Samsung Galaxy A41 Black - Galaxy A41 med trippelkamera på 48 MP
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Galaxy A41 med trippelkamera på 48 MP

Samsung Galaxy A41 Black

  Art.nr: 1013010
 • 6,1" FHD+ Infinity-U sAMOLED-skjerm
 • 4 GB RAM + 64 GB lagring
 • Trippelkamera med 48 MP primærlinse
 • Fingeravtrykkleser innebygd i skjermen
 • Støtter 15 W hurtiglading

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Abonnement

1 890,-

Delbetal fra 202,-/mnd. Info

Info

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

Samsung Galaxy A41 Black
Produkt du ser på: Galaxy A41 med trippelkamera på 48 MP
Samsung Galaxy A41 Black

1 890,-

Andersson Tempered glass screen protector for Samsung Galaxy A41

149,-

Samsung Silicone Cover Black Samsung Galaxy A41

199,-


 • pris: 2 238,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung Galaxy A41 er en smarttelefon som er utrustet med en 6,1" Infinity-U sAMOLED-skjerm og har et kameraoppsett som består av tre linser som kompletteres av et lysfølsomt frontkamera på 25 MP. Du låser enkelt opp telefonen med fingeravtrykkleseren som er innebygd i skjermen, og med hele 3 500 mAh-batteri kan du gå lang tid uten å måtte lade mobilen hele tiden. Og når du først trenger å lade, så støtter Galaxy A41 hurtiglading opptil 15 W. 

Sammenlignet med forgjengeren Galaxy A40 så får du med Galaxy A41 større skjerm, bedre kamera og større batteri.

Større skjerm og bedre kamera på Galaxy A41

Knivskarp 6,1"-skjerm og god utforming

Galaxy A41 har en 6,1" FHD+ (1080 x 2220) Super AMOLED Infinity-U-skjerm. Nyt de fantastiske bildene, uansett om du ser på foto, videoklipp eller surfer på nettet. Skjermen dekker hele 93 % av telefonens overflate. Med både frem- og bakside i robust 3D-glass blir Galaxy A41 også riktig god å holde i. De avrundede kantene bidrar til et godt grep rundt mobilen med én hånd.

Infinity-O sammenlignet Infinity-U-skjerm

Modellene A51 og A71 i samme serie er utrustet med Infinity-O-skjermer, mens A41 har fått en Infinity-U-skjerm. Den synlige forskjellen på disse skjermtypene ligger i dråpen, eller kikkehullet, der den på en Infinity-U-skjerm er U-formet (dråpeformet), og på en Infinity-O-skjerm ligner den mer på et hull rett i skjermen.

Infinity-O vs Infinity-U

Krystallklart trippelkamera

Kameraoppsettet på baksiden av Galaxy A41 består av tre linser – et lysfølsomt hovedkamera på 48 MP, én ultravidvinkellinse på 8 MP og en dybdelinse på 5 MP. Dette er mer enn godt nok til å ta flotte bilder i alle situasjoner.

A41 er utstyrt med trippelkamera

Ultravidvinkel med 123° synsfelt

Du trenger ikke lengre å ta mange steg tilbake fra det du ønsker å ta bilde av. Vidvinkellinsen i Galaxy A41 har et synsfelt på hele 123°, og gjør det for eksempel enkelt å garantere at alle får plass på familiebildet. Bildet nedenfor er en sammenligning på hvor mye mer som får plass i bildene man får når man bruker en ultravidvinkelinse opp mot en mer vanlig vidvinkellinse.

Galaxy A41 har ultravidvinkel

Dybdekamera for stilig Bokeh-effekt

En linse som måler dybde og avstand gjør at du kan ta stilige portrettbilder der motivet virkelig skiller seg ut. Med AI-funksjoner som "Live Focus" kan du også justere dybdeskarpheten både før og etter at bildene er tatt. På denne måten kan du selv finne perfekt mengde med Bokeh-effekt.

Dybdekamera for stilig Bokeh-effekt

Lysfølsomt frontkamera på 25 MP

Frontkameraet er på hele 25 megapiksler og gjør det akkurat så enkelt man vil ha det til for å ta fine selfies. Den høye lysfølsomheten oppmuntrer til å ta flere selfies i alle lysforhold og med "Selfie focus" kan du til og med legge til en Bokeh-effekt for å fremheve ansiktet ditt enda mer.

Kraftig batteri med støtte for hurtiglading

Trenden med store batterier i smarttelefoner fortsetter og Galaxy A41 har fått et virkelig stort batteri med en kapasitet på hele 3 500 mAh. Surf på nettet, stream filmer og serier, eller spill uten å være redd for å gå tom for strøm med én gang. Sparemodus for strøm gir deg også enda lengre batterikapasitet og når du endelig først må lade så gjør du det raskt og hurtig med hjelp av 15 Watts hurtiglading.

Stort batteri i Galaxy A41

I forpakningen:

 • Samsung Galaxy A41
 • Strømadapter med tilhørende kabel
 • Verktøy for å fjerne SIM-kort
 • Ørepropper
 • MicroUSB-adapter
 • USB-adapter
 • Bruksanvisning
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter