Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Pålitelig flipptelefon med 4G og Dual SIM

Nokia 2720 FLIP DS BLACK

  Art.nr: 1013170
 • 2,8" QVGA-hovedskjerm
 • 512 MB RAM og 4 GB lagring
 • Ekstra store taster
 • 1,3" frontskjerm for smartvarsler
 • KaiOS

Internett

Forventet på lager: 23.11.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Abonnement

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nokia 2720 Flip DS er en flipptelefon med 4G og mulighet for å bruke to SIM-kort om hverandre. Med en hovedskjerm på 2,8" og en frontskjerm på 1,3" har du til enhver tid full oversikt over hva som skjer i livet dutt. De store tastene gjør det enkelt å navigere, og batteriet på 1500 mAh gir deg intil 28 døgns standby. 2720 passer godt til deg som ønsker mulighetene en smarttelefon byr på, men som foretrekker det håndfaste i fysiske taster fremfor en berøringsskjerm. Operativsystemet KaiOS er enkelt og praktisk, kommer med Facebook og WhatsApp forhåndsinstallert, og gir deg tilgang til et stort utvalg populære apper i KaiStore.

To skjermer

Nokia 2720 Flip har to skjermer; en 2,7" stor hovedskjerm som aktiveres når du flipper opp teleonen, og en 1,3" stor frontskjerm som viser varsler når telefonen er lukket. Du har altså alltif klokkeslett og varsler lett tilgjengelig til enhver tid.

Utvid minnet eller bruk to SIM-kort

Med DS menes det at telefonen støtter Dual SIM. Den har en ekstra plass i SIM-skuffen som kan brukes til et ekstra SIM-kort, eller til å utvide minnet med et microSD-kort. 

Hurtigtast for Google Assistant eller nødsamtaler

På venstre langside av telefonen sitter en tast som er forprogrammert til å kalle opp Google Assistant. Bruk assistenten din til å hjelpe deg med å ringe eller skrive SMS. Hvis du har større behov for en nødtast så kan du programmere om denne tasten til det. Skulle du komme utfor et uhell kan du holde inne nødtasten for å automatisk sende ut en SMS på informasjon om hvor du er, samtidig som forhåndsvalgte personer i kontaktlista di ringes opp. Hvis den første personen ikke svarer så gå det videre til nestemann frem til noen svarer.

Nokia 2720 Flip har overlegen batteritid og er praktisk i bruk.

Opptil 28 døgns standby

En stor fordel med tastetelefoner er at batteritiden er overlegen. 2720 Flip er ikke noe unntak, med inntil 28 dagers standby per lading. Batteritid under faktisk bruk varierer selvsagt, og påvirkes av faktorer som hvilket nett du er koblet opp mot (GSM/3G/4G), om du bruker ett eller to SIM-kort og hvor aktivt du bruker telefonen.

KaiOS

2720 Flip leveres med operativsystemet KaiOS, et smart og funksjonsrikt alternativ for telefoner uten berøringsskjerm. Facebook og WhatsApp er forhåndsinstallert, og i appbutikken KaiStore kan du hente andre populære apper, som Twitter og Google Maps.

I esken finner du

 • Nokia 2720 Flip
 • Strømadapter
 • MicroUSB-kabel
 • Hurtigstartguide
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1013170 Nokia Nokia 2720 FLIP DS BLACK 16BTSB01A07 Nokia 2720 Flip DS er en flipptelefon med 4G og mulighet for å bruke to SIM-kort om hverandre. Med en hovedskjerm på 2,8" og en frontskjerm på 1,3" har du til enhver tid full oversikt over hva som skjer i livet dutt. De store tastene gjør det enkelt å navigere, og batteriet på 1500 mAh gir deg intil 28 døgns standby. 2720 passer godt til deg som ønsker mulighetene en smarttelefon byr på, men som foretrekker det håndfaste i fysiske taster fremfor en berøringsskjerm. Operativsystemet KaiOS er enkelt og praktisk, kommer med Facebook og WhatsApp forhåndsinstallert, og gir deg tilgang til et stort utvalg populære apper i KaiStore. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> To skjermer Nokia 2720 Flip har to skjermer; en 2,7" stor hovedskjerm som aktiveres når du flipper opp teleonen, og en 1,3" stor frontskjerm som viser varsler når telefonen er lukket. Du har altså alltif klokkeslett og varsler lett tilgjengelig til enhver tid. Utvid minnet eller bruk to SIM-kort Med DS menes det at telefonen støtter Dual SIM. Den har en ekstra plass i SIM-skuffen som kan brukes til et ekstra SIM-kort, eller til å utvide minnet med et microSD-kort.  Hurtigtast for Google Assistant eller nødsamtaler På venstre langside av telefonen sitter en tast som er forprogrammert til å kalle opp Google Assistant. Bruk assistenten din til å hjelpe deg med å ringe eller skrive SMS. Hvis du har større behov for en nødtast så kan du programmere om denne tasten til det. Skulle du komme utfor et uhell kan du holde inne nødtasten for å automatisk sende ut en SMS på informasjon om hvor du er, samtidig som forhåndsvalgte personer i kontaktlista di ringes opp. Hvis den første personen ikke svarer så gå det videre til nestemann frem til noen svarer. Opptil 28 døgns standby En stor fordel med tastetelefoner er at batteritiden er overlegen. 2720 Flip er ikke noe unntak, med inntil 28 dagers standby per lading. Batteritid under faktisk bruk varierer selvsagt, og påvirkes av faktorer som hvilket nett du er koblet opp mot (GSM/3G/4G), om du bruker ett eller to SIM-kort og hvor aktivt du bruker telefonen. KaiOS 2720 Flip leveres med operativsystemet KaiOS, et smart og funksjonsrikt alternativ for telefoner uten berøringsskjerm. Facebook og WhatsApp er forhåndsinstallert, og i appbutikken KaiStore kan du hente andre populære apper, som Twitter og Google Maps. I esken finner du Nokia 2720 FlipStrømadapterMicroUSB-kabelHurtigstartguide Nokia 5 2 999 NOK 999 NewCondition PreOrder
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Nokia