Mobiltelefon med tydelig skjerm og fysiske knapper

Doro 7011 Graphite 4G

  Art.nr: 1010034
 • 2,8" lettlest display
 • Støtte for microSD-kort
 • Justerbar tekststørrelse og lyd
 • Lommelykt og trygghetsknapp
 • 3 MP kamera

Internett

Forventet på lager: 15.07.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Grå

Abonnement

1 290,-

Delbetal fra 152,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Doro 7011 er en pålitelig mobiltelefon som er skreddersydd for eldre brukere.  Du har tilgang til alle nødvendige funksjoner, men slipper å forholde deg til overflødige funksjoner som du aldri bruker. Du kan ringe, sende meldinger og ta bilder, og telefonen har i tillegg lommelykt og trygghetsknapp. En enkel og praktisk telefon med stor skjerm og tydelige taster, helt uten apper.

Enkel og effektiv

Doro 7011 er skapt for å være enkel å bruke. Her finner du ingen apper eller kompliserte funksjoner som du aldri bruker, men en stor og lyssterk 2,8" skjerm der du kan lese tekstmeldinger, se på bilder og finne frem i kontaktlisten din. Du kan justere tesktstørrelsen slik at den blir stor nok, og Doro 7011 har i tillegg tydelig ringelyd som du kan stille inn etter eget ønske. Med separate og opphøyde knapper blir det lett å skrive meldinger og slå inn telefonnumre. Tastene er bakgrunnsbelyste slik at det er enkelt å se hva som står på dem selv i mørkere omgivelser. 
Doro 7011 har også et kamera med tre megapiksler, så du kan ta bilder og sende dem av gårde som meldinger. Du kan også sende og motta korte videosnutter, surfe på internett, bruke Facebook og WhatsApp og sende og lese epost, bruke lommelykt, kalkulator og kalender.

Trygghetsknappen gir deg en sikrere hverdag og er svært enkel å bruke.

Trygghetsknapp

På baksiden av telefonen sitter en trygghetsknapp, midt mellom kameralinsen og høyttaleren. Med den kan du ringe til en forhåndsinnstilt nødkontakt ved ett enkelt tastetrykk, for eksempel hvis det skulle skje en ulykke. I menyen kan du programmere inn flere nødnummere som alle får tilsendt en SMS hvis trygghetsalarmen aktiveres. 

Det første telefonnummeret i listen ringes opp, og hvis samtalen ikke blir besvart i løpet av 25 sekunder så ringer telefonen opp neste nummer på listen. Trygghetsalarmen aktiveres ved å holde trygghetsknappen inne i tre sekunder eller ved å trykke på den to ganger på ett sekund. Doro 7011 aktiverer høyttaleren automatisk ved nødsamtal, sånn at du slipper å holde telefonen mot øret for å kunne snakke med nødkontakten din. 

Støtter microSD-kort

Doro 7011 er en GSM-telefon med plass til microSD-kort. MicroSD-kortet gir deg plass til å spare på flere SMS, bilder og telefonnummer. Mobilens innebyggede minne har plass til 500 kontakter.

I forpakningen finner du:

 • Doro 7011
 • Strømadapter

Se også

Klapptelefon

(2 stk)
 • 2,8" skjerm
 • Kamera med blits
 • Egen knapp for trygghetsalarm

1 439,-

Se også

Klapptelefon

(2 stk)
 • 2,8" skjerm
 • Kamera med blits
 • Egen knapp for trygghetsalarm

1 439,-

1010034 Doro Doro 7011 Graphite 4G 7754 Doro 7011 er en pålitelig mobiltelefon som er skreddersydd for eldre brukere.  Du har tilgang til alle nødvendige funksjoner, men slipper å forholde deg til overflødige funksjoner som du aldri bruker. Du kan ringe, sende meldinger og ta bilder, og telefonen har i tillegg lommelykt og trygghetsknapp. En enkel og praktisk telefon med stor skjerm og tydelige taster, helt uten apper. Enkel og effektiv Doro 7011 er skapt for å være enkel å bruke. Her finner du ingen apper eller kompliserte funksjoner som du aldri bruker, men en stor og lyssterk 2,8" skjerm der du kan lese tekstmeldinger, se på bilder og finne frem i kontaktlisten din. Du kan justere tesktstørrelsen slik at den blir stor nok, og Doro 7011 har i tillegg tydelig ringelyd som du kan stille inn etter eget ønske. Med separate og opphøyde knapper blir det lett å skrive meldinger og slå inn telefonnumre. Tastene er bakgrunnsbelyste slik at det er enkelt å se hva som står på dem selv i mørkere omgivelser. Doro 7011 har også et kamera med tre megapiksler, så du kan ta bilder og sende dem av gårde som meldinger. Du kan også sende og motta korte videosnutter, surfe på internett, bruke Facebook og WhatsApp og sende og lese epost, bruke lommelykt, kalkulator og kalender. Trygghetsknapp På baksiden av telefonen sitter en trygghetsknapp, midt mellom kameralinsen og høyttaleren. Med den kan du ringe til en forhåndsinnstilt nødkontakt ved ett enkelt tastetrykk, for eksempel hvis det skulle skje en ulykke. I menyen kan du programmere inn flere nødnummere som alle får tilsendt en SMS hvis trygghetsalarmen aktiveres.  Det første telefonnummeret i listen ringes opp, og hvis samtalen ikke blir besvart i løpet av 25 sekunder så ringer telefonen opp neste nummer på listen. Trygghetsalarmen aktiveres ved å holde trygghetsknappen inne i tre sekunder eller ved å trykke på den to ganger på ett sekund. Doro 7011 aktiverer høyttaleren automatisk ved nødsamtal, sånn at du slipper å holde telefonen mot øret for å kunne snakke med nødkontakten din.  Støtter microSD-kort Doro 7011 er en GSM-telefon med plass til microSD-kort. MicroSD-kortet gir deg plass til å spare på flere SMS, bilder og telefonnummer. Mobilens innebyggede minne har plass til 500 kontakter. I forpakningen finner du: Doro 7011Strømadapter Doro 1290 NOK 1290 NewCondition PreOrder
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Doro