Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Liten tastetelefon med 2G, kamera og Bluetooth

Nokia 130 DS BLACK 2017

  Art.nr: 1013169
 • 1,8" QVGA-skjerm
 • 4 MB RAM og 8 MB lagring
 • VGA-kamera på baksiden
 • Innebygd musikkspiller
 • Inntil en måneds batteritid

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Abonnement

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Noka 130 DS er en nett og hendig tastetelefon med støtte for 2G. På baksiden sitter et VGA-kamera, og telefonen har en innebygd musikkspiller som lar deg laste over musikk fra en datamaskin slik at du kan lytte uansett hvor du er. Du kan spille Snake i ledige øyeblikk, og batteriet på 1020 mAh holder i opptil 30 dager per lading. Du kan utvide minnet med et microSD-kort hvis du ønsker det.

Noka 130 DS støtter kun 2G/GSM-nettet, og vil kun fungere hvis du er abonnent hos en leverandør som støtter dette nettet.

Utvid minnet med et minnekort

Internminnet på 8 GB holder fint til kontakter, SMS og forhåndslastede apper. Men hvis du elsker å ta bilder eller er en ivrig musikklytter vil du bli glad for å vite at du kan utvide minnekapasiteten på Noka 130 DS med en microSD-kort på opptil 32 GB.

Ta bilder og hør på musikk overalt

Med Nokis 130 DS kan du ta bilder med VGA-kameraet på baksiden og legge til og lytte til musikk som du laster inn fra en datamaskin. Telefonen har Bluetooth-støtte, så du kan til og med koble til et par trådløse hodetelefoner eller en Bluetooth-høyttaler. Husk at både bilder og musikk tar plass, så det kan være lurt å vurdere å gå til anskaffelse av et minnekort.

Snake er forhåndsinstallert

I tillegg til underholdning i lydform hører også mobilspill med på enhver telefon. Her finner du det klassiske spillet Snake Xenzia, i tillegg til fem demospill fra spillutvikleren Gamesoft som du kan prøve deg på.

I esken finner du

 • Nokis 130 DS
 • Strømadapter
 • Lade- og synkkabel
 • Hurtigstartguide
1013169 Nokia Nokia 130 DS BLACK 2017 A00028479 Noka 130 DS er en nett og hendig tastetelefon med støtte for 2G. På baksiden sitter et VGA-kamera, og telefonen har en innebygd musikkspiller som lar deg laste over musikk fra en datamaskin slik at du kan lytte uansett hvor du er. Du kan spille Snake i ledige øyeblikk, og batteriet på 1020 mAh holder i opptil 30 dager per lading. Du kan utvide minnet med et microSD-kort hvis du ønsker det. Noka 130 DS støtter kun 2G/GSM-nettet, og vil kun fungere hvis du er abonnent hos en leverandør som støtter dette nettet. Utvid minnet med et minnekort Internminnet på 8 GB holder fint til kontakter, SMS og forhåndslastede apper. Men hvis du elsker å ta bilder eller er en ivrig musikklytter vil du bli glad for å vite at du kan utvide minnekapasiteten på Noka 130 DS med en microSD-kort på opptil 32 GB. Ta bilder og hør på musikk overalt Med Nokis 130 DS kan du ta bilder med VGA-kameraet på baksiden og legge til og lytte til musikk som du laster inn fra en datamaskin. Telefonen har Bluetooth-støtte, så du kan til og med koble til et par trådløse hodetelefoner eller en Bluetooth-høyttaler. Husk at både bilder og musikk tar plass, så det kan være lurt å vurdere å gå til anskaffelse av et minnekort. Snake er forhåndsinstallert I tillegg til underholdning i lydform hører også mobilspill med på enhver telefon. Her finner du det klassiske spillet Snake Xenzia, i tillegg til fem demospill fra spillutvikleren Gamesoft som du kan prøve deg på. I esken finner du Nokis 130 DSStrømadapterLade- og synkkabelHurtigstartguide Nokia 4 5 329 NOK 329 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Nokia