Nokias klassiker 3310 med 3G

Nokia 3310 3G Charcoal

  Art.nr: 243679
 • 2,4"-skjerm
 • 64 MB lagring + minnekortplass
 • Doble simkort-plasser med 3G
 • Mobilspillet Snake
 • Lang batteritid

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nokia 3310 er kanskje 2000-tallets mest solgte og populære mobiltelefon. Over 15 år senere tørker Nokia støv av sin ikoniske mobil og lanserer den i et moderne design. Denne modellen har funksjoner som knapt var påtenkt ved originalens fødsel; 3G, apper, fargeskjerm, 64 MB internlagring med minnekortplass samt doble simkort-plasser. Du har også med favorittene fra tidligere, sånn som utrolig lang batteritid, hodetelefonutgang og kanskje viktigst av alt - spillet Snake!

En klassiker med nytt design

Nokia 3310 3G er Nokias klassiker med det ikoniske designet i nytt format. Designet kjennes definitivt igjen, men her finnes det også moderniseringer. Det er fremdeles en solid telefon med en pen matt finish med elegante sølvfargede knapper. Skjermen er en 2,4" buet skjerm med polarisert overflate for bedre lesbarhet i sollys.
Vil du høre på musikk kan du gjøre det både med kablede hodetelefoner gjennom 3,5 mm-utgangen eller koble til trådløse hodetelefoner via Bluetooth.

Innsiden da? Her finnes det en fargeskjerm med et helt nytt tilpasningsbart retro-brukergrensesnitt. Du har tilpasningsbare alternativer for å omorganisere ikonene og velge hvilke farger du ønsker for å kunne sette ditt personlige preg over mobiltelefonen. Lagringsplassen kan økes enda mer med et mikroSD-kort på opptil 32 GB.

Ring, send SMS eller twittre

Ring og send SMS akkurat som før i tiden, men du må ikke nøye deg med bare det. Du kan twittre og bruke Facebook også om du ønsker det.
Nytt for denne modellen er at du kan ringe og sende SMS på 3G nettet. Mobilen har også doble simkort-plasser så du kan ha både private- og arbeidssamtaler på samme telefon.

Lang batteritid

Husker du den tiden du kunne gå fra huset uten en lader? Med den nye Nokia 3310 3G kan du gjøre det igjen. Telefonen leveres med et batteri som holder utrolig lenge, så du kan prate hele dagen eller la telefonen ligge i hvilemodus i opptil en måned. Når det behøves kan du enkelt lade opp mobiltelefonen igjen med hjelp av en mikroUSB-kabel.

Snake er tilbake

Nå kan du endelig spille klassikeren Snake igjen på din Nokia 3310. Spillet er tilbake med en liten oppdatering som gjør det enda morsommere å spille på fargeskjermen. Husker du fortsatt din personlige rekord? Har du det som kreves for å slå din gamle rekord?

Funksjoner og spesifikasjoner

 • 2,4" buet fargeskjerm
 • Mekaniske knapper og et ikonisk design
 • 2 MP-kamera med LED-blits
 • Hodetelefonutgang
 • 3G-tilkobling for samtaler og SMS
 • Lang batteritid (22 timer samtaletid)
 • MP3-spiller
 • MikroSD-kortplass
 • Operativsystem: Nokia Series 30+
243679 Nokia Nokia 3310 3G Charcoal A00028691 Nokia 3310 er kanskje 2000-tallets mest solgte og populære mobiltelefon. Over 15 år senere tørker Nokia støv av sin ikoniske mobil og lanserer den i et moderne design. Denne modellen har funksjoner som knapt var påtenkt ved originalens fødsel; 3G, apper, fargeskjerm, 64 MB internlagring med minnekortplass samt doble simkort-plasser. Du har også med favorittene fra tidligere, sånn som utrolig lang batteritid, hodetelefonutgang og kanskje viktigst av alt - spillet Snake! *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> En klassiker med nytt design Nokia 3310 3G er Nokias klassiker med det ikoniske designet i nytt format. Designet kjennes definitivt igjen, men her finnes det også moderniseringer. Det er fremdeles en solid telefon med en pen matt finish med elegante sølvfargede knapper. Skjermen er en 2,4" buet skjerm med polarisert overflate for bedre lesbarhet i sollys.Vil du høre på musikk kan du gjøre det både med kablede hodetelefoner gjennom 3,5 mm-utgangen eller koble til trådløse hodetelefoner via Bluetooth. Innsiden da? Her finnes det en fargeskjerm med et helt nytt tilpasningsbart retro-brukergrensesnitt. Du har tilpasningsbare alternativer for å omorganisere ikonene og velge hvilke farger du ønsker for å kunne sette ditt personlige preg over mobiltelefonen. Lagringsplassen kan økes enda mer med et mikroSD-kort på opptil 32 GB. Ring, send SMS eller twittre Ring og send SMS akkurat som før i tiden, men du må ikke nøye deg med bare det. Du kan twittre og bruke Facebook også om du ønsker det.Nytt for denne modellen er at du kan ringe og sende SMS på 3G nettet. Mobilen har også doble simkort-plasser så du kan ha både private- og arbeidssamtaler på samme telefon. Lang batteritid Husker du den tiden du kunne gå fra huset uten en lader? Med den nye Nokia 3310 3G kan du gjøre det igjen. Telefonen leveres med et batteri som holder utrolig lenge, så du kan prate hele dagen eller la telefonen ligge i hvilemodus i opptil en måned. Når det behøves kan du enkelt lade opp mobiltelefonen igjen med hjelp av en mikroUSB-kabel. Snake er tilbake Nå kan du endelig spille klassikeren Snake igjen på din Nokia 3310. Spillet er tilbake med en liten oppdatering som gjør det enda morsommere å spille på fargeskjermen. Husker du fortsatt din personlige rekord? Har du det som kreves for å slå din gamle rekord? Funksjoner og spesifikasjoner 2,4" buet fargeskjermMekaniske knapper og et ikonisk design2 MP-kamera med LED-blitsHodetelefonutgang3G-tilkobling for samtaler og SMSLang batteritid (22 timer samtaletid)MP3-spillerMikroSD-kortplassOperativsystem: Nokia Series 30+ Nokia 3,6 5 690 NOK 690 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Nokia