Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Galaxy A21s med lang batteritid og fire kameraer

Samsung Galaxy A21s Black

  Art.nr: 1013227
 • 6,5" HD+ Infinity-O-skjerm
 • 3 GB RAM og 32 GB lagring
 • Quad-kamera og selfiekamera
 • Batteri på 5000 mAh
 • Ansiktsgjenkjenning og fingeravtrykkleser

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart
Svart
Hvit
Blå

Abonnement

1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd. Info

Info

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Samsung Galaxy A21s Black
Produkt du ser på: Galaxy A21s med lang batteritid og fire kameraer
Samsung Galaxy A21s Black

1 990,-

Andersson Tempered glass screen protector for Samsung Galaxy A21S

149,-

Samsung TPU Case Black Galaxy A21s

129,-


 • pris: 2 268,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Galaxy A21s byr på mye for pengene. Den nesten heldekkende skjermen er på 6,5", og hovedkameraet består av fire linser. Batteriet har en kapasitet på 5000 mAh, det kraftigste batteriet i Galaxy A-serien fra 2020. Du velger om du vil låse oppp telefonen med ansiktstrekkene eller fingeravtrykket ditt, eller du kan velge den gode, gamle PIN-koden. Smale rammer, avrundede hjørner og One UI gjør det til en glede å navigere rundt i A21s.

Sammenlignet med forgjengeren Galaxy A20s så får du, i Galaxy A21s, større skjerm, bedre kamera og større batteri.

Sammenlignet med forgjengeren Galaxy A20e så får du, i Galaxy A21e, større skjerm, bedre kamera og større batteri.

6,5" skjerm nesten uten forstyrrelser

Nesten hele forsiden av A21s dekkes av en lyssterk Infinity-O-skjerm. Infinity-O er samme type skjerm som sitter i Samsungs flaggskipmodeller, og betyr at det eneste lille avbruddet som er fra skjermflaten er et lite kamerahull. Her finner du altså intet tradisjonelt. dråpeformet kikkehull. Skjermen har 20:9-skjermformat, et format som egner seg godt for alle typer underholdning. HD+oppløsningen (720x1600) sikrer at underholdningen er krystallklar.

6,5

Innstegsmobil med Quad-kamera

A21s er innstegsmodellen i 2020-generasjonen, men har allikevel hele fire linser i hovedkameraoppsettet. Quad-kameraet består av en 48 MP primærlinse, en 8 MP ultravidvinkellinse, en 2 MP makrolinse og en 2 MP dybdelinse. Du kan ta portretter med stilig Bokeh-effekt, forevige vidstrakte landskap eller fotografere bittesmå detaljer.

Innstegsmobil med Quad-kamera.

Ansiktsgjenkjenning og fingeravtrykkleser

Den gode, gamle PIN-koden er nesten blitt retro, og Samsung gir deg muligheten til å velge fritt hvordan du låser opp telefonen din. Selfiekameraet brukes også til ansiktsgjenkjenning, mens du finner fingeravtrykkleseren på baksiden av telefonen.Med deg selv som nøkkel er innholdet i telefonen din godt sikret.

Ansiktsgjenkjenning og fingeravtrykkleser.

One UI Core

Galzaxy A21s kjører operativsystemet One UI Core. Operativsystemet er Android 10-basert, utviklet av Samsung med mål om å gjøre enhåndsnavigering mer naturlig og bekvemt. Mobilskjermene blir stadig større, og hendene våre...vel, de henger ikke med. I One UI er derfor ikonene plassert på nederste halvdel av skjermen, et av mange knep Samsung har benyttet seg av for å gjøre One UI-telefonene lettere å navigere i.

Stort batteri

Trenden med store batterier i smarttelefoner fortsetter, og Galaxy A21s har fått et virkelig stort batteri med en kapasitet på hele 5000 mAh. Surf på nettet, stream filmer og serier, eller spill uten å være redd for å gå tom for strøm med det første. Strømsparingsmodus gir deg også enda lengre batterikapasitet, og selve ladingen er raskt unnagjort med 15 W hurtiglading.

Stort batteri og 15 W hurtiglading.

Fungerer med Samsung Pay

Alle telefoner i Galaxy A-serien fungerer med Samsung Pay. Registrer bankkortet ditt i appen, så kan du betale med NFC i kompatible terminaler uten å ha med deg lommeboka. 

I forpakningen

 • Samsung Galaxy A21s
 • Strømadapter og USB-C-kabel
 • SIM-verktøy
 • Ørepropper
 • MicroUSB-adapter
 • USB-adapter
 • Bruksanvisning
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter