Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Huawei Y6 med 6" skjerm og selfiekamera

Huawei Y6 2019 Blue

  Art.nr: 1007934
  • 6,09" HD+-skjerm
  • 32 GB lagring + 2 GB RAM
  • Selfiekamera
  • Face Unlock
  • Smart optimaliseringsfunksjon

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Oppdag en ny verden med Huawei Y6 2019. Fronten er nesten dekket med den store 6,09” HD+-skjermen som gjør det enkelt å surfe på nettet, navigere mellom programmer og nyte filmer. Med både front og bak kamera er du alltid klar til å ta stilige og naturlige selfies i alle lysforhold. Alt i alt er den en ypperlig følgesvenn i hverdagen.

Stor skjerm, liten sensorhake

Uansett om du kaller den for notch, sensorhake eller busslomme - på Huawei Y6 2019 er den dråpeformet og utrolig liten noe som betyr at den tar minst mulig plass fra skjermen. Med tanke på det optimaliserte displayet som når opp til 6,09" med 87% screen-to-body forhold blir denne sensorhaken nesten ubetydelig, og til gjengjeld får du et mektig inntrykk når du ser på film, bilder eller bare surfer på nettet. Displayet har en HD+-oppløsning på 1570 x 720 piksler.

Stilige og naturlige selfies

Frontkameraet har 8 megapiksler og blenderåpning f/2,0, og er en perfekt match for selfie-entusiaster, takket være Huaweis Selfie Toning Flash 2.0 og LED-blitzen i front som sammen med skjermlyset hjelper deg med å ta naturlige portretter, selv ved dårligere lysforhold. Du ser en stor forskjell i bildet så snart du aktiverer funksjonen med et enkelt fingeravtrykk i kameramodus.

Ta bilde i alle lysforhold

Kameraet på baksiden fanger skarpe bilder med sin 13 MP-sensor og stor blenderåpning på f/1.8, som gir deg fantastisk skarpe bilder og fargegjengivelse i både solskinn og ved dårligere lysforhold - alt fra konserter, sportsarrangementer eller middagen med tente lys ved bordet.

Huawei SuperSound

Huawei Y6 2019 kommer med SuperSound-lydteknologi, noe som gjør den til en strålende bærbar høyttaler. Nyt sterkere bass-effekt med den ekstra 6 dB lyden, enten du slapper av hjemme eller koser deg på stranda. Den har også innebygd FM-radio som kan brukes uten hodetelefoner, om du vil ønsker noen endring fra din vanlige spilleliste.

Face Unlock

Mer og mer privat informasjon lagres i smarttelefoner så det lønner seg å beskytte innholdet ditt fra uvedkommende. Når Huawei Y6 2019 er låst finnes det ulike måter å låse opp den igjen med Face Unlock. Face Unlock som leser av ansiktet og identifiserer dine drag og konturer for å forsikre seg om at du virkelig er deg.

Batteri 

Huawei Y6 2019 har en batterikapasitet på 3020 mAh, som støttes av en smart optimaliseringsfunksjon som lades via USB-C. Huawei`s berømte ressursallokering reduserer energitap og maksimerer batteriets levetid, noe som gjør hver ladning vare lenger.

En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1007934 Huawei Huawei Y6 2019 Blue 51093KGY Oppdag en ny verden med Huawei Y6 2019. Fronten er nesten dekket med den store 6,09” HD+-skjermen som gjør det enkelt å surfe på nettet, navigere mellom programmer og nyte filmer. Med både front og bak kamera er du alltid klar til å ta stilige og naturlige selfies i alle lysforhold. Alt i alt er den en ypperlig følgesvenn i hverdagen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Stor skjerm, liten sensorhake Uansett om du kaller den for notch, sensorhake eller busslomme - på Huawei Y6 2019 er den dråpeformet og utrolig liten noe som betyr at den tar minst mulig plass fra skjermen. Med tanke på det optimaliserte displayet som når opp til 6,09" med 87% screen-to-body forhold blir denne sensorhaken nesten ubetydelig, og til gjengjeld får du et mektig inntrykk når du ser på film, bilder eller bare surfer på nettet. Displayet har en HD+-oppløsning på 1570 x 720 piksler. Stilige og naturlige selfies Frontkameraet har 8 megapiksler og blenderåpning f/2,0, og er en perfekt match for selfie-entusiaster, takket være Huaweis Selfie Toning Flash 2.0 og LED-blitzen i front som sammen med skjermlyset hjelper deg med å ta naturlige portretter, selv ved dårligere lysforhold. Du ser en stor forskjell i bildet så snart du aktiverer funksjonen med et enkelt fingeravtrykk i kameramodus. Ta bilde i alle lysforhold Kameraet på baksiden fanger skarpe bilder med sin 13 MP-sensor og stor blenderåpning på f/1.8, som gir deg fantastisk skarpe bilder og fargegjengivelse i både solskinn og ved dårligere lysforhold - alt fra konserter, sportsarrangementer eller middagen med tente lys ved bordet. Huawei SuperSound Huawei Y6 2019 kommer med SuperSound-lydteknologi, noe som gjør den til en strålende bærbar høyttaler. Nyt sterkere bass-effekt med den ekstra 6 dB lyden, enten du slapper av hjemme eller koser deg på stranda. Den har også innebygd FM-radio som kan brukes uten hodetelefoner, om du vil ønsker noen endring fra din vanlige spilleliste. Face Unlock Mer og mer privat informasjon lagres i smarttelefoner så det lønner seg å beskytte innholdet ditt fra uvedkommende. Når Huawei Y6 2019 er låst finnes det ulike måter å låse opp den igjen med Face Unlock. Face Unlock som leser av ansiktet og identifiserer dine drag og konturer for å forsikre seg om at du virkelig er deg. Batteri  Huawei Y6 2019 har en batterikapasitet på 3020 mAh, som støttes av en smart optimaliseringsfunksjon som lades via USB-C. Huawei`s berømte ressursallokering reduserer energitap og maksimerer batteriets levetid, noe som gjør hver ladning vare lenger. Huawei 4,5 6 1590 NOK 1590 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobil
  3. Huawei