller eller spiller.

Topp ytelse med Octa-Core

Uansett om du gjør en eller flere ting samtidig, vil Galaxy A52 alltid levere på høyt nivå. Octa-Core-prosessoren leverer opptil 6 GB RAM, slik at du har nok frihet til å gjøre flere ting samtidig.

Knall lydopplevelse, selv uten hodetelefoner

Med to høyttalere både oppe og nede, får du stereolyd selv om du ikke bruker hodetelefoner. Hver film- eller spillkveld tas til nye høyder med filmatisk lyd som plasserer deg midt i handlingen.

Stilig design og slitesterkt ytre

Det minimale kamerahuset og de rene linjene med avrundede kanter og hjørner gjør at telefonen ligger godt i hånden. La Samsung Galaxy A52 være en del av ditt eget personlige uttrykk! Telefonen er dessuten IP67-klassifisert, som innebærer at den er ekstra utholdende mot både vann og støv. Med andre ord finnes det ingen grunn til å la telefonen ligge igjen hjemme uansett hvor og når du lever livet.