Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Galaxy A71 med fingeravtrykkleser i skjermen

Samsung Galaxy A71 Black

  Art.nr: 1011155
 • 6,7" FHD+ sAMOLED Infinity-O-skjerm
 • 6 GB RAM og 128 GB lagring
 • Super Quad-kamera med 64 MP hovedkamera
 • Støtter 25 W hurtiglading
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart
Svart
Sølv
Blå

Abonnement

3 390,-

Delbetal fra 328,-/mnd Info

Info
Samsung Galaxy A71 Black
Galaxy A71 med fingeravtrykkleser i skjermen

3 390,-


 • pris: 3 689,-
Legg pakken i handlevognen
Samsung Galaxy A71 Black
Galaxy A71 med fingeravtrykkleser i skjermen

3 390,-


 • pris: 3 689,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung lanserte sin Galaxy A-serie i 2019, og beviste med det at at de tenker nytt og skaper telefoner med forbrukeren i tankene. Galaxy A71 er neste stjerne i rekka, en smarttelefon som karakteriseres av elegant design, heldekkende skjerm og supre kameraer. Alt det beste fra forgjengeren, A70, er utviklet til neste nivå. Prosessoren er nå enda bedre, og med 6 GB RAM flyter alt enda bere enn tidligere. Den elskede fingeravtrykkleseren fra A70 sitter fortsatt under skjermen.

A71 har et batteri på 4500 mAh, og støtter 25 W hurtiglading. På bare 30 minutter lader du telefonen fra 0 til 50%.

Samsungs nye A-serie

Samsungs A-serie består av telefoner med banebrytende innovasjoner og premiumdesign, men til en hyggeligere pris enn toppmodellene. 

Super Quad-kamera, SuperAMOLED Infinity-O-skjerm og kvalitetskomponenter fra ende til annen kjennetegner A-serien. Serien tar et stort steg frem i sitt segment hva gjelder design, skjerm, kamera og ytelse.

A71 har heldekkende skjerm og fingeravtrykkleser under skjermen.

Heldekkende skjerm og 3D-glass

Galaxy A71 er utstyrt med en krystallklar 6,7" FHD+-skjerm av typen SuperAMOLED Infinity-O, samme type som du finner i Samsungs flaggskipmodeller. Uansett om du streamer video eller surfer på nettet så er seeropplevelsen fantastisk. 
Både for- og baksiden er dekket av 3D-glass, og frontkameraet tar så lite plass som overhodet mulig.

Et lekkert design og god funksjonalitet er hva du får med Samsungs Galaxy A-serie.

Med design i 3D-glass blir Galaxy A71 dessuten riktig god å holde i, og de avrundede hjørnene bidrar til at den herlige premiumfølelsen. 

Grip øyeblikket

Det nye SuperQuad-kameraet er en av snakkisene rundt denne generasjonen av Galaxy A-telefoner. Kameraoppsettet består av en hovedlinse på 64 MP, en dybdelinse på 5 MP, en makrolinse på 5 MP og en 123° vidvinkellinse på 12 MP. SElfiekameraet er på 32 MP. Fang hva som helst, når som helst, med fire linser som samarbeider om det beste resultatet.

Ta iøynefallende bilder med SuperQuad-kameraet.

Kraftig batteri og hurtiglading

Batteriet i Galaxy A71 har en kapasitet på generøse 4500 mAh. Takket være den smarte strømsparingen får man enda lengre batteritid, og når det er på tide å lade opp igjen så er det unnagjort i en fei, fordi A71 støtter 25 W hurtiglading.

Fungerer med Samsung Pay

Alle telefoner i Galaxy A-serien fungerer med Samsung Pay. Registrer bankkortet ditt i appen, så kan du betale med NFC i kompatible terminaler uten å ha med deg lommeboka. 

En sømløs opplevelse

Octacore Snapdragon 730G-prosessoren og arbeidsminnet på 6 GB gjør A71 rask og stødig. Lagringskapasiteten på 128 GB betyr at du har plass til et stort utvalg apper, utallige bilder og masse musikk. Skulle du trenge å utvide så er A71 kompatibel med microSD-kort på intil 512 GB. 

I forpakningen

 • Samsung Galaxy A71
 • Strømadapter og USB-C-kabel
 • SIM-verktøy
 • Ørepropper
 • MicroUSB-adapter
 • USB-adapter
 • Bruksanvisning
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1011155 1011155 Samsung Samsung Galaxy A71 Black SM-A715FZKUNEE Samsung lanserte sin Galaxy A-serie i 2019, og beviste med det at at de tenker nytt og skaper telefoner med forbrukeren i tankene. Galaxy A71 er neste stjerne i rekka, en smarttelefon som karakteriseres av elegant design, heldekkende skjerm og supre kameraer. Alt det beste fra forgjengeren, A70, er utviklet til neste nivå. Prosessoren er nå enda bedre, og med 6 GB RAM flyter alt enda bere enn tidligere. Den elskede fingeravtrykkleseren fra A70 sitter fortsatt under skjermen. A71 har et batteri på 4500 mAh, og støtter 25 W hurtiglading. På bare 30 minutter lader du telefonen fra 0 til 50%. Samsungs nye A-serie Samsungs A-serie består av telefoner med banebrytende innovasjoner og premiumdesign, men til en hyggeligere pris enn toppmodellene.  Super Quad-kamera, SuperAMOLED Infinity-O-skjerm og kvalitetskomponenter fra ende til annen kjennetegner A-serien. Serien tar et stort steg frem i sitt segment hva gjelder design, skjerm, kamera og ytelse. Heldekkende skjerm og 3D-glass Galaxy A71 er utstyrt med en krystallklar 6,7" FHD+-skjerm av typen SuperAMOLED Infinity-O, samme type som du finner i Samsungs flaggskipmodeller. Uansett om du streamer video eller surfer på nettet så er seeropplevelsen fantastisk. Både for- og baksiden er dekket av 3D-glass, og frontkameraet tar så lite plass som overhodet mulig. Med design i 3D-glass blir Galaxy A71 dessuten riktig god å holde i, og de avrundede hjørnene bidrar til at den herlige premiumfølelsen.  Grip øyeblikket Det nye SuperQuad-kameraet er en av snakkisene rundt denne generasjonen av Galaxy A-telefoner. Kameraoppsettet består av en hovedlinse på 64 MP, en dybdelinse på 5 MP, en makrolinse på 5 MP og en 123° vidvinkellinse på 12 MP. SElfiekameraet er på 32 MP. Fang hva som helst, når som helst, med fire linser som samarbeider om det beste resultatet. Kraftig batteri og hurtiglading Batteriet i Galaxy A71 har en kapasitet på generøse 4500 mAh. Takket være den smarte strømsparingen får man enda lengre batteritid, og når det er på tide å lade opp igjen så er det unnagjort i en fei, fordi A71 støtter 25 W hurtiglading. Fungerer med Samsung Pay Alle telefoner i Galaxy A-serien fungerer med Samsung Pay. Registrer bankkortet ditt i appen, så kan du betale med NFC i kompatible terminaler uten å ha med deg lommeboka.  En sømløs opplevelse Octacore Snapdragon 730G-prosessoren og arbeidsminnet på 6 GB gjør A71 rask og stødig. Lagringskapasiteten på 128 GB betyr at du har plass til et stort utvalg apper, utallige bilder og masse musikk. Skulle du trenge å utvide så er A71 kompatibel med microSD-kort på intil 512 GB.  I forpakningen Samsung Galaxy A71Strømadapter og USB-C-kabelSIM-verktøyØrepropperMicroUSB-adapterUSB-adapterBruksanvisning Mobil 4,3 30 3390 NOK 3390 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil