Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Moto G8 Power med stor skjerm og 5000 mAh batteri

Motorola Moto G8 Power Capri Blue

  Art.nr: 1011099
  • 6,4" MAX Vision FHD+-skjerm
  • 4 GB RAM og 64 GB lagring
  • Fire kameraer med AI
  • Fingeravtrykkleser på baksiden
  • 5000 mAh batteri

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Blå

Abonnement

2 490,-

Delbetal fra 252,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Motorola Moto G8 Power er en smarttelefon med et batteri på hele 5000 mAh. Den er skapt for hobbyfotografer og for deg som liker å la deg underholde i lange perioder av gangen. Med et kamera som styres av kunstig intelligens tar du bedre bilder og videoklipp, alt i beste kvalitet. G8 Power er utstyrt med telefotolinse, ultravidvinkellinse og makrolinse. Selvsagt finnes også et selfiekamera på forsiden, slik at du kan holde dine SOME-kanaler oppdatert.

6,4" MAX Vision-skjerm

Skjermen på Moto G8 Power er optimalisert for at du skal kunne nyte all slags underholdning. En 6,4" MAX Vision FHD+-skjerm i 19:9-format gjør bildene ekstra klare. Stereolyd fra Dolby sørger for gromlyd.

Moto G8 Power.

Kjapp og stabil prosessor

Moto G8 Power er utstyrt med en åttekjerners Qualcomm Snapdragon 665-prosessor som gjør telefonen lynrask. Med Moto G8 Power sitter du ikke og venter på at apper skal lastes eller at videoklipp skal bufre. Den raske prosessoren holder også strømforbruket nede, slik at batteriet varer lenge mellom ladingene. 

Lang batteritid

Med et batteri på 5000 mAh holder én lading til inntil tre døgn med normal bruk, opptil 37 dager i standby, opptil 188 timer med musikklytting eller opptil 21 timmer med videostrømming. Lader du med Turbo Power kan du få opptil åtte timers bruk på bare 15 minutter lading. 

Mye lagringsplass og minne

Med 4 GB RAM og 64 GB lagringsminne har du bra med plass til apper. Vil du ha ekstra plass til musikk, bilder, filmer og spill så støtter Mototrola G8 Power microSDHC og microSDXC på opptil 512 GB. Perfekt for deg som gjerne vil ha alle spillelistene i offlinemodus.

En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1011099 1011099 Motorola Motorola Moto G8 Power Capri Blue PAHF0011SE Motorola Moto G8 Power er en smarttelefon med et batteri på hele 5000 mAh. Den er skapt for hobbyfotografer og for deg som liker å la deg underholde i lange perioder av gangen. Med et kamera som styres av kunstig intelligens tar du bedre bilder og videoklipp, alt i beste kvalitet. G8 Power er utstyrt med telefotolinse, ultravidvinkellinse og makrolinse. Selvsagt finnes også et selfiekamera på forsiden, slik at du kan holde dine SOME-kanaler oppdatert. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> 6,4" MAX Vision-skjerm Skjermen på Moto G8 Power er optimalisert for at du skal kunne nyte all slags underholdning. En 6,4" MAX Vision FHD+-skjerm i 19:9-format gjør bildene ekstra klare. Stereolyd fra Dolby sørger for gromlyd. Kjapp og stabil prosessor Moto G8 Power er utstyrt med en åttekjerners Qualcomm Snapdragon 665-prosessor som gjør telefonen lynrask. Med Moto G8 Power sitter du ikke og venter på at apper skal lastes eller at videoklipp skal bufre. Den raske prosessoren holder også strømforbruket nede, slik at batteriet varer lenge mellom ladingene.  Lang batteritid Med et batteri på 5000 mAh holder én lading til inntil tre døgn med normal bruk, opptil 37 dager i standby, opptil 188 timer med musikklytting eller opptil 21 timmer med videostrømming. Lader du med Turbo Power kan du få opptil åtte timers bruk på bare 15 minutter lading.  Mye lagringsplass og minne Med 4 GB RAM og 64 GB lagringsminne har du bra med plass til apper. Vil du ha ekstra plass til musikk, bilder, filmer og spill så støtter Mototrola G8 Power microSDHC og microSDXC på opptil 512 GB. Perfekt for deg som gjerne vil ha alle spillelistene i offlinemodus. Motorola 4,4 25 2490 NOK 2490 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobil
  3. Motorola