Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Moto G9 Play med trippelkamera og todagersbatteri

Motorola Moto G9 Play 4+64 Evergreen

  Art.nr: 1013800
  • 6,5” HD+-skjerm
  • 4 GB RAM og 64 GB lagring
  • 48 MP trippelkamera
  • Fingeravtrykkleser
  • Hurtiglading

Internett

Forventet på lager: 29.01.2021
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Grønn

Abonnement

1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Moto G9 Play tilbyr mye i en liten og rimelig pakke. Vil du ha skarpe bilder i svakt lys og veldig detaljerte nærbilder? Trippelkamerasystemet med 48 MP gir deg det. Er du lei av ustanselig lading? Moto G9 Play holder i opptil to dager mellom ladingene. Telefonen har også en kjapp prosessor som gjennomfører de fleste oppgaver med glans. 

Design, skjerm og tilkoblinger

Moto G9 Play har et moderne og elegant design og en vannavstøtende konstruksjon. Den nesten heldekkende skjermen lar deg nyte bilder, video og spill. Skjermen er 6,5" stor og har 1600x720-oppløsning og 20:9-format.

På baksiden finner du også en fingeravtrykkleser som lar deg låse opp telefonen raskt og sikkert. På bunnkanten sitter doble høyttalere og USB-C-port. Google Assistant er tilgjengelig via en dedikert knapp på langsiden av telefonen.

Moto G9 Play

Trippelkamera med 48 MP

Fang alle de minneverdige øyeblikkene og husk dem for alltid. Moto G9 Play tar skarpe bilder i svakt lys med Quad Pixel-teknologi, levende natbilder og kreative bokeh-selfies. Makrolinsen sørger for detaljerte nærbilder. 

Blant programvarefunksjonene finner du automatisk gjenkjenning av smilende ansikter, timer, R-stickers, manuellmodus, spot colour, RAW photo output og Google Lens-integrasjon.

To dagers batteritid

La deg selv bli oppslukt av det du holder på med uten å skjenke en tanke til batterinivået. Batteriet i Moto G9 Play er på hele 5 000 mAh, noe som gir deg over to dager med normal bruk. Du lader via USB-C, og telefonen støtter 15 W hurtiglading.

Lynrask ytelse

Ta fantastiske bilder og kjenn den lynraske responsen fra Qualcomm Snapdragon-prosessoren og minnet på 4 GB. Internminnet er på 64 GB, og du kan utvide dette med microSD-kort på opptil 512 GB. 

1013800 1013800 Motorola Motorola Moto G9 Play 4+64 Evergreen PAKK0007SE Moto G9 Play tilbyr mye i en liten og rimelig pakke. Vil du ha skarpe bilder i svakt lys og veldig detaljerte nærbilder? Trippelkamerasystemet med 48 MP gir deg det. Er du lei av ustanselig lading? Moto G9 Play holder i opptil to dager mellom ladingene. Telefonen har også en kjapp prosessor som gjennomfører de fleste oppgaver med glans. Design, skjerm og tilkoblingerMoto G9 Play har et moderne og elegant design og en vannavstøtende konstruksjon. Den nesten heldekkende skjermen lar deg nyte bilder, video og spill. Skjermen er 6,5" stor og har 1600x720-oppløsning og 20:9-format.På baksiden finner du også en fingeravtrykkleser som lar deg låse opp telefonen raskt og sikkert. På bunnkanten sitter doble høyttalere og USB-C-port. Google Assistant er tilgjengelig via en dedikert knapp på langsiden av telefonen.Trippelkamera med 48 MPFang alle de minneverdige øyeblikkene og husk dem for alltid. Moto G9 Play tar skarpe bilder i svakt lys med Quad Pixel-teknologi, levende natbilder og kreative bokeh-selfies. Makrolinsen sørger for detaljerte nærbilder. Blant programvarefunksjonene finner du automatisk gjenkjenning av smilende ansikter, timer, R-stickers, manuellmodus, spot colour, RAW photo output og Google Lens-integrasjon.To dagers batteritidLa deg selv bli oppslukt av det du holder på med uten å skjenke en tanke til batterinivået. Batteriet i Moto G9 Play er på hele 5 000 mAh, noe som gir deg over to dager med normal bruk. Du lader via USB-C, og telefonen støtter 15 W hurtiglading.Lynrask ytelseTa fantastiske bilder og kjenn den lynraske responsen fra Qualcomm Snapdragon-prosessoren og minnet på 4 GB. Internminnet er på 64 GB, og du kan utvide dette med microSD-kort på opptil 512 GB.  Motorola 4,4 10 1990 NOK 1990 NewCondition PreOrder
  1. Telefon og GPS
  2. Mobil
  3. Motorola