Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Motorola E6s med stor skjerm og AI-kameraer

Motorola E6s 2+32GB Meteor Grey

  Art.nr: 1013399
 • 6,1" MAX Vision HD+-skjerm
 • 2 GB RAM og 32 GB lagring
 • 13 MP Duo-kamera med bokeh
 • Fingeravtrykkleser på baksiden
 • Vannavvisende

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Moto E6s er en smarttelefon fra Motorola som passer perfekt for deg som er på jakt etter en stødig og bra telefon til en god pris. E6s har en 6,1" stor HD+-skjerm som ved hjelp av MAX Vision-teknologi strekker seg over 87,5 % av forsiden på telefonen. Telefonen er kjapp og stabil, kunstig intelligens gjør deg til en enda bedre fotograf. På baksiden av E6s sitter en rask fingeravtrykkleser, og det sprutsikre designet beskytter deg bedre mot væromslag og uhell.

Moto E6s.

6,1" MAX Vision-skjerm fra kant til kant

Ved hjelp av Motorolas MAX Vision-skjermteknologi er Moto E6s utstyrt med en 6,1" stor skjerm med en svært tynn skjermkant. Denne smarte utformingen gjør at hele 87,5 % av forsiden av telefonen betår av touch-panel, noe som ikke bare bidrar til en bedre visningsopplevelse, men også gir deg gode muligheter til enhåndsbruk. 

Duokamera med bokeh

På baksiden av Moto E6s finner du to kameralinser. Den ene er en 3 MP hovedkameralinse (f/2.2) med autofokus, og den andre er en dybdefølsom linse (f/2.4). Med hovedkameraet tar du skarpe bilder, mens dybelinsen lar deg eksperimentere med dybdefokus for å produsere portretter med motivet i fokus og uklar bakgrunn, såkalt bokeh.

Ta bedre bilder av deg selv og omgivelsene.

Selfiekamera med bokeh

Også selfiekameraets egenskaper forsterkes av kunstig intelligens. Face Beauty, HDR og bokeh er tilgjengelig for å hjelpe deg til å ta enda bedre selvportretter enn tidligere. Nedefor ser du to bilder; bildet til venstre er tatt uten bokeh-effekt, mens bildet til høyre er automatisk forbedret ved hjelp av bokeh.

Bokeh gir deg vakrere selvportretter.

Åttekjerners prosessor

En åttekjerners MediaTek Helio P22-prosessor gjør det til en fryd å bruke E6s. Lynrask respons på touch-inputs og apper som jobber sømløst og vakkert. Akkurat som man ønsker seg.

Fingeravtrykkleser på baksiden

Den intuitive fingeravtrykkleseren finner du på baksiden av telefonen, lett tilgjengelig. Berør sensoren med en finger du har registrert i appen, så låses telefonen opp på et øyeblikk. 

Sprutsikker

Å ha en sprutsikker telefon er en trygghet i hverdagen, spesielt som nordboer. Her i landet vet vi jo aldri når været skifter fra skyfri himmel til sprutregn, og da er det godt å vite at Moto E6s tåler en skyll.  

Spesifikasjoner fro Motorola Moto E6s

 • Skjerm: 6,1" MAX Vision HD+-skjerm (19,5:9-format)
 • Kamera: Hovedkamera 13 MP (f/2.2), dybdelinse 2 MP (f/2.4), frontkamera 5 MP (f/2.2)
 • Operativsystem: Android 9 Pie
 • RAM: 2 GB
 • Lagring: 32 GB
 • CPU: MediaTek Helio P22
 • GPU: Cortex-A53
 • Batterikapasitet: 3 000 mAh
 • Mål: 155,6 x 73 x 8,5 mm
 • Vekt: 160 gram
 • I esken: Moto E6s, lader, microUSB-kabel, SIM-verktøy, bruksanvisning.
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1013399 1013399 Motorola Motorola E6s 2+32GB Meteor Grey PAJE0019SE Moto E6s er en smarttelefon fra Motorola som passer perfekt for deg som er på jakt etter en stødig og bra telefon til en god pris. E6s har en 6,1" stor HD+-skjerm som ved hjelp av MAX Vision-teknologi strekker seg over 87,5 % av forsiden på telefonen. Telefonen er kjapp og stabil, kunstig intelligens gjør deg til en enda bedre fotograf. På baksiden av E6s sitter en rask fingeravtrykkleser, og det sprutsikre designet beskytter deg bedre mot væromslag og uhell. 6,1" MAX Vision-skjerm fra kant til kant Ved hjelp av Motorolas MAX Vision-skjermteknologi er Moto E6s utstyrt med en 6,1" stor skjerm med en svært tynn skjermkant. Denne smarte utformingen gjør at hele 87,5 % av forsiden av telefonen betår av touch-panel, noe som ikke bare bidrar til en bedre visningsopplevelse, men også gir deg gode muligheter til enhåndsbruk.  Duokamera med bokeh På baksiden av Moto E6s finner du to kameralinser. Den ene er en 3 MP hovedkameralinse (f/2.2) med autofokus, og den andre er en dybdefølsom linse (f/2.4). Med hovedkameraet tar du skarpe bilder, mens dybelinsen lar deg eksperimentere med dybdefokus for å produsere portretter med motivet i fokus og uklar bakgrunn, såkalt bokeh. Selfiekamera med bokeh Også selfiekameraets egenskaper forsterkes av kunstig intelligens. Face Beauty, HDR og bokeh er tilgjengelig for å hjelpe deg til å ta enda bedre selvportretter enn tidligere. Nedefor ser du to bilder; bildet til venstre er tatt uten bokeh-effekt, mens bildet til høyre er automatisk forbedret ved hjelp av bokeh. Åttekjerners prosessor En åttekjerners MediaTek Helio P22-prosessor gjør det til en fryd å bruke E6s. Lynrask respons på touch-inputs og apper som jobber sømløst og vakkert. Akkurat som man ønsker seg. Fingeravtrykkleser på baksiden Den intuitive fingeravtrykkleseren finner du på baksiden av telefonen, lett tilgjengelig. Berør sensoren med en finger du har registrert i appen, så låses telefonen opp på et øyeblikk.  Sprutsikker Å ha en sprutsikker telefon er en trygghet i hverdagen, spesielt som nordboer. Her i landet vet vi jo aldri når været skifter fra skyfri himmel til sprutregn, og da er det godt å vite at Moto E6s tåler en skyll.   Spesifikasjoner fro Motorola Moto E6s Skjerm: 6,1" MAX Vision HD+-skjerm (19,5:9-format)Kamera: Hovedkamera 13 MP (f/2.2), dybdelinse 2 MP (f/2.4), frontkamera 5 MP (f/2.2)Operativsystem: Android 9 PieRAM: 2 GBLagring: 32 GBCPU: MediaTek Helio P22GPU: Cortex-A53Batterikapasitet: 3 000 mAhMål: 155,6 x 73 x 8,5 mmVekt: 160 gramI esken: Moto E6s, lader, microUSB-kabel, SIM-verktøy, bruksanvisning. Motorola 3 4 1290 NOK 1290 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Motorola