Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Moto G8 Power Lite med stor skjerm og 5000 mAh-batteri

Motorola G8 Power Lite 4+64GB Royal Blue

  Art.nr: 1012657
 • 6,5" MAX Vision HD+-skjerm
 • 4 GB RAM og 64 GB lagring
 • Trippelkamera med AI
 • Fingeravtrykkleser på baksiden
 • 5000 mAh batteri

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 790,-

Delbetal fra 194,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Motorola Moto G8 Power Lite er en smarttelefon med et batteri på hele 5000 mAh. Den er skapt for hobbyfotografer og for deg som liker å la deg underholde i lange perioder av gangen. Med et kamera som styres av kunstig intelligens tar du høyoppløste bilder, uansett hvordan omgivelsene er. Frontkameraet støtter bokeg, og holder deg i fokus mens bakgrunnen blir uklar.

Hva er Lite med Moto G8 Power Lite?

Moto G8 Power Lite er ikke en nedstrippet versjon av Moto G8 Power, for her er det mye godt å si. Enkelte ting er nedjustert; du får et trippelkamera og HD+-skjerm i stedet for quad-kamera og FHD+-skjerm. Men mye av det beste fra storebroren finner du igjen i lillebroren, som 5000 mAh-batteriet og fingeravtrykkleseren på baksiden. Og skjermen, selv om oppløsningen er litt lavere, så er den bittelitt større på G8 Power Lite.

6,5" MAX Vision-skjerm

Skjermen på Moto G8 Power Lite er optimalisert for at du skal kunne nyte all slags underholdning. En 6,5" MAX Vision HD+-skjerm i 20:9-format gjør bildene ekstra klare. Stereolyd fra Dolby sørger for gromlyd.

Mangesidig kameraoppsett med tre linser

På baksiden av G8 Power Lite sitter tre kameralinser. En 16 MP hovedlinse (f/2.0), en 2 MP dybdelinse (f/2.4) og en 2 MP makrolinse (f/2.4). Oppsettet lar deg fange ethvert øyeblikk på beste mulige vis.

Lang batteritid

Med et batteri på 5000 mAh holder én lading til inntil tre døgn med normal bruk, opptil 37 dager i standby, opptil 188 timer med musikklytting eller opptil 21 timmer med videostrømming. Lader du med Turbo Power kan du få opptil åtte timers bruk på bare 15 minutter lading. 

Kjapp og stabil prosessor

Moto G8 Power Lite er utstyrt med en åttekjerners MediaTek Helio P35-prosessor som gjør telefonen lynrask. Med Moto G8 Power Lite sitter du ikke og venter på at apper skal lastes eller at videoklipp skal bufre. Den raske prosessoren holder også strømforbruket nede, slik at batteriet varer lenge mellom ladingene. 

Mye lagringsplass og minne

Med 4 GB RAM og 64 GB lagringsminne har du bra med plass til apper. Vil du ha ekstra plass til musikk, bilder, filmer og spill så støtter Mototrola G8 Power Lite microSDHC og microSDXC på opptil 512 GB. Perfekt for deg som gjerne vil ha alle spillelistene i offlinemodus.

I esken finner du

 • Moto G8 Power Lite
 • Silikondeksel
 • Strømadapter
 • MicroUSB-kabel
 • SIM-verktøy
 • Bruksanvisning
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1012657 1012657 Motorola Motorola G8 Power Lite 4+64GB Royal Blue PAJC0018SE Motorola Moto G8 Power Lite er en smarttelefon med et batteri på hele 5000 mAh. Den er skapt for hobbyfotografer og for deg som liker å la deg underholde i lange perioder av gangen. Med et kamera som styres av kunstig intelligens tar du høyoppløste bilder, uansett hvordan omgivelsene er. Frontkameraet støtter bokeg, og holder deg i fokus mens bakgrunnen blir uklar. Hva er Lite med Moto G8 Power Lite? Moto G8 Power Lite er ikke en nedstrippet versjon av Moto G8 Power, for her er det mye godt å si. Enkelte ting er nedjustert; du får et trippelkamera og HD+-skjerm i stedet for quad-kamera og FHD+-skjerm. Men mye av det beste fra storebroren finner du igjen i lillebroren, som 5000 mAh-batteriet og fingeravtrykkleseren på baksiden. Og skjermen, selv om oppløsningen er litt lavere, så er den bittelitt større på G8 Power Lite. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> 6,5" MAX Vision-skjerm Skjermen på Moto G8 Power Lite er optimalisert for at du skal kunne nyte all slags underholdning. En 6,5" MAX Vision HD+-skjerm i 20:9-format gjør bildene ekstra klare. Stereolyd fra Dolby sørger for gromlyd. Mangesidig kameraoppsett med tre linser På baksiden av G8 Power Lite sitter tre kameralinser. En 16 MP hovedlinse (f/2.0), en 2 MP dybdelinse (f/2.4) og en 2 MP makrolinse (f/2.4). Oppsettet lar deg fange ethvert øyeblikk på beste mulige vis. Lang batteritid Med et batteri på 5000 mAh holder én lading til inntil tre døgn med normal bruk, opptil 37 dager i standby, opptil 188 timer med musikklytting eller opptil 21 timmer med videostrømming. Lader du med Turbo Power kan du få opptil åtte timers bruk på bare 15 minutter lading.  Kjapp og stabil prosessor Moto G8 Power Lite er utstyrt med en åttekjerners MediaTek Helio P35-prosessor som gjør telefonen lynrask. Med Moto G8 Power Lite sitter du ikke og venter på at apper skal lastes eller at videoklipp skal bufre. Den raske prosessoren holder også strømforbruket nede, slik at batteriet varer lenge mellom ladingene.  Mye lagringsplass og minne Med 4 GB RAM og 64 GB lagringsminne har du bra med plass til apper. Vil du ha ekstra plass til musikk, bilder, filmer og spill så støtter Mototrola G8 Power Lite microSDHC og microSDXC på opptil 512 GB. Perfekt for deg som gjerne vil ha alle spillelistene i offlinemodus. I esken finner du Moto G8 Power LiteSilikondekselStrømadapterMicroUSB-kabelSIM-verktøyBruksanvisning Motorola 4,4 14 1790 NOK 1790 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Motorola