Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Moto G9 Plus med stor skjerm og quad-kamera

Motorola Moto G9 Plus 4+128 Navy Blue

  Art.nr: 1013799
 • 6,8 "Max Vision HDR10-skjerm
 • 4 GB RAM + 128 GB lagring
 • 64 MP quad-kamerasystem
 • 5000 mAh batteri + TurboPower
 • Tåler fukt og regn

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Abonnement

2 990,-

Delbetal fra 294,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Quad-kamerasystem med 64 megapiksler og ultravidvinkel, 6,8" HDR10-skjerm, Snapdragon-prosessor og en batteritid som holder i to dager med TurboPower-lading. Når man oppsummerer spesifikasjonene til Motorola Moto G9 Plus kan man lett tro at det handler om en eksklusiv og påkostet flaggskipmobil. Moto G9 Plus er derimot en mobiltelefon i en betydelig lavere prisklasse, men besitter egenskaper som gjerne finner i mange dyrere smarttelefoner. Så om du ønsker deg den ultimate moto? Værsågod - her er den.

6,8 "Max Vision HDR10-skjerm

Se på film eller ha videosamtaler med venner og familie med Motorolas største mobilskjerm noensinne. Max Vision-skjermen gir deg levende bilder med dynamiske farger og sterk kontrast som kompletterer telefonens sterke funksjonalitet.

64 MP quad-kamerasystem

Ta skarpere, lysere bilder selv i mørke omgivelser, utrolige vidvinkelbilder, detaljerte nærbilder, vakre portrett og mye med Moto G9 Plus kamera som består av fire linser. Quad-kamerasystemet er satt opp med en 64 megapiksel hovedlinse, en ultravidvinkellinse på 8 megapiksel, en makrolinse på 2 megapiksel og til sist en dybdesensor med linse på 2 megapiksel. 

Frontkameraet på 16 megapiksel passer på at du alltid får gode resultater når du vender oppmerksomheten mot deg selv.

Qualcomm Snapdragon 730G-prosessor

Opplev førsteklasses AI-funksjoner og 57% raskere ytelse sammenlignet med forgjengeren Moto G8 Plus som gjør at du nå kan oppleve enda bedre funksjonalitet i spill, surfing på nett o.l. Med  4 GB RAM-minne og 128 GB internminne har du både nok kraft og lagringsplass for det aller meste du trenger.

Smarta gester med My UX

Styr telefonen din med enkle bevegelser. My UX er bare en av mange funksjoner som lar deg bestemme akkurat hvordan telefonen din skal fungere. Du kan for eksempel bruke av/på-knappen/fingeravtrykksensoren til å enkelt navigere bare med en hånd gjennom å sveipe oppover, nedover eller trykke for varsler, åpne apper, snarveier eller verktøy.

Kraftig batteri

Batteriet i Moto G9 Plus er på generøse 5000 mAh som gir deg en batteritid på opp til to dager på en eneste lading. Og når tiden er inne for å lade opp batteriet igjen så gjør det rekordfort med den medfølgende TurboPower-laderen på 30 W.

I pakken:

 • Moto G9 Plus
 • TurboPower-lader 30 W
 • USB-kabel Type-C til Type-C
 • SIM-kort verktøy
 • Bruksanvisning/dokumentasjon
1013799 1013799 Motorola Motorola Moto G9 Plus 4+128 Navy Blue PAKM0000SE Quad-kamerasystem med 64 megapiksler og ultravidvinkel, 6,8" HDR10-skjerm, Snapdragon-prosessor og en batteritid som holder i to dager med TurboPower-lading. Når man oppsummerer spesifikasjonene til Motorola Moto G9 Plus kan man lett tro at det handler om en eksklusiv og påkostet flaggskipmobil. Moto G9 Plus er derimot en mobiltelefon i en betydelig lavere prisklasse, men besitter egenskaper som gjerne finner i mange dyrere smarttelefoner. Så om du ønsker deg den ultimate moto? Værsågod - her er den.6,8 "Max Vision HDR10-skjermSe på film eller ha videosamtaler med venner og familie med Motorolas største mobilskjerm noensinne. Max Vision-skjermen gir deg levende bilder med dynamiske farger og sterk kontrast som kompletterer telefonens sterke funksjonalitet.64 MP quad-kamerasystemTa skarpere, lysere bilder selv i mørke omgivelser, utrolige vidvinkelbilder, detaljerte nærbilder, vakre portrett og mye med Moto G9 Plus kamera som består av fire linser. Quad-kamerasystemet er satt opp med en 64 megapiksel hovedlinse, en ultravidvinkellinse på 8 megapiksel, en makrolinse på 2 megapiksel og til sist en dybdesensor med linse på 2 megapiksel. Frontkameraet på 16 megapiksel passer på at du alltid får gode resultater når du vender oppmerksomheten mot deg selv.Qualcomm Snapdragon 730G-prosessorOpplev førsteklasses AI-funksjoner og 57% raskere ytelse sammenlignet med forgjengeren Moto G8 Plus som gjør at du nå kan oppleve enda bedre funksjonalitet i spill, surfing på nett o.l. Med  4 GB RAM-minne og 128 GB internminne har du både nok kraft og lagringsplass for det aller meste du trenger.Smarta gester med My UXStyr telefonen din med enkle bevegelser. My UX er bare en av mange funksjoner som lar deg bestemme akkurat hvordan telefonen din skal fungere. Du kan for eksempel bruke av/på-knappen/fingeravtrykksensoren til å enkelt navigere bare med en hånd gjennom å sveipe oppover, nedover eller trykke for varsler, åpne apper, snarveier eller verktøy.Kraftig batteriBatteriet i Moto G9 Plus er på generøse 5000 mAh som gir deg en batteritid på opp til to dager på en eneste lading. Og når tiden er inne for å lade opp batteriet igjen så gjør det rekordfort med den medfølgende TurboPower-laderen på 30 W.I pakken: Moto G9 Plus TurboPower-lader 30 WUSB-kabel Type-C til Type-CSIM-kort verktøyBruksanvisning/dokumentasjon Motorola 4,8 5 2990 NOK 2990 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Motorola