Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Moto E7 Plus med Max Vision-skjerm

Motorola Moto E7 Plus 4+64GB Misty Blue

  Art.nr: 1013802
 • 6,5" HD+-skjerm
 • 4 GB RAM og 64 GB lagring
 • 48 MP dobbeltkamera
 • Snapdragon 460
 • 5 000 mAh batteri

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
1 590,-

Delbetal fra 178,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

De beste tingene i livet er...ofte ganske dyre. Men ikke Moto E7 Plus! Her har du en skikkelig prisgunstig smarttelefon med to dagers batteritid, 6,5" stor HD+-skjerm og dobbeltkamera med kunstig intelligens. Glem omgivelsene og fordyp deg i det som skjer på den heldekkende skjermen, eller ta iøynefallende bilder ved hjelp av AI. På telefonens langside finner du Google Assistant-knappen slik at du når som helst kan få hjelp med alt fra bordbestilling til faktasjekking.

6,5" HD+-skjerm med Max Vision

Skjermen på Moto e/ Plus strekker seg fra kant til kant. Den er 6,5" stor og har HD+-oppløsning (1600 x 720 px), og hele 87 % av forsiden av telefonen er skjermoverflate. Det gir deg en bedre visningsopplevelse og gode muligheter for énhåndsbruk. 

Dobbeltkamera med 48 MP

Kamerasensoren på 48 MP slår sammen fire piksler til én. Dette kalles Quad Pixel og gjør at primærkameraet får  en effektiv oppløsning på 12 MP (f/1.7) der hvert bilde er like klart som det er fargesterkt. Pirmærlinsen flankeres av en dybdelinse på 2 MP (f/2.4) som gjør portrettfotografering til en lek.

Full av smarte AI-funksjoner

Kameraet er fullpakket med smarte AI-funksjoner som gjør deg til en bedre fotograf. Automatisk gjenkjenning av smil, komposisjonsoptimalisering og nattsyn er bare noen få av tjenestene som gjør det lettere og morsommere å ta bra bilder. 

Dedikert knapp for Google Assistant

På høyre langside finner du en knapp som er forprogrammert for å la deg lynraskt komme i kontakt med Google Assistant. Trykk på knappen, så vekker du assistenten din.

Over to dagers batteritid

La deg selv bli oppslukt av det du holder på med uten å skjenke en tanke til batterinivået. Batteriet i Moto E7 Plus er på hele 5 000 mAh, noe som gir deg over to dager med normal bruk.

I esken finner du

 • Moto E7 Plus
 • Strømadapter og microUSB-kabel
 • SIM-verktøy
 • Bruksanvisning
1013802 1013802 Motorola Motorola Moto E7 Plus 4+64GB Misty Blue PAKX0010SE De beste tingene i livet er...ofte ganske dyre. Men ikke Moto E7 Plus! Her har du en skikkelig prisgunstig smarttelefon med to dagers batteritid, 6,5" stor HD+-skjerm og dobbeltkamera med kunstig intelligens. Glem omgivelsene og fordyp deg i det som skjer på den heldekkende skjermen, eller ta iøynefallende bilder ved hjelp av AI. På telefonens langside finner du Google Assistant-knappen slik at du når som helst kan få hjelp med alt fra bordbestilling til faktasjekking.6,5" HD+-skjerm med Max VisionSkjermen på Moto e/ Plus strekker seg fra kant til kant. Den er 6,5" stor og har HD+-oppløsning (1600 x 720 px), og hele 87 % av forsiden av telefonen er skjermoverflate. Det gir deg en bedre visningsopplevelse og gode muligheter for énhåndsbruk. Dobbeltkamera med 48 MPKamerasensoren på 48 MP slår sammen fire piksler til én. Dette kalles Quad Pixel og gjør at primærkameraet får  en effektiv oppløsning på 12 MP (f/1.7) der hvert bilde er like klart som det er fargesterkt. Pirmærlinsen flankeres av en dybdelinse på 2 MP (f/2.4) som gjør portrettfotografering til en lek.Full av smarte AI-funksjonerKameraet er fullpakket med smarte AI-funksjoner som gjør deg til en bedre fotograf. Automatisk gjenkjenning av smil, komposisjonsoptimalisering og nattsyn er bare noen få av tjenestene som gjør det lettere og morsommere å ta bra bilder. Dedikert knapp for Google AssistantPå høyre langside finner du en knapp som er forprogrammert for å la deg lynraskt komme i kontakt med Google Assistant. Trykk på knappen, så vekker du assistenten din.Over to dagers batteritidLa deg selv bli oppslukt av det du holder på med uten å skjenke en tanke til batterinivået. Batteriet i Moto E7 Plus er på hele 5 000 mAh, noe som gir deg over to dager med normal bruk.I esken finner duMoto E7 PlusStrømadapter og microUSB-kabelSIM-verktøyBruksanvisning Motorola 4,4 19 1590 NOK 1590 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Motorola