Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Hardfør telefon med smartfunksjoner

Nokia 800 Tough Sand

  Art.nr: 1010051
 • 2,4" QVGA-skjerm
 • 512 MB RAM + 4 GB lagring
 • 2 MP-kamera med blitz
 • IP68-klassifisert
 • 43 dagers batteritid

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)
1 149,-

Delbetal fra 141,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nokia 800 DS Sand er laget for røff bruk og tåler ekstreme forhold. Du får det beste fra to verdener; store fysiske taster, hardfør byggkvalitet og lang batteritid fra klassiske mobiltelefoner, og smarte funksjoner som Google Assistant, sosiale medier og WiFi hotspot fra smarttelefonens verden. 

Store taster og solid konstruksjon

Nokia 800 DS Sand er konstruert for å tåle en trøkk. Med gummibumper rundt hele rammen er telefonen godt beskyttet mot fall og knall, og du du får godt tak rundt den. Stor og tydelige taster med gummibelegg, IP68-sertifisering og et utholdende batteri gjør Nokia 800 DS til et solid og godt valg.

Imponerende batteritid

En telefon som er skapt for de tøffeste forhold trenger selvsagt et batteri som matcher. Batteriet i Nokia 800 DS er på 2100 mHh, og har en standbytid på hele 43 døgn og uavbrutt samtaletid på 14,3 timer. 

Tilgang til flere apper med KaiOS

Nå tenker du kanskje at Nokia 800 ser ut som en ganske ordinær telefon med bare de nødvendigste funksjoner. Men telefonen bruker operativsystemet KaiOS, et smartsystem for telefoner uten touchskjerm, og har derfor tilgang til et kurert utvalg apper som er lette å laste ned og innstallere. Facebook og WhatsApp er forhåndsinnstallert, og i appbutikken KaiStore kan du hente flere apper, for eksempel Twitter, Google Maps og et stort utvalg spill.

Dedikert Google Assistant-tast

Ring og send meldinger med ett eneste tastetrykk. Kall opp Google Assistant ved å trykke på Google Assistant-tasten, og assistenten din er der umiddelbart. 

I forpakningen finner du: 

 • Nokia 800
 • Strømadapter
 • MicroUSB-kabel
 • Hurtigstartguide
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1010051 1010051 Nokia Nokia 800 Tough Sand 16CNTN01A01 Nokia 800 DS Sand er laget for røff bruk og tåler ekstreme forhold. Du får det beste fra to verdener; store fysiske taster, hardfør byggkvalitet og lang batteritid fra klassiske mobiltelefoner, og smarte funksjoner som Google Assistant, sosiale medier og WiFi hotspot fra smarttelefonens verden.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Store taster og solid konstruksjon Nokia 800 DS Sand er konstruert for å tåle en trøkk. Med gummibumper rundt hele rammen er telefonen godt beskyttet mot fall og knall, og du du får godt tak rundt den. Stor og tydelige taster med gummibelegg, IP68-sertifisering og et utholdende batteri gjør Nokia 800 DS til et solid og godt valg. Imponerende batteritid En telefon som er skapt for de tøffeste forhold trenger selvsagt et batteri som matcher. Batteriet i Nokia 800 DS er på 2100 mHh, og har en standbytid på hele 43 døgn og uavbrutt samtaletid på 14,3 timer.  Tilgang til flere apper med KaiOS Nå tenker du kanskje at Nokia 800 ser ut som en ganske ordinær telefon med bare de nødvendigste funksjoner. Men telefonen bruker operativsystemet KaiOS, et smartsystem for telefoner uten touchskjerm, og har derfor tilgang til et kurert utvalg apper som er lette å laste ned og innstallere. Facebook og WhatsApp er forhåndsinnstallert, og i appbutikken KaiStore kan du hente flere apper, for eksempel Twitter, Google Maps og et stort utvalg spill. Dedikert Google Assistant-tast Ring og send meldinger med ett eneste tastetrykk. Kall opp Google Assistant ved å trykke på Google Assistant-tasten, og assistenten din er der umiddelbart.  I forpakningen finner du:  Nokia 800StrømadapterMicroUSB-kabelHurtigstartguide Nokia 2 3 1149 NOK 1149 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Nokia