Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

OnePlus 7T PRO McLaren Edition

OnePlus 7T PRO McLaren Edition 12GB+256GB

  Art.nr: 1010049
  • 6,67" Fluid AMOLED-skjerm
  • 12 GB RAM + 256 GB lagring
  • Trippelkamera
  • Qualcomm Snapdragon 855+
  • Fingeravtrykkleser i skjermen

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

OnePlus 7T Pro er enda vassere versjon av OnePlus 7T. Med OnePlus 7T Pro har OnePlus tatt sin flaggskipsmobil til et helt nytt nivå. Med en større Fluid AMOLED-skjerm på 6,67" som dekker hele fremsiden og uten en dråpe for sensorpanel eller selfiekameraet i skjermen får du en sann fullskjerm med 90 Hz oppdateringshastighet. Med et trippelkamera med vidvinkel og 3x optisk zoom som tar fantastiske bilder, og det store batteriet på 3800 mAh gjør at telefonen holder hele dagen. Sammen med kraftige Snapdragon 855+ er OnePlus 7T Pro som skapt for underholdning, fotografi og ditt liv.  

OnePlus 7T Pro med sann fullskjerm

OnePlus + McLaren

OnePlus er den fremadstormende kinesiske produsenten som lager Android-telefoner med spesifikasjoner på lik linje som hos konkurrentenes toppmodeller. Og dette til en enda lavere pris. Salgordet deres er "Never settle" som betyr at man aldri skal si seg fornøyd, men heller fortsette å streve etter noe bedre.

OnePlus + McLaren

McLaren Group er et verdenskjent varemerke som har base i Woking i Storbritannia. Det ble dannet i 1963 og er i dag banebrytende og innovative innen bilindustrien. Firmaet har flere bedriftskategorier og produserer blant annet høyteknologiske luksus sportsbiler og fremgangsrike Formel 1-biler.

Uforstyrret bildeopplevelse

OnePlus fortsetter på samme linje med 7T Pro som forgjengeren 7 Pro og har valgt å satse på en uforstyrret bildeopplevelse med sann fullskjerm. Ingen rammer, store panel, dråpe eller hull. Kun skjerm. Fluid AMOLED-skjermen på 6,67" har 90 Hz oppdateringshastighet og leverer fantastiske bilder, selv under mer grafiske krevende spill og høyoppløste filmer. OnePlus 7T Pro har et 19,5:9-format og en QHD+-oppløsning på hele 3120 x 1440 piksler med en piksel-tetthet på høye 516 ppi som gjør den ultimat for alle typer underholdning. 

Batteri med Warp charge

Batteriet i OnePlus 7T Pro McLaren  har en kapasitet på hele 4085 mAh og lades via USB-C og har støtte for hurtiglading (5 V, 6 A) der du kan lade opp en dags batteritid på kun 20 minutter.

OnePlus 7T PRO lader raskt med Warp Charge

Knivskarpe bilder

Hovedkameraet på OnePlus 7T Pro har tre linser for å kunne ta så gode og skarpe bilder som mulig. De tre linsene har 48, 16 og 8 megapiksler. Selve hovedsensoren er en førsteklasses Sony IMX586 som gir kameraet høyt detaljnivå og utmerket dynamikk både i dagslys og i mørkere omgivelser. 

Det finnes også et ultra vidvinkelkamera på 16 megapiksler og en telezoom på 8 megapiksler med 3x optisk zoom.

Kameraet har også en bildestabilisator på telefotolinsen som gjør at du kan ta skikkelig zoomede bilder. Med vidvinkelkameraet kan du til og med ta knivskarpe makrobilder, perfekt når du vil ta et skikkelig nærbilde, men samtidig beholde skarpheten.

Ta knivskarpe bilder med OnePlus 7T

Kameraet tar ikke bare enestående bilder, men spiller også inn video i 4K. Med funksjoner som Super Slow Motion i 1080p kan telefonen lage videoopptak i sakte film med hele 240 fps(frames per second), og Time-Lapse-video og egen fotoredigerer er det bare fantasien din som setter grenser for hva du kan gjøre med kameraet som sitter i OnePlus 7T Pro.

Smart popup-kamera

Til forskjell fra OnePlus 7T så har OnePlus 7T Pro ingen selfiekamera i  selve skjermen, det kameraet er istedenfor gjemt i en smart popup-modul som kommer opp fra mobiltelefonens topp så fort du velger å bruke den funksjoner. Ta selfies med en oppløsning på 16 megapiksler i nesten alle lysforhold takket være blenderen på f/2.0.

Popup-kameraets heve og senke-funksjon har blitt testet over 300 000 ganger, som betyr at kameraet kan åpnes 150 ganger om dagen i over 5 år. Er du redd for at popup-kameraet skal skades om du mister mobilen så kan du fortsatt føle deg trygg siden mobiltelefonen har både et akselerometer og en gyroskopsensor innebygd. Dette gjør at popup-kameraet automatisk trekker seg inn i telefonen igjen på under en brøkdel av et sekund under et fritt fall.

Trippelkamera som tar fantastiske bilder

UltraShot

Selv med godt kamera så jobber også bildeprogramvaren i OnePlus 7T Pro i høygir for å gi deg så gode bilder som mulig. OnePlus UltraShot er en skreddersydd algoritme som gir skarpere bilder og bedre dynamiskt omfang gjennom HDR+ og Super Resolution. HDR+ styrer eksponeringsverdiene for hvert eneste bildepunkt og samler inn fire ganger mer detaljer enn tidligere. Super Resolution samler inn viktig informasjon fra flere bilder og også her med en spesiell algoritme som kombinerer bildene for et resultat med enda mer detaljer.

Qualcomm Snapdragon 855+

OnePlus har alltid vært nøye på å kunne levere høy ytelse i sine smarttelefoner og gjør ingen unntak med OnePlus 7T Pro. 7T Pro er utrustet med Qualcomm Snapdragon 855+ som gir mobiltelefonen utrolig ytelse. Og sammen med Adreno 640 leverer mobilen utrolig grafikk. Snapdragon 855+ og Adreno 640 gjør at du ikke trenger å fæle noen begrensninger når du benytter telefonen til å se på film, spille spill eller lage kule videoopptak. OnePlus 7T Pro klarer helt enkelt alt i underholdningssammenheng.

Qualcomm Snapdragon 855+ gir mobiltelefonen utrolig ytelse

Når du spiller et spill så finnes det ingenting som er så irriterende som å bli avbrutt med at du får en innkommende samtale melding. Dette har OnePlus tenkt på når de lagde 7T Pro. OnePlus har da til sammen med det verdenskjente eSports pro teamet skapt Fnatic. Fnatic mode blokkerer innkommende samtaler og varslinger, effektiviserer nettverksdata og dedikerer hele systemytelsen til det som virkelig betyr noe – nemlig å vinne.

Utrolig rask lading med Warp Charge

OnePlus 7T har superrask lading gjennom Warp Charge 30T so gjør at du kan lade mobilen fra 0% til hele 70% på kun 30 korte minutter. Dette gjør at mobiltelefonen klarer seg fint gjennom hele dagen. Andre teknologier for hurtiglading gjør gjerne mobilen varm under ladingen. OnePlus 7T Pro bruker en teknologi som gjør at mobilen holder seg avkjølt under hele ladesesjonen og er derfor snillere mot slitasje av batteriet.

OxygenOS

OnePlus har en av bransjens raskeste Android-oppgraderinger samtidig med langsiktig støtte for eldre modeller. Du slipper Bloatware og unødvendige tilleggsapper som gjør telefonen tregere. 7T Pro kommer med OxygenOS som er basert på Android 10, der OnePlus finpusser Android med nyttige funksjoner og optimaliserer Androids fullskjermshendelser. OxygenOS holder også et oppdatert utseende med flere detaljer og animasjoner som er spesielt tilpasset den fantastiske 90 Hz-skjermen. 

En av OnePlus 7T Pro sine virkelig smarte funksjoner er skjerm-gester. Løft opp telefonen for å vekke displayet og dobbelklikk på den for å låse den igjen. Hurtigstart apper fra låst display gjennom å tegne forhåndsinnstilte bokstaver som du selv tilpasser etter eget ønskemål, eller tegn "II" med to fingre for å spille av eller pause musikken.

1010049 OnePlus OnePlus 7T PRO McLaren Edition 12GB+256GB 5011100767 OnePlus 7T Pro er enda vassere versjon av OnePlus 7T. Med OnePlus 7T Pro har OnePlus tatt sin flaggskipsmobil til et helt nytt nivå. Med en større Fluid AMOLED-skjerm på 6,67" som dekker hele fremsiden og uten en dråpe for sensorpanel eller selfiekameraet i skjermen får du en sann fullskjerm med 90 Hz oppdateringshastighet. Med et trippelkamera med vidvinkel og 3x optisk zoom som tar fantastiske bilder, og det store batteriet på 3800 mAh gjør at telefonen holder hele dagen. Sammen med kraftige Snapdragon 855+ er OnePlus 7T Pro som skapt for underholdning, fotografi og ditt liv.   OnePlus + McLaren OnePlus er den fremadstormende kinesiske produsenten som lager Android-telefoner med spesifikasjoner på lik linje som hos konkurrentenes toppmodeller. Og dette til en enda lavere pris. Salgordet deres er "Never settle" som betyr at man aldri skal si seg fornøyd, men heller fortsette å streve etter noe bedre. McLaren Group er et verdenskjent varemerke som har base i Woking i Storbritannia. Det ble dannet i 1963 og er i dag banebrytende og innovative innen bilindustrien. Firmaet har flere bedriftskategorier og produserer blant annet høyteknologiske luksus sportsbiler og fremgangsrike Formel 1-biler. Uforstyrret bildeopplevelse OnePlus fortsetter på samme linje med 7T Pro som forgjengeren 7 Pro og har valgt å satse på en uforstyrret bildeopplevelse med sann fullskjerm. Ingen rammer, store panel, dråpe eller hull. Kun skjerm. Fluid AMOLED-skjermen på 6,67" har 90 Hz oppdateringshastighet og leverer fantastiske bilder, selv under mer grafiske krevende spill og høyoppløste filmer. OnePlus 7T Pro har et 19,5:9-format og en QHD+-oppløsning på hele 3120 x 1440 piksler med en piksel-tetthet på høye 516 ppi som gjør den ultimat for alle typer underholdning.  Batteri med Warp charge Batteriet i OnePlus 7T Pro McLaren  har en kapasitet på hele 4085 mAh og lades via USB-C og har støtte for hurtiglading (5 V, 6 A) der du kan lade opp en dags batteritid på kun 20 minutter. Knivskarpe bilder Hovedkameraet på OnePlus 7T Pro har tre linser for å kunne ta så gode og skarpe bilder som mulig. De tre linsene har 48, 16 og 8 megapiksler. Selve hovedsensoren er en førsteklasses Sony IMX586 som gir kameraet høyt detaljnivå og utmerket dynamikk både i dagslys og i mørkere omgivelser.  Det finnes også et ultra vidvinkelkamera på 16 megapiksler og en telezoom på 8 megapiksler med 3x optisk zoom.Kameraet har også en bildestabilisator på telefotolinsen som gjør at du kan ta skikkelig zoomede bilder. Med vidvinkelkameraet kan du til og med ta knivskarpe makrobilder, perfekt når du vil ta et skikkelig nærbilde, men samtidig beholde skarpheten. Kameraet tar ikke bare enestående bilder, men spiller også inn video i 4K. Med funksjoner som Super Slow Motion i 1080p kan telefonen lage videoopptak i sakte film med hele 240 fps(frames per second), og Time-Lapse-video og egen fotoredigerer er det bare fantasien din som setter grenser for hva du kan gjøre med kameraet som sitter i OnePlus 7T Pro. Smart popup-kamera Til forskjell fra OnePlus 7T så har OnePlus 7T Pro ingen selfiekamera i  selve skjermen, det kameraet er istedenfor gjemt i en smart popup-modul som kommer opp fra mobiltelefonens topp så fort du velger å bruke den funksjoner. Ta selfies med en oppløsning på 16 megapiksler i nesten alle lysforhold takket være blenderen på f/2.0.Popup-kameraets heve og senke-funksjon har blitt testet over 300 000 ganger, som betyr at kameraet kan åpnes 150 ganger om dagen i over 5 år. Er du redd for at popup-kameraet skal skades om du mister mobilen så kan du fortsatt føle deg trygg siden mobiltelefonen har både et akselerometer og en gyroskopsensor innebygd. Dette gjør at popup-kameraet automatisk trekker seg inn i telefonen igjen på under en brøkdel av et sekund under et fritt fall. UltraShot Selv med godt kamera så jobber også bildeprogramvaren i OnePlus 7T Pro i høygir for å gi deg så gode bilder som mulig. OnePlus UltraShot er en skreddersydd algoritme som gir skarpere bilder og bedre dynamiskt omfang gjennom HDR+ og Super Resolution. HDR+ styrer eksponeringsverdiene for hvert eneste bildepunkt og samler inn fire ganger mer detaljer enn tidligere. Super Resolution samler inn viktig informasjon fra flere bilder og også her med en spesiell algoritme som kombinerer bildene for et resultat med enda mer detaljer. Qualcomm Snapdragon 855+ OnePlus har alltid vært nøye på å kunne levere høy ytelse i sine smarttelefoner og gjør ingen unntak med OnePlus 7T Pro. 7T Pro er utrustet med Qualcomm Snapdragon 855+ som gir mobiltelefonen utrolig ytelse. Og sammen med Adreno 640 leverer mobilen utrolig grafikk. Snapdragon 855+ og Adreno 640 gjør at du ikke trenger å fæle noen begrensninger når du benytter telefonen til å se på film, spille spill eller lage kule videoopptak. OnePlus 7T Pro klarer helt enkelt alt i underholdningssammenheng. Når du spiller et spill så finnes det ingenting som er så irriterende som å bli avbrutt med at du får en innkommende samtale melding. Dette har OnePlus tenkt på når de lagde 7T Pro. OnePlus har da til sammen med det verdenskjente eSports pro teamet skapt Fnatic. Fnatic mode blokkerer innkommende samtaler og varslinger, effektiviserer nettverksdata og dedikerer hele systemytelsen til det som virkelig betyr noe – nemlig å vinne. Utrolig rask lading med Warp Charge OnePlus 7T har superrask lading gjennom Warp Charge 30T so gjør at du kan lade mobilen fra 0% til hele 70% på kun 30 korte minutter. Dette gjør at mobiltelefonen klarer seg fint gjennom hele dagen. Andre teknologier for hurtiglading gjør gjerne mobilen varm under ladingen. OnePlus 7T Pro bruker en teknologi som gjør at mobilen holder seg avkjølt under hele ladesesjonen og er derfor snillere mot slitasje av batteriet. OxygenOS OnePlus har en av bransjens raskeste Android-oppgraderinger samtidig med langsiktig støtte for eldre modeller. Du slipper Bloatware og unødvendige tilleggsapper som gjør telefonen tregere. 7T Pro kommer med OxygenOS som er basert på Android 10, der OnePlus finpusser Android med nyttige funksjoner og optimaliserer Androids fullskjermshendelser. OxygenOS holder også et oppdatert utseende med flere detaljer og animasjoner som er spesielt tilpasset den fantastiske 90 Hz-skjermen.  En av OnePlus 7T Pro sine virkelig smarte funksjoner er skjerm-gester. Løft opp telefonen for å vekke displayet og dobbelklikk på den for å låse den igjen. Hurtigstart apper fra låst display gjennom å tegne forhåndsinnstilte bokstaver som du selv tilpasser etter eget ønskemål, eller tegn "II" med to fingre for å spille av eller pause musikken. OnePlus 5 1 8590 NOK 8590 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobil
  3. OnePlus