Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Motorola Edge 5G – Raskere. Kraftigere. Råere.

Motorola Edge 5G 6+128GB Midnight Black

  Art.nr: 1012655
 • 6,7" FHD+ Endless Edge OLED-skjerm
 • 6 GB RAM og 128 GB lagring
 • Grammy-vinnende lydteknologi
 • 64 MP trippelkamera med Quad Pixel
 • 5G-ready

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Abonnement

4 790,-

Delbetal fra 444,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Vær forberedt på neste generasjons mobilnettverk og opplev underholdning akkurat som den er ment å nytes med Motorola Edge 5G. Dette er Motorolas flaggskip, en arbeidshest med 6,7" Endless Edge OLED-display som strekker seg utenfor kanten og dekker hele 90 % av forsiden på telefonen. To kraftige høyttalere med Grammy-vinnende programvare for å gi enestående lyd, og i trippelkameraet finnes alt du kan tenkes å behøve, også ved fotografering i mørkere omgivelser. Lang batteritid, gamingtilpasset programvare og en lynrask Snapdragon-prosessor. Motorola Edge. Klar. Ferdig. Wow. 

Grammy-vinnende lydteknologi

Motorola Edge har de kraftigste høyttalerne på noen smarttelefon så langt. Maskinvaren spiller en avgjørende rolle, og sørger for høy, fyldig og klar lyd. Men det er først når kvalitetsmaskinvare kombineres med avansert programvare at man får virkelig bra lyd. For å komme dit har Motorola tatt i bruk Waves, et foretak som har fått en Technical Grammy Award, og som har over 25 års erfaring med digital lydbehandling. Moto Audio lar deg skreddersy lydbildet etter din egen preferanse via equalizeren som finnes i telefonen. Resultatet kommer til å gi deg en personlig og fantastisk lydopplevelse, både når du lytter til musikk og når du ser på film.

Endless Edge-skjerm med 90 Hz oppdateringsfrekvens

Det er helheten som gir Motorola Edge overtaket. Og en sentral puslespillbrikke i alle smarttelefoner er skjermen. 6,7" stor, med FHD+-oppløsning og 19,5:9-format, virkelighetsnære farger med P3-fargeomfang, HDR10-støtte og 90 Hz oppdateringsfrekvens. Hvis ikke det sjekker av på alle punkter så vet ikke vi. Men hva betyr Endless Edge? Jo, det betyr at skjermens kanter går nesten 90° utenfor på begge sider av skjermen. Det gir deg et enormt visningsområde – skjermen dekker hele 90 % av forsiden av telefonen. Endless Edge gjør også enhåndshåndtering enklere, ettersom nesten hele forsiden er touch-display.

Motorola Edge 5G.

Trippelkamera for de beste bildene

Trippelkameraet består, som navnet tilsier, av tre linser. Hver linse er spesialisert innen minst ett område. Her finner du en lysfølsom, sylskarp primærlinse på 64 MP (f/2.2), en kombinert ultravidvinkel- og makrolinse på 16 MP (f/2.2) med 117° synsfelt og et teleobjektiv på 8 MP (f/2.4) med to ganger høyoppløst optisk zoom. Ta bilder fra lang avstand eller på nærthold, storslåtte panoramaer eller bittesmå detaljer.Med det lysfølsomme hovedkameraet, laserautofokus og en ToF-sensor kan du til og med ta 

Alle de tre linsene på baksiden av telefonen støtter videoinnspilling med UHD-oppløsning (30 fps) og har elektronisk bildestabilisering for å forebygge ustø filmklipp.

Trippelkamera med rå egenskaper.

64 MP primærlinse med stor sensor

Hovedkameraet produserer ekstremt høyoppløste bilder ved hjelp av den store sensoren. Høy oppløsning er ikke bare vitalt når det gjelder å skape detaljerte og skarpe bilder, men muliggjør også kompromissløs innzooming og beskjæring. Bli kvitt alle uænskede detaljer eller isoler stjernen i bildet ved å zoome inn. Alt uten å forringe den generelle bildekvaliteten.

Quad Pixel for enestående mørkebilder

Ikke alle fotoøyeblikk velsignes med perfekte forhold, og mmørke har en tendens til å være ubeleilig. Quad Pixel-teknologi innebærer at kameraet automatisk slår fire piksler sammen til én noe som gir fire ganger høyere lysfølsomhet. Den økte lysfølsomheten lar deg ta iøynefallende bilder selv i veldig mørke omgivelser, ettersom kameraet fanger opp så mye mer av det lyset som finnes. Utover Quad Pixel utnyttes en kombinasjon av laserautofokus og en ToF-sensor (Time of Flight), til dels for å lokalisere motivet ditt i mørket, men og også for at det alltid skal være i fokus.

Enestående fotografier, uansett omgivelser.

Fokus på selfies gir deg selfies i fokus

Du som liker å ta bilder av deg selv vil like Motorola Edge+. Selv frontkameraet her er av høyeste kvalitet og kan med 25 MP (f/2.0) produsere høyoppløste bilder. Akkurat som hovedkameraet støtter selfiekameraet Quad Pixel-teknologi og AI. Med modi som Night Vision Mode forbedret prestasjonene i mørke omgivelser ytterligere, og med Portrait Mode kan du ta perfekte bokeh-selfies.

Selfies som taler for seg selv.

Det finnes en hodetelefonutgang!

Den siste tiden har mobilprodusentene nesten helt gått bort fra hodetelefonutganger, spesielt på flaggskipmodellene sine. Men det finnes fortsatt mange som svarger til kablet lyd, og med Motorola Edge trenger du verken adapter eller Bluetooth-headset for å høre på musikk. Koble inn favorittheadsettet ditt og nyt musikken.

Spill uforstyrret med Moto Gametime

Moto GameTime er en funksjon som fremmer mobilspillentusiasten i deg. Slå på GameMode, så eliminerer du risikoen for at noen forstyrrer deg mitt i spillingen. Du får også tilgang til prestasjonsøkende apper og verktøy.

Spill uforstyrret med Moto Gametime

Vannavvisende i henhold til IP52

IP52 innebærer at telefonen er beskyttet mot støv og er vannavvisende. Den tåler altså en regnskyll uten problem, men Edge er allikevel ikke vanntett og bør derfor ikke senkes ned i vann. 

Vannavvisende i henhold til IP52

Opptil to dagers batteritid

Batteriet er på 4 500 mAh og holder i opptil to dager per lading. Når det er tid for å lade kan du få flere timers bruk på bare noen få minutters lading ved hjelp av 15 W TurboPower-hurtglading.

Opptil to dagers batteritid

Fingeravtrykkleser i skjermen

Den smarte fingeravtrykkleseren vises bare når du trenger den, og ligger gjemt i skjermen. Berør skjermen med en finger som du har registrert i fingeravtrykkleseren, så låser du raskt og enkelt opp telefonen.

Spesifikasjoner fro Motorola Edge

 • Skjerm: 6,7" FHD+ OLED-skjerm med 90 Hz og Endless Edge
 • Kamera: Huvudkamera 64 MP (f/1,8), ultravidvinkel- og makroobjektiv 16 MP (f/2.2), telefotoobjektiv 8 MP (f/2.4), frontkamera 25 MP (f/2.0)
 • Operativsystem: Android 10
 • RAM: 6 GB
 • Lagring: 128 GB
 • CPU: Qualcomm Snapdragon 765
 • GPU: Adreno 620
 • Batterikapasitet: 4 500 mAh
 • Mål: 161,64 x 71,1 x 9,29 mm
 • Vekt: 188 gram
 • I esken: Motorola Edge, lader, silikondeksel, USB-C-kabel, SIM-verktøy, bruksanvisning.
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1012655 1012655 Motorola Motorola Edge 5G 6+128GB Midnight Black PAJA0018SE Vær forberedt på neste generasjons mobilnettverk og opplev underholdning akkurat som den er ment å nytes med Motorola Edge 5G. Dette er Motorolas flaggskip, en arbeidshest med 6,7" Endless Edge OLED-display som strekker seg utenfor kanten og dekker hele 90 % av forsiden på telefonen. To kraftige høyttalere med Grammy-vinnende programvare for å gi enestående lyd, og i trippelkameraet finnes alt du kan tenkes å behøve, også ved fotografering i mørkere omgivelser. Lang batteritid, gamingtilpasset programvare og en lynrask Snapdragon-prosessor. Motorola Edge. Klar. Ferdig. Wow.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Grammy-vinnende lydteknologi Motorola Edge har de kraftigste høyttalerne på noen smarttelefon så langt. Maskinvaren spiller en avgjørende rolle, og sørger for høy, fyldig og klar lyd. Men det er først når kvalitetsmaskinvare kombineres med avansert programvare at man får virkelig bra lyd. For å komme dit har Motorola tatt i bruk Waves, et foretak som har fått en Technical Grammy Award, og som har over 25 års erfaring med digital lydbehandling. Moto Audio lar deg skreddersy lydbildet etter din egen preferanse via equalizeren som finnes i telefonen. Resultatet kommer til å gi deg en personlig og fantastisk lydopplevelse, både når du lytter til musikk og når du ser på film. Endless Edge-skjerm med 90 Hz oppdateringsfrekvens Det er helheten som gir Motorola Edge overtaket. Og en sentral puslespillbrikke i alle smarttelefoner er skjermen. 6,7" stor, med FHD+-oppløsning og 19,5:9-format, virkelighetsnære farger med P3-fargeomfang, HDR10-støtte og 90 Hz oppdateringsfrekvens. Hvis ikke det sjekker av på alle punkter så vet ikke vi. Men hva betyr Endless Edge? Jo, det betyr at skjermens kanter går nesten 90° utenfor på begge sider av skjermen. Det gir deg et enormt visningsområde – skjermen dekker hele 90 % av forsiden av telefonen. Endless Edge gjør også enhåndshåndtering enklere, ettersom nesten hele forsiden er touch-display. Trippelkamera for de beste bildene Trippelkameraet består, som navnet tilsier, av tre linser. Hver linse er spesialisert innen minst ett område. Her finner du en lysfølsom, sylskarp primærlinse på 64 MP (f/2.2), en kombinert ultravidvinkel- og makrolinse på 16 MP (f/2.2) med 117° synsfelt og et teleobjektiv på 8 MP (f/2.4) med to ganger høyoppløst optisk zoom. Ta bilder fra lang avstand eller på nærthold, storslåtte panoramaer eller bittesmå detaljer.Med det lysfølsomme hovedkameraet, laserautofokus og en ToF-sensor kan du til og med ta  Alle de tre linsene på baksiden av telefonen støtter videoinnspilling med UHD-oppløsning (30 fps) og har elektronisk bildestabilisering for å forebygge ustø filmklipp. 64 MP primærlinse med stor sensor Hovedkameraet produserer ekstremt høyoppløste bilder ved hjelp av den store sensoren. Høy oppløsning er ikke bare vitalt når det gjelder å skape detaljerte og skarpe bilder, men muliggjør også kompromissløs innzooming og beskjæring. Bli kvitt alle uænskede detaljer eller isoler stjernen i bildet ved å zoome inn. Alt uten å forringe den generelle bildekvaliteten. Quad Pixel for enestående mørkebilder Ikke alle fotoøyeblikk velsignes med perfekte forhold, og mmørke har en tendens til å være ubeleilig. Quad Pixel-teknologi innebærer at kameraet automatisk slår fire piksler sammen til én noe som gir fire ganger høyere lysfølsomhet. Den økte lysfølsomheten lar deg ta iøynefallende bilder selv i veldig mørke omgivelser, ettersom kameraet fanger opp så mye mer av det lyset som finnes. Utover Quad Pixel utnyttes en kombinasjon av laserautofokus og en ToF-sensor (Time of Flight), til dels for å lokalisere motivet ditt i mørket, men og også for at det alltid skal være i fokus. Fokus på selfies gir deg selfies i fokus Du som liker å ta bilder av deg selv vil like Motorola Edge+. Selv frontkameraet her er av høyeste kvalitet og kan med 25 MP (f/2.0) produsere høyoppløste bilder. Akkurat som hovedkameraet støtter selfiekameraet Quad Pixel-teknologi og AI. Med modi som Night Vision Mode forbedret prestasjonene i mørke omgivelser ytterligere, og med Portrait Mode kan du ta perfekte bokeh-selfies. Det finnes en hodetelefonutgang! Den siste tiden har mobilprodusentene nesten helt gått bort fra hodetelefonutganger, spesielt på flaggskipmodellene sine. Men det finnes fortsatt mange som svarger til kablet lyd, og med Motorola Edge trenger du verken adapter eller Bluetooth-headset for å høre på musikk. Koble inn favorittheadsettet ditt og nyt musikken. Spill uforstyrret med Moto Gametime Moto GameTime er en funksjon som fremmer mobilspillentusiasten i deg. Slå på GameMode, så eliminerer du risikoen for at noen forstyrrer deg mitt i spillingen. Du får også tilgang til prestasjonsøkende apper og verktøy. Vannavvisende i henhold til IP52 IP52 innebærer at telefonen er beskyttet mot støv og er vannavvisende. Den tåler altså en regnskyll uten problem, men Edge er allikevel ikke vanntett og bør derfor ikke senkes ned i vann.  Opptil to dagers batteritid Batteriet er på 4 500 mAh og holder i opptil to dager per lading. Når det er tid for å lade kan du få flere timers bruk på bare noen få minutters lading ved hjelp av 15 W TurboPower-hurtglading. Fingeravtrykkleser i skjermen Den smarte fingeravtrykkleseren vises bare når du trenger den, og ligger gjemt i skjermen. Berør skjermen med en finger som du har registrert i fingeravtrykkleseren, så låser du raskt og enkelt opp telefonen. Spesifikasjoner fro Motorola Edge Skjerm: 6,7" FHD+ OLED-skjerm med 90 Hz og Endless EdgeKamera: Huvudkamera 64 MP (f/1,8), ultravidvinkel- og makroobjektiv 16 MP (f/2.2), telefotoobjektiv 8 MP (f/2.4), frontkamera 25 MP (f/2.0)Operativsystem: Android 10RAM: 6 GBLagring: 128 GBCPU: Qualcomm Snapdragon 765GPU: Adreno 620Batterikapasitet: 4 500 mAhMål: 161,64 x 71,1 x 9,29 mmVekt: 188 gramI esken: Motorola Edge, lader, silikondeksel, USB-C-kabel, SIM-verktøy, bruksanvisning. Mobil 4,8 5 4790 NOK 4790 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil