Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kameramobil for den detaljfokuserte

Motorola One Macro Space Blue

  Art.nr: 1010380
 • 6,2" Max Vision HD+-skjerm
 • 4 GB RAM + 64 GB lagring
 • Trippelkamera
 • DualSIM
 • Opptil 2 dagers batteritid per lading

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Motorola Moto One Macro er den perfekte mobilen for deg som er interessert i detaljfotografering. Med det unike Macro Vision-kameraet kommer du fem ganger nærmere motivet ditt og får med deg selv de aller minste detaljene. Laserfokusteknologi gjør kameraet ekstra raskt og fokuserer lynraskt, slik at du aldri går glipp av et fotoverdig øyeblikk. Den store skjermen med MAX Vision HD+ gjør mobilen egnet til all slags underholdning.

One Macros kamera leverer

En storslått utsikt eller et nærbilde fullt av viktige detaljer; med One Macro kan du ta fantastisk fine bilder. Kameraet blir raskere ved hjelp av AI med laserfokus som også finner motivet og kan fokusere på det med én gang du starter kameraappen. Bokeh-effekt gir deg bilder med motivet i fokus, mens Auto Smile reagerer på og tar automatisk bilde av smilende ansikter. Kameraet kan analysere opptil fem ansikter av gangen, slik at du og vennene dine alltid får gruppebilder der alle smiler. 

Moto Actions

Med Moto Actions blir hverdagen din enda enklere. Når du strekker en åpen hånd mot mobilen reagerer skjermen ved å lyse opp. Ved å hugge telefonen gjennom luften tenner du lommelykten, og ved å riste på mobilen starter du kameraet. 

I tillegg til Moto Actions så har One Macro flere smarte funksjoner som underletter deg i hverdagen, blant annet er skjermen på så lenge du ser på den, og Moto Voice starter når du løfter mobilen til øret og uttaler en stemmekommando. 

Bra batteri og TurboPower-lading

Batteriet i Motorola Moto One Macro er 4000 mAh og varer i to dager per lading. One Macro har støtte for 15W TurboPower-hurtiglading.

One Macro har en kraftfull OctaCore-prosessor, Qualcomm Snapdragon 655, som gjør mobilen raskere og mer effektiv. Kunstig intelligens gjør prosessoren enda raskere og hjelper til med å øke kameraprestasjonene. For å gi deg den beste underholdningsopplevelsen samarbeider prosessoren med grafikkortet Adreno 610 GPU, slik at filmer, spill og videoklipp blir enda bedre. Med 4 GB RAM og 64 GB minne har du dessuten godt med plass til bilder og apper. Og skulle du trenge mer plass så er det fint å vite at One Macro har plass til et microSD-kort på opptil 512 GB. 

I forpakningen finner du: 

 • Motorola One Macro
 • Silikondeksel
 • Strømadapter
 • USB-C-kabel
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1010380 Motorola Motorola One Macro Space Blue PAGS0003NL Motorola Moto One Macro er den perfekte mobilen for deg som er interessert i detaljfotografering. Med det unike Macro Vision-kameraet kommer du fem ganger nærmere motivet ditt og får med deg selv de aller minste detaljene. Laserfokusteknologi gjør kameraet ekstra raskt og fokuserer lynraskt, slik at du aldri går glipp av et fotoverdig øyeblikk. Den store skjermen med MAX Vision HD+ gjør mobilen egnet til all slags underholdning. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> One Macros kamera leverer En storslått utsikt eller et nærbilde fullt av viktige detaljer; med One Macro kan du ta fantastisk fine bilder. Kameraet blir raskere ved hjelp av AI med laserfokus som også finner motivet og kan fokusere på det med én gang du starter kameraappen. Bokeh-effekt gir deg bilder med motivet i fokus, mens Auto Smile reagerer på og tar automatisk bilde av smilende ansikter. Kameraet kan analysere opptil fem ansikter av gangen, slik at du og vennene dine alltid får gruppebilder der alle smiler.  Moto Actions Med Moto Actions blir hverdagen din enda enklere. Når du strekker en åpen hånd mot mobilen reagerer skjermen ved å lyse opp. Ved å hugge telefonen gjennom luften tenner du lommelykten, og ved å riste på mobilen starter du kameraet. I tillegg til Moto Actions så har One Macro flere smarte funksjoner som underletter deg i hverdagen, blant annet er skjermen på så lenge du ser på den, og Moto Voice starter når du løfter mobilen til øret og uttaler en stemmekommando.  Bra batteri og TurboPower-lading Batteriet i Motorola Moto One Macro er 4000 mAh og varer i to dager per lading. One Macro har støtte for 15W TurboPower-hurtiglading. One Macro har en kraftfull OctaCore-prosessor, Qualcomm Snapdragon 655, som gjør mobilen raskere og mer effektiv. Kunstig intelligens gjør prosessoren enda raskere og hjelper til med å øke kameraprestasjonene. For å gi deg den beste underholdningsopplevelsen samarbeider prosessoren med grafikkortet Adreno 610 GPU, slik at filmer, spill og videoklipp blir enda bedre. Med 4 GB RAM og 64 GB minne har du dessuten godt med plass til bilder og apper. Og skulle du trenge mer plass så er det fint å vite at One Macro har plass til et microSD-kort på opptil 512 GB.  I forpakningen finner du:  Motorola One MacroSilikondekselStrømadapterUSB-C-kabel Mobil 4,7 32 1490 NOK 1490 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil