Enkel telefon med fysiske knapper og sikkerhetsknapp

Doro 1362 Svart

  Art.nr: 1002077
 • Bred og lettlest skjerm
 • Støtter to simkort
 • 2 megapiksel kamera
 • Lommelykt og sikkerhetsknapp
 • Inkludert bordlader
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Variant Svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Doro 1362 er en mobiltelefon med fysiske knapper med høy kontrast, som sammen med den brede skjermen gjør det enkelt å lese og bruke. Denne mobiletelefonen passer perfekt for deg som ønsker å kunne ringe og skrive SMS, og som ikke bryr seg om apper, surfing og innebygde betalingsfunksjoner. Doro 1362 har i stedet kamera, lommelykt, FM-radio og sikkerhetsknapp.

Hovedfunksjoner

Tastaturet på Doro 1362 har avrundede og godt fordelte knapper med klare tall og bokstaver som gjør det er lettere å trykke på rett tast for å ringe og skrive SMS. Det er godt opplyste taster, slik at mobilen kan brukes selv i dårlig belysning eller i mørket. Skjermen er bred og lett å lese eller vise bilder. I tillegg kan den store 2, 4" fargeskjermen justeres i kontrast. Du kan også ta bilder med det integrerte kameraet med 2 megapiksler, få nyheter og underholdning gjennom telefonens FM-radio og lyse opp livet med lommelykten. Hold oversikt over dagene med kalenderen og stå opp i tide med alarmvarslingen.

Trygghetsknapp

Det er viktig å kunne kjenne seg trygg, og derfor har Doro 540X en sikkerhetsknapp mellom kamera og høyttaler knappen. Er den aktivert som en sikkerhetsknapp, brukes den til å ringe forhåndsinnstilt telefonnummer i nødstilfeller. Du kan programmere opptil fem nødnummer, hvor alle får tilsendt en tekstmelding når sikkhetsknappen aktiveres.

Det første telefonnummeret i listen blir oppringt, og hvis samtalen ikke besvares innen 25 sekunder, ringer mobiltelefonen automatisk til neste nummer i listen.

Sikkerhetsalarmen aktiveres ved å holde sikkerhetsknappen nede i tre sekunder eller ved å trykke den to ganger i løpet av et sekund. Mobiltelefonen aktiverer automatisk høyttalermodus under nødsamtaler.

Plass til to SIM-kort

Doro 1362 støtter to simkort. Hvis du har ett telefonnummer i jobb og ett privat slipper du å gå rundt med to telefoner. Telefonen har innebygd minne for 100 kontakter, samt anropslogg for 60 nummer.

Mobilen kan også ta et micro SD-kort for å lagre flere kamerabilder.

Se også

(3 stk)
 • Tydelig 2,8" fargedisplay
 • Høy og klar lyd
 • 3 MP kamera med blits

1 190,-

Se også

(3 stk)
 • Tydelig 2,8" fargedisplay
 • Høy og klar lyd
 • 3 MP kamera med blits

1 190,-

1002077 Doro Doro 1362 Svart 7376 Doro 1362 er en mobiltelefon med fysiske knapper med høy kontrast, som sammen med den brede skjermen gjør det enkelt å lese og bruke. Denne mobiletelefonen passer perfekt for deg som ønsker å kunne ringe og skrive SMS, og som ikke bryr seg om apper, surfing og innebygde betalingsfunksjoner. Doro 1362 har i stedet kamera, lommelykt, FM-radio og sikkerhetsknapp. Hovedfunksjoner Tastaturet på Doro 1362 har avrundede og godt fordelte knapper med klare tall og bokstaver som gjør det er lettere å trykke på rett tast for å ringe og skrive SMS. Det er godt opplyste taster, slik at mobilen kan brukes selv i dårlig belysning eller i mørket. Skjermen er bred og lett å lese eller vise bilder. I tillegg kan den store 2, 4" fargeskjermen justeres i kontrast. Du kan også ta bilder med det integrerte kameraet med 2 megapiksler, få nyheter og underholdning gjennom telefonens FM-radio og lyse opp livet med lommelykten. Hold oversikt over dagene med kalenderen og stå opp i tide med alarmvarslingen. Trygghetsknapp Det er viktig å kunne kjenne seg trygg, og derfor har Doro 540X en sikkerhetsknapp mellom kamera og høyttaler knappen. Er den aktivert som en sikkerhetsknapp, brukes den til å ringe forhåndsinnstilt telefonnummer i nødstilfeller. Du kan programmere opptil fem nødnummer, hvor alle får tilsendt en tekstmelding når sikkhetsknappen aktiveres. Det første telefonnummeret i listen blir oppringt, og hvis samtalen ikke besvares innen 25 sekunder, ringer mobiltelefonen automatisk til neste nummer i listen. Sikkerhetsalarmen aktiveres ved å holde sikkerhetsknappen nede i tre sekunder eller ved å trykke den to ganger i løpet av et sekund. Mobiltelefonen aktiverer automatisk høyttalermodus under nødsamtaler. Plass til to SIM-kort Doro 1362 støtter to simkort. Hvis du har ett telefonnummer i jobb og ett privat slipper du å gå rundt med to telefoner. Telefonen har innebygd minne for 100 kontakter, samt anropslogg for 60 nummer.Mobilen kan også ta et micro SD-kort for å lagre flere kamerabilder. Doro 4,1 10 590 NOK 590 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Doro