Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smarttelefon med Quad-kamera og stort batteri

Nokia 5.3 DS 4/64 Charcoal

  Art.nr: 1013466
 • 6,55" HD+-skjerm
 • 4 GB RAM og 64 GB lagring
 • Android One
 • Quad-kamera med AI
 • Qualcomm Snapdragon 665

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Abonnement

2 190,-

Delbetal fra 228,-/mnd Info

Info
Nokia 5.3 DS 4/64 Charcoal
Produkt du ser på: Smarttelefon med Quad-kamera og stort batteri

2 190,-


 • pris: 3 067,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nokia 5.3 DS er en AI-forsterket smarttelefon med en lyssterk 6,55" skjerm og plass til to SIM-kort. På baksiden av telefonen sitter et Quad-kamera som tar i bruk kunstig intelligens for å la deg uttrykke kreativiteten din. Kameraet bruker kunstig intelligens til en rekke smarte funksjoner, blant annet for å assistere deg når du fotograferer i dunkel belysning. Lås opp telefonen rakst og enkelt med ansiktsgjenkjenning eller fingeravtrykk, og slutt å bekymre deg for å gå tom for strøm – den strømbesparende prosessoren Snapdragon 665 kombinert med smarte algoritmer for batterioptimalisering gjør at batteriet holder i opptil to døgn per lading.

Android Enterprise Recommended

Nokia 5.3 DS er tildelt Android Enterprise Recommended-stempelet. Sertifiseringen innebærer blant annet at enheten vil få viktige programvare- og sikkerhetsoppdateringer på løpende bånd. Et trygt valg, helt enkelt.

Anbefalt i henhold til Android Enterprise.

Quad-kamera med kunstig intelligens

På baksiden av Nokia 5.3 DS finner du et sirkulært Quad-kamera. Alle linsene i kameraoppsettet forsterkes av kunstig intelligens, blant annet slik at bilder tatt i dunkel belysning blir bedre. Quad-kameraet består av en 13 MP primærlinse, en 2 MP dybdesensor, en 5 MP ultravidvinkellinse og en 2 MP makrolinse. Alt du trenger for å ta mesterlige bilder i alle situasjoner.

AI-forsterket Quad-kamera.

Fingeravtrykkleser og Face Unlock

Med to biometriske opplåsningsalternativer kan du være trygg på at uvedkommende ikke får tilgang til telefonen din. Berør sensoren på baksiden med en finger, så låses mobilen opp umiddelbart. Eller ta i bruk selfiekameraet for å låse opp med ansiktsgjenkjenning.

Dedikert Google Assistant-knapp

På den ene langsiden av telefonen sitter en tast som er forprogrammert til å kalle opp Google Assistant. Et tastetrykk på denne åpner listen over foreslåtte handlinger. Vil du prate med assistenten så holder du knappen inne.

Dedikert Google Assistant-knapp.

Opptil to dagers batteritid

Batteriet i Nokia 5.3 er på 4000 mAh, og holder lenge mellom hver lading. Telefonen har også adaptive battery technology som tilpasser seg etter bruksmønsteret ditt. Dette gir deg en smarttelefon med en batteritid på opptil to døgn per lading.

Android One – skapt for fremtiden

Nokia 5.3 DS kjører operativsystemet Android One. Android One er et rent brukervennlig operativsystem uten en masse forhåndsinstallerte apper som stjeler plass og ytelse. Android One-telefoner er dessuten garantert programvareoppdateringer i to år, og jevnlige sikkerhetsoppdateringer i tre år.

I forpakningen

 • Nokia 5.3 DS
 • Strømadapter
 • USB-C-kabel 
 • Ørepropper
 • SIM-verktøy
 • Hurtigstartguide
 • Sikkerhetsdatablad
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1013466 1013466 Nokia Nokia 5.3 DS 4/64 Charcoal 6830AA003652 Nokia 5.3 DS er en AI-forsterket smarttelefon med en lyssterk 6,55" skjerm og plass til to SIM-kort. På baksiden av telefonen sitter et Quad-kamera som tar i bruk kunstig intelligens for å la deg uttrykke kreativiteten din. Kameraet bruker kunstig intelligens til en rekke smarte funksjoner, blant annet for å assistere deg når du fotograferer i dunkel belysning. Lås opp telefonen rakst og enkelt med ansiktsgjenkjenning eller fingeravtrykk, og slutt å bekymre deg for å gå tom for strøm – den strømbesparende prosessoren Snapdragon 665 kombinert med smarte algoritmer for batterioptimalisering gjør at batteriet holder i opptil to døgn per lading.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">Android Enterprise RecommendedNokia 5.3 DS er tildelt Android Enterprise Recommended-stempelet. Sertifiseringen innebærer blant annet at enheten vil få viktige programvare- og sikkerhetsoppdateringer på løpende bånd. Et trygt valg, helt enkelt.Quad-kamera med kunstig intelligensPå baksiden av Nokia 5.3 DS finner du et sirkulært Quad-kamera. Alle linsene i kameraoppsettet forsterkes av kunstig intelligens, blant annet slik at bilder tatt i dunkel belysning blir bedre. Quad-kameraet består av en 13 MP primærlinse, en 2 MP dybdesensor, en 5 MP ultravidvinkellinse og en 2 MP makrolinse. Alt du trenger for å ta mesterlige bilder i alle situasjoner.Fingeravtrykkleser og Face UnlockMed to biometriske opplåsningsalternativer kan du være trygg på at uvedkommende ikke får tilgang til telefonen din. Berør sensoren på baksiden med en finger, så låses mobilen opp umiddelbart. Eller ta i bruk selfiekameraet for å låse opp med ansiktsgjenkjenning.Dedikert Google Assistant-knappPå den ene langsiden av telefonen sitter en tast som er forprogrammert til å kalle opp Google Assistant. Et tastetrykk på denne åpner listen over foreslåtte handlinger. Vil du prate med assistenten så holder du knappen inne.Opptil to dagers batteritidBatteriet i Nokia 5.3 er på 4000 mAh, og holder lenge mellom hver lading. Telefonen har også adaptive battery technology som tilpasser seg etter bruksmønsteret ditt. Dette gir deg en smarttelefon med en batteritid på opptil to døgn per lading.Android One – skapt for fremtidenNokia 5.3 DS kjører operativsystemet Android One. Android One er et rent brukervennlig operativsystem uten en masse forhåndsinstallerte apper som stjeler plass og ytelse. Android One-telefoner er dessuten garantert programvareoppdateringer i to år, og jevnlige sikkerhetsoppdateringer i tre år.I forpakningenNokia 5.3 DSStrømadapterUSB-C-kabel ØrepropperSIM-verktøyHurtigstartguideSikkerhetsdatablad Nokia 5 1 2190 NOK 2190 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Nokia