Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Galaxy A71 med fingeravtrykkleser i skjermen

Samsung Galaxy A71 Silver

  Art.nr: 1011154
 • 6,7" FHD+ sAMOLED Infinity-O-skjerm
 • 6 GB RAM + 128 GB lagring
 • Super Quad-kamera med 64 MP hovedkamera
 • Støtter 25 W hurtiglading
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Sølv
Svart
Sølv
Blå

Abonnement

5 190,-

Delbetal fra 478,-/mnd Info

Info
Samsung Galaxy A71 Silver
Galaxy A71 med fingeravtrykkleser i skjermen

5 190,-


 • pris: 5 489,-
Legg pakken i handlevognen
Samsung Galaxy A71 Silver
Galaxy A71 med fingeravtrykkleser i skjermen

5 190,-


 • pris: 5 489,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung lanserte sin Galaxy A-serie i 2019, og beviste med det at at de tenker nytt og skaper telefoner med forbrukeren i tankene. Galaxy A71 er neste stjerne i rekka, en smarttelefon som karakteriseres av elegant design, heldekkende skjerm og supre kameraer. Alt det beste fra forgjengeren, A70, er utviklet til neste nivå. Prosessoren er nå enda bedre, og med 6 GB RAM flyter alt enda bere enn tidligere. Den elskede fingeravtrykkleseren fra A70 sitter fortsatt under skjermen.

A71 har et batteri på 4500 mAh, og støtter 25 W hurtiglading. På bare 30 minutter lader du telefonen fra 0 til 50%.

Samsungs nye A-serie

Samsungs A-serie består av telefoner med banebrytende innovasjoner og premiumdesign, men til en hyggeligere pris enn toppmodellene. 

Super Quad-kamera, SuperAMOLED Infinity-O-skjerm og kvalitetskomponenter fra ende til annen kjennetegner A-serien. Serien tar et stort steg frem i sitt segment hva gjelder design, skjerm, kamera og ytelse.

A71 har heldekkende skjerm og fingeravtrykkleser under skjermen.

Heldekkende skjerm og 3D-glass

Galaxy A71 er utstyrt med en krystallklar 6,7" FHD+-skjerm av typen SuperAMOLED Infinity-O, samme type som du finner i Samsungs flaggskipmodeller. Uansett om du streamer video eller surfer på nettet så er seeropplevelsen fantastisk. 
Både for- og baksiden er dekket av 3D-glass, og frontkameraet tar så lite plass som overhodet mulig.

Et lekkert design og god funksjonalitet er hva du får med Samsungs Galaxy A-serie.

Med design i 3D-glass blir Galaxy A71 dessuten riktig god å holde i, og de avrundede hjørnene bidrar til at den herlige premiumfølelsen. 

Grip øyeblikket

Det nye SuperQuad-kameraet er en av snakkisene rundt denne generasjonen av Galaxy A-telefoner. Kameraoppsettet består av en hovedlinse på 64 MP, en dybdelinse på 5 MP, en makrolinse på 5 MP og en 123° vidvinkellinse på 12 MP. SElfiekameraet er på 32 MP. Fang hva som helst, når som helst, med fire linser som samarbeider om det beste resultatet.

Ta iøynefallende bilder med SuperQuad-kameraet.

Kraftig batteri og hurtiglading

Batteriet i Galaxy A71 har en kapasitet på generøse 4500 mAh. Takket være den smarte strømsparingen får man enda lengre batteritid, og når det er på tide å lade opp igjen så er det unnagjort i en fei, fordi A71 støtter 25 W hurtiglading.

Fungerer med Samsung Pay

Alle telefoner i Galaxy A-serien fungerer med Samsung Pay. Registrer bankkortet ditt i appen, så kan du betale med NFC i kompatible terminaler uten å ha med deg lommeboka. 

En sømløs opplevelse

Octacore Snapdragon 730G-prosessoren og arbeidsminnet på 6 GB gjør A71 rask og stødig. Lagringskapasiteten på 128 GB betyr at du har plass til et stort utvalg apper, utallige bilder og masse musikk. Skulle du trenge å utvide så er A71 kompatibel med microSD-kort på intil 512 GB. 

I forpakningen

 • Samsung Galaxy A71
 • Strømadapter og USB-C-kabel
 • SIM-verktøy
 • Ørepropper
 • MicroUSB-adapter
 • USB-adapter
 • Bruksanvisning
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1011154 Samsung Samsung Galaxy A71 Silver SM-A715FZSUNEE Samsung lanserte sin Galaxy A-serie i 2019, og beviste med det at at de tenker nytt og skaper telefoner med forbrukeren i tankene. Galaxy A71 er neste stjerne i rekka, en smarttelefon som karakteriseres av elegant design, heldekkende skjerm og supre kameraer. Alt det beste fra forgjengeren, A70, er utviklet til neste nivå. Prosessoren er nå enda bedre, og med 6 GB RAM flyter alt enda bere enn tidligere. Den elskede fingeravtrykkleseren fra A70 sitter fortsatt under skjermen. A71 har et batteri på 4500 mAh, og støtter 25 W hurtiglading. På bare 30 minutter lader du telefonen fra 0 til 50%. Samsungs nye A-serie Samsungs A-serie består av telefoner med banebrytende innovasjoner og premiumdesign, men til en hyggeligere pris enn toppmodellene.  Super Quad-kamera, SuperAMOLED Infinity-O-skjerm og kvalitetskomponenter fra ende til annen kjennetegner A-serien. Serien tar et stort steg frem i sitt segment hva gjelder design, skjerm, kamera og ytelse. Heldekkende skjerm og 3D-glass Galaxy A71 er utstyrt med en krystallklar 6,7" FHD+-skjerm av typen SuperAMOLED Infinity-O, samme type som du finner i Samsungs flaggskipmodeller. Uansett om du streamer video eller surfer på nettet så er seeropplevelsen fantastisk. Både for- og baksiden er dekket av 3D-glass, og frontkameraet tar så lite plass som overhodet mulig. Med design i 3D-glass blir Galaxy A71 dessuten riktig god å holde i, og de avrundede hjørnene bidrar til at den herlige premiumfølelsen.  Grip øyeblikket Det nye SuperQuad-kameraet er en av snakkisene rundt denne generasjonen av Galaxy A-telefoner. Kameraoppsettet består av en hovedlinse på 64 MP, en dybdelinse på 5 MP, en makrolinse på 5 MP og en 123° vidvinkellinse på 12 MP. SElfiekameraet er på 32 MP. Fang hva som helst, når som helst, med fire linser som samarbeider om det beste resultatet. Kraftig batteri og hurtiglading Batteriet i Galaxy A71 har en kapasitet på generøse 4500 mAh. Takket være den smarte strømsparingen får man enda lengre batteritid, og når det er på tide å lade opp igjen så er det unnagjort i en fei, fordi A71 støtter 25 W hurtiglading. Fungerer med Samsung Pay Alle telefoner i Galaxy A-serien fungerer med Samsung Pay. Registrer bankkortet ditt i appen, så kan du betale med NFC i kompatible terminaler uten å ha med deg lommeboka.  En sømløs opplevelse Octacore Snapdragon 730G-prosessoren og arbeidsminnet på 6 GB gjør A71 rask og stødig. Lagringskapasiteten på 128 GB betyr at du har plass til et stort utvalg apper, utallige bilder og masse musikk. Skulle du trenge å utvide så er A71 kompatibel med microSD-kort på intil 512 GB.  I forpakningen Samsung Galaxy A71Strømadapter og USB-C-kabelSIM-verktøyØrepropperMicroUSB-adapterUSB-adapterBruksanvisning Mobil 4,2 29 5190 NOK 5190 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil