Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Moto G30 med kraftig batteri og 4 kameralinser

Motorola Moto G30 4+128 GB Dark Pearl

  Art.nr: 1016350
  • 6,5" HD+-skjerm
  • 4 GB RAM + 128 GB lagring
  • 64 MP quad-kamerasystem
  • 5 000 mAh-batteri
  • Vannavstøtende design

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Lilla
Lilla
Rosa

1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd. Info

Info

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Vil du ta fantastiske bilder og spille spill uten forstyrrelser? Hils på Moto G30! Motorolas Moto G30 gir deg sømløs navigering, heftig batterilevetid og stor lagringskapasitet, alt samlet i et stilig, vannavstøtende design.

Ytelse og lagring for alle behov

Takket være ytelsen til Qualcomm Snapdragon-prosessoren som sitter i Moto G30 og 4 GB RAM navigerer du deg sømløst mellom apper, helt uten forsinkelser eller etterslep. Du trenger heller ikke bekymre deg over lagringsplass – det finnes hele 128 GB intern lagring, og du kan til og med utøke dette med å legge til et microSD-minnekort på opptil 512 GB (selges separat).

Bilder med ultrahøy oppløsning

Med Motorola Moto G30 har du alltid et fantastisk kamera med deg. Ta flotte bilder med vidvinkel, profesjonelle selvportrett, eller detaljerte nærbilder. Du får vakre og naturlige farger, og Quad Pixel-teknologien passer på at hvert bilde blir skarpt og lyst. Med Night Vision kan du til og med ta bilder når omgivelsene er virkelig mørke. 

Vannavstøtende design

Ikke la fukt og vannsprut stoppe deg med å ta med telefonen overalt. Uansett om du prater i telefonen og det begynner å regne, eller når du tar med telefonen på trening så passer det vannavstøtende designet på at din Moto G30 alltid er beskyttet.

Google Assistant alltid lett tilgjengelig

Google Assistant er alltid innen kort rekkevidde. Bare trykk og hold dedikert tast på siden av telefonen for å aktivere talekommandoene dine og spør Google assistant om alt mellom himmel og jord.

To dagers batteritid

Med Moto G30 sitt kraftfulle batteri får du opp til to dager med batterilevetid på én oppladning. Og takket være TurboPower lades den raskt opp igjen. På bare 20 minutter får du opp til 12 timer med batteritid. Du trenger altså ikke å være bekymret over å plutselig å stå med flatt batteri, men heller stole på at Moto G30 holder det den lover.