Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Moto G8 Power med stor skjerm og 5000 mAh batteri

Motorola Moto G8 Power Smoke Black

  Art.nr: 1011098
 • 6,4" MAX Vision FHD+-skjerm
 • 4 GB RAM og 64 GB lagring
 • Fire kameraer med AI
 • Fingeravtrykkleser på baksiden
 • 5000 mAh batteri
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Variant Svart

1 590,-

Delbetal fra 178,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Motorola Moto G8 Power er en smarttelefon med et batteri på hele 5000 mAh. Den er skapt for hobbyfotografer og for deg som liker å la deg underholde i lange perioder av gangen. Med et kamera som styres av kunstig intelligens tar du bedre bilder og videoklipp, alt i beste kvalitet. G8 Power er utstyrt med telefotolinse, ultravidvinkellinse og makrolinse. Selvsagt finnes også et selfiekamera på forsiden, slik at du kan holde dine SOME-kanaler oppdatert.

6,4" MAX Vision-skjerm

Skjermen på Moto G8 Power er optimalisert for at du skal kunne nyte all slags underholdning. En 6,4" MAX Vision FHD+-skjerm i 19:9-format gjør bildene ekstra klare. Stereolyd fra Dolby sørger for gromlyd.

Kjapp og stabil prosessor

Moto G8 Power er utstyrt med en åttekjerners Qualcomm Snapdragon 665-prosessor som gjør telefonen lynrask. Med Moto G8 Power sitter du ikke og venter på at apper skal lastes eller at videoklipp skal bufre. Den raske prosessoren holder også strømforbruket nede, slik at batteriet varer lenge mellom ladingene. 

Lang batteritid

Med et batteri på 5000 mAh holder én lading til inntil tre døgn med normal bruk, opptil 37 dager i standby, opptil 188 timer med musikklytting eller opptil 21 timmer med videostrømming. Lader du med Turbo Power kan du få opptil åtte timers bruk på bare 15 minutter lading. 

Mye lagringsplass og minne

Med 4 GB RAM og 64 GB lagringsminne har du bra med plass til apper. Vil du ha ekstra plass til musikk, bilder, filmer og spill så støtter Mototrola G8 Power microSDHC og microSDXC på opptil 512 GB. Perfekt for deg som gjerne vil ha alle spillelistene i offlinemodus.

I esken finner du

 • Moto G8 Power
 • Silikondeksel
 • Strømadapter
 • USB-C-kabel
 • SIM-verktøy
 • Bruksanvisning
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1011098 1011098 Motorola Motorola Moto G8 Power Smoke Black PAHF0010SE Motorola Moto G8 Power er en smarttelefon med et batteri på hele 5000 mAh. Den er skapt for hobbyfotografer og for deg som liker å la deg underholde i lange perioder av gangen. Med et kamera som styres av kunstig intelligens tar du bedre bilder og videoklipp, alt i beste kvalitet. G8 Power er utstyrt med telefotolinse, ultravidvinkellinse og makrolinse. Selvsagt finnes også et selfiekamera på forsiden, slik at du kan holde dine SOME-kanaler oppdatert. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> 6,4" MAX Vision-skjerm Skjermen på Moto G8 Power er optimalisert for at du skal kunne nyte all slags underholdning. En 6,4" MAX Vision FHD+-skjerm i 19:9-format gjør bildene ekstra klare. Stereolyd fra Dolby sørger for gromlyd. Kjapp og stabil prosessor Moto G8 Power er utstyrt med en åttekjerners Qualcomm Snapdragon 665-prosessor som gjør telefonen lynrask. Med Moto G8 Power sitter du ikke og venter på at apper skal lastes eller at videoklipp skal bufre. Den raske prosessoren holder også strømforbruket nede, slik at batteriet varer lenge mellom ladingene.  Lang batteritid Med et batteri på 5000 mAh holder én lading til inntil tre døgn med normal bruk, opptil 37 dager i standby, opptil 188 timer med musikklytting eller opptil 21 timmer med videostrømming. Lader du med Turbo Power kan du få opptil åtte timers bruk på bare 15 minutter lading.  Mye lagringsplass og minne Med 4 GB RAM og 64 GB lagringsminne har du bra med plass til apper. Vil du ha ekstra plass til musikk, bilder, filmer og spill så støtter Mototrola G8 Power microSDHC og microSDXC på opptil 512 GB. Perfekt for deg som gjerne vil ha alle spillelistene i offlinemodus. I esken finner du Moto G8 PowerSilikondekselStrømadapterUSB-C-kabelSIM-verktøyBruksanvisning Motorola 4,4 25 1590 NOK 1590 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Motorola