Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig smarttelefon med 5G og 6,7"-skjerm

Motorola Moto G 5G Plus 4+64 Surfing Blue

  Art.nr: 1013797
 • 5G-ready
 • 6,7" FHD+ CinemaVision-skjerm
 • 4 GB RAM + 64 GB lagring
 • 48 MP quad-kamerasystem
 • 8/10 av Tek.no

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Moto G 5G Plus er en smarttelefon med spesifikasjoner som et flaggskip med 5G-støtte. Men prismessig plasserer den seg i mellomsegmentet. Telefonen er utrustet med en 6,7" CinemaVision-skjerm med 90 Hz og drives av 5G-mobilplattformen Snapdragon 765, som sammen med et 5 000 mAh-batteri holder deg i gang i opp til to dager mellom ladingene. Dobbelt selfie-kamera med ultra-vidvinkellinse i front, Bakre kameraoppsett med 4 linser som inkluderer blant annet en 48 MP hovedsensor og AI-tjenester som hjelper deg på veien til nesten å bli en profesjonell fotograf.

8 av 10 hos Tek.no

I en test utført av Tek.no i august 2020 ble Moto G 5G Plus stemplet "meget bra" og testkarakter 8 av 10. Du kan lese hele testen på Tek.no.

"Den rimeligste veien til 5G i en helt ålreit telefon"


Kraftfull 5G-smartphone med 6,7-tumsskärm

6,7" 90 Hz CinemaVision-skjerm med 21:9 bildeformat

Opplev underholdning slik som det er tenkt til å oppleves med telefonens fantastiske 6,7"-skjerm med FHD+ oppløsning og 90 Hz. CinemaVision-skjermen strekker seg fra kant til kant, har et bilde format på 21:9 og er utrustet med HDR10 som vekker farger til live og gir skarpe kontraster. Bildeformatet 21:9 gjør også at skjermen vokser i høyden, og ikke i bredden. På denne måten blir det enklere å blant annet navigere på telefonen med én hånd.

6,7

Skreddersy brukergrensesnittet med My UX

My UX er bare en av mange hendige funksjoner som lar deg tilpasse telefonene til akkurat slik du vil. Kontroller enheten med enkle gester, tilpass innstillingene for underholdning og skap et helt unikt utseende. Du kan også tilpasse av/på-knappen/fingeravtrykksensoren til å enkelt navigeres med en hånd, gjennom å sveipe oppover, nedover, eller trykke for å vise varslinger, åpne apper, snarveier eller verktøy.

Skräddarsy gränssnittet med My UX

Kamerasystem med fire linser

Telefonens kameraoppsett består av en hovedsensor på 48 MP med Quad Pixel, en ultravidvinkellinse med 118° synsfelt, et makroobjektiv som later deg komme fem ganger nærmere objektivet og en dybdesensor som setter motivet i fokus og gjør bakgrunnen uklar. Med hele fire linser i kamera-oppsettet gjør det enkelt å fange virkelig gode bilder uansett motiv eller lysforhold.

Ett kamerasystem med fyra linser

Lys-følsomt Dual-frontkamera med ultravidvinkel

Frontkameraet med ultravidvinkellinse har kanskje ikke så mange fordeler når det kommer til selfies, men når du vil ha med deg flere personer med i bildet så kommer du virkelig til å merke en forskjell. Fang mer, og flere personer i bildet med et kamera som også lar deg vise deg fra din beste side i alle typer lys, med sin øye følsomhet for lys. Quad Pixel-teknologien gjør at fire piksler slås sammen til én for å oppnå et sluttresultat som er opp til fire ganger så lyst.

AI hjelper deg på veien til å bli en profesjonell fotograf

Motorola synes det skal være enkelt å ta fine bilder, og spesielt nå som det blir vanlig å bære nærmest profesjonelle kameraer i lommen hver eneste dag. Det er derfor mange AI-funksjoner finnes tilgjengelige for å hjelpe deg med bildet ditt. Blant funksjonene finner vi "lang eksponering" som lar deg skape stilige effekter med lyspor eller "motion blur", "fargeområde" som lar deg velge en farge som beholdes i bildet der resten er svart/hvitt.

AI hjälper dig på vägen till proffsfotograf

Fingeravtrykkleser og Face Unlock

Bruk ansiktet, eller fingeren din for å låse opp telefonen din. Moto G 5G Plus støtter både ansiktgjenkjenning via frontkameraet og har en fingeravtrykkleser lokalisert på den ene langsiden av telefonen. Fingeravtrykksensoren er også samme knapp som av/på knappen som kan programmeres til å gjøre akkurat hva du vil. Med din identitet som nøkkel kommer ingen andre personer til å få tilgang til telefonens innhold dersom du ikke ønsker det.

Kombinerad fingeravtrycksläsare och power-knapp

Kraftfull prestanda med Snapdragon 765

Med den ekstremt kraftige 5G-plattformen Qualcomm Snapdragon 765 og 4 GB RAM får du ytelser du trenger og fortjener. Den raske driften av telefonen hjelper deg i alt fra spill til bilderedigering, og andre hverdagslige oppgaver.

NFC gjør det mulig for blant annet Google Pay

Moto G 5G Plus har NFC med støtte for Google Pay, slik at du kan betale direkte med smarttelefonen din i butikken. NFC, eller Near Field Communication, er en overføringteknologi for kontaktløst kommunikasjon av data på nært hold. I praksis betyr dette at du for eksempel kan legga inn bankkortet ditt i mobilen og senere betale med mobilen, direkte i butikken. 

5G-ready

Moto G 5G er som navnet antyder 5G-ready. Det betyr at du med en gang kommer til å kunna dra nytte av fordelene når 5G-nettverket er tilgjengelig. Trege nedlastinger hakkete Youtube-videoer kommer til å være et glemt minne. Med din nye Moto G 5G kommer du til å kunne være blant de aller første til å kunne ri på den nye 5G-bølgen. 

5 000 mAh ger dig två dagars batteri

Batteriet er på 5 000 mAh og holder i opptil to dager per lading. Når det er tid for å lade kan du få flere timers bruk på bare noen få minutters lading. 20 W TurboPower-hurtglading gjør også at selv ladingen er effektiv slik at du har mer tid til å gjøre de tingene du helst vil.

I pakken:

 • Moto G 5G Plus
 • Beskyttende futteral
 • TurboPower-lader
 • USB Type C-kabel
 • SIM-kortverktøy
 • Bruksanvisning
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter