Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smarttelefon med stor skjerm og Auto Pop-up kamera

Huawei P Smart Z Midnight Black

  Art.nr: 1009412
  • 6,59" LCD-skjerm
  • 4 GB RAM + 64 GB lagring
  • Dual camera + 16 MP selfiekamera
  • 4 000 mAh batteri
  • Auto Pop-up kamera
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

2 790,-

Delbetal fra 278,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Huawei P Smart Z er en smarttelefon som gir deg både en stor skjerm og stilige bilder. Den kommer med en 6,59" stor skjerm nærmest rammeløs skjerm, bortsett fra en ultratynn ramme. Den mest imponerende detaljen på denne smarttelefonen er frontkameraet som ikke tar noe plass fra skjermen, men spretter opp automatisk fra toppen av telefonen når frontkameraet aktiveres. Huawei P Smart Z smarttelefonen har en Ultra FullView FHD+ skjerm som leverer ultra-vid horisont uten innhakk, noes om er ideelt for å se på videoer, spille spill eller lese.

Stilige bilder

Ta enda tydeligere og lysere bilder med P Smart Z. På baksiden har telefonen et dual-kamera på 16 MP + 2 MP. Med en ekstra glasslinse på kameraet absorberer 6P-objektivet mer lys for å bedre oppløsningen og kontrasten, samtidig som AI-algoritmen analysere og optimalisere scenene med intelligens, slik at hvert bilde blir mer riktig og levende.

Fantastisk selfiekamera

På bare ett sekund popper frontkameraet automatisk opp når du trenger det, og trekker seg tilbake når du er ferdig. Dette 16 megapikslers AI-kameraet komme med sanntidsoptimalisering og justerer intensiteten etter portrettet, slik at hver selfie blir perfekt.

Pop-up kameraet tåler høyt trykk, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at det skal bli ødelagt.

Stilig smarttelefon med ekstra stor skjerm

Denne Huawei P Smart Z smarttelefonen kommer med en stor nærmest rammeløs skjerm og et slående design på baksiden med en delelinje som virkelig er iøynefallende, samtidig som den er brukervennlig. Huawei P Smart Z smarttelefonen har en skarp 6,59" Ultra FullView FHD+ skjerm som leverer ultra-vid horisont uten innhakk, noes om er ideelt for å se på videoer, spille spill eller lese. IPS-teknologien og HDR tilbyr bredere visningsvinkler og livaktig fargegjengivelse.

Rask hastighet, høy effektivitet

P Smart Z er utstyrt med Kirin 710R octa-core prosessoren som kombinerer fire store kjerner klokket til 2,2 GHz for top ytelse og fire små kjerner klokket til 1,7 GHz for mer sparsom lavstrømsbruk. En prosessor som er kraftig nok til å kjøre selv de mer krevende applikasjonene og spillene.

Det 4 000 mAh batteriet er innebygd i smarttelefonen og har en energisparing prosessor som øker enhetens batteri effektivitet.

En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
1009412 1009412 Huawei Huawei P Smart Z Midnight Black 51093YLA Huawei P Smart Z er en smarttelefon som gir deg både en stor skjerm og stilige bilder. Den kommer med en 6,59" stor skjerm nærmest rammeløs skjerm, bortsett fra en ultratynn ramme. Den mest imponerende detaljen på denne smarttelefonen er frontkameraet som ikke tar noe plass fra skjermen, men spretter opp automatisk fra toppen av telefonen når frontkameraet aktiveres. Huawei P Smart Z smarttelefonen har en Ultra FullView FHD+ skjerm som leverer ultra-vid horisont uten innhakk, noes om er ideelt for å se på videoer, spille spill eller lese. Stilige bilder Ta enda tydeligere og lysere bilder med P Smart Z. På baksiden har telefonen et dual-kamera på 16 MP + 2 MP. Med en ekstra glasslinse på kameraet absorberer 6P-objektivet mer lys for å bedre oppløsningen og kontrasten, samtidig som AI-algoritmen analysere og optimalisere scenene med intelligens, slik at hvert bilde blir mer riktig og levende. Fantastisk selfiekamera På bare ett sekund popper frontkameraet automatisk opp når du trenger det, og trekker seg tilbake når du er ferdig. Dette 16 megapikslers AI-kameraet komme med sanntidsoptimalisering og justerer intensiteten etter portrettet, slik at hver selfie blir perfekt. Pop-up kameraet tåler høyt trykk, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at det skal bli ødelagt. Stilig smarttelefon med ekstra stor skjerm Denne Huawei P Smart Z smarttelefonen kommer med en stor nærmest rammeløs skjerm og et slående design på baksiden med en delelinje som virkelig er iøynefallende, samtidig som den er brukervennlig. Huawei P Smart Z smarttelefonen har en skarp 6,59" Ultra FullView FHD+ skjerm som leverer ultra-vid horisont uten innhakk, noes om er ideelt for å se på videoer, spille spill eller lese. IPS-teknologien og HDR tilbyr bredere visningsvinkler og livaktig fargegjengivelse. Rask hastighet, høy effektivitet P Smart Z er utstyrt med Kirin 710R octa-core prosessoren som kombinerer fire store kjerner klokket til 2,2 GHz for top ytelse og fire små kjerner klokket til 1,7 GHz for mer sparsom lavstrømsbruk. En prosessor som er kraftig nok til å kjøre selv de mer krevende applikasjonene og spillene. Det 4 000 mAh batteriet er innebygd i smarttelefonen og har en energisparing prosessor som øker enhetens batteri effektivitet. Mobil 5 14 2790 NOK 2790 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobil