Vanntett og solid arbeidstelefon som tåler mye

CAT S52

  Art.nr: 1010541
  • 5,65" HD+-display
  • 4 GB RAM + 64 GB lagring
  • 12 MP-kamera
  • Dedikert plass til microSD-kort
  • Corning Gorilla Glass 6

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Abonnement

4 890,-

Delbetal fra 452,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

S52 fra Cat er det beste fra to verdener; en elegant og velutstyrt smarttelefon med samme bunnsolide standard som Cat er kjent for. Den er skapt for å brukes og bygget for å vare, har IP68-sertifisering og tåler dermed støv, regn, skitne byggeplasser og det meste annet du utsetter den for. 

Cat S52, for alle situasjoner

Cat  S52 er både slitesterk, solid og elegant og den passer dermed inn i alle livets situasjoner. Mobilen er bare 9,69 mm slank og en lettvekter med sine 210 gram. Til tross for at S52 er liten så har den en skjerm på hele 5,65" med HD+-oppløsning (1440 x 720) i 18:9-format og IPS som gir korrekt fargegjengivning fra så godt som alle vinkler. Skjermen har også en Super Bright-funksjon som gjør skjermen ekstra lyssterk og tydelig selv i sterkt sollys, og kan til og med brukes med våte hender eller vanter på.

Veldesignet, lekker og solid.

Supert kamera

S52 har alle funksjoner du forventer deg av en smarttelefon, inkludert et utmerket kamera. Kameraet har en dobbelpikselsensor fra Sony som med sine 12 megapiksler leverer virkelig bra bilder, selv i mørkere omgivelser. Frontkameraet har åtte megapiksler og sitter i det øverste venstre hjørnet.

S52 har 4 GB RAM og 64 GB lagring, så du har godt med plass til bilder og musikk. Skulle du allikevel trenge mer plass så er det dedikert plass til microSD-kort.

Batteriet på 3100 mAh gjør at du kan gå lenge mellom hver lading, og hurtigladingen er gull verdt når du trenger å lade, men må komme deg raskt av gårde. 

IP68-sertifisert

Cat S52 har IP68-sertifisering; den høyeste graden av støv- og vanntetthet på elektroniske produkter. S52 takler fint 35 minutter på halvannen meters dyp. 

Du kan fint ha med deg S52 på støvete arbeidsplasser på fast basis. Cat S52 tåler også saltvannsdamp, sand, vibrasjoner, trykk og søl.

Regn er ingen bekymring.
S52 tåler fall fra 1,5 meter.

Tåler fall fra halvannen meter

Cat S52 er skapt for å brukes, uansett hvordan hverdagen din er. Den solide konstruksjonen gjør at smarttelefonen tåler det meste – Cat  S52 tåler fall fra 1,5 meter og har gjennomgått gjentatte falltester fra halvannen meters høyde mot betong. 

Cat S52 har et så slitesterkt og solid ytre at du ikke trenger deksler for å beskytte den mot riper og skader. Til og med displayet er beskyttet av Corning Gorilla Glass 6, så du trenger ikke å bekymre deg over riper eller sprekker i skjermen heller.

Ta fantastiske bilder med S52.
1010541 CAT CAT S52 CS52-DAB-ROE-EN S52 fra Cat er det beste fra to verdener; en elegant og velutstyrt smarttelefon med samme bunnsolide standard som Cat er kjent for. Den er skapt for å brukes og bygget for å vare, har IP68-sertifisering og tåler dermed støv, regn, skitne byggeplasser og det meste annet du utsetter den for.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Cat S52, for alle situasjoner Cat  S52 er både slitesterk, solid og elegant og den passer dermed inn i alle livets situasjoner. Mobilen er bare 9,69 mm slank og en lettvekter med sine 210 gram. Til tross for at S52 er liten så har den en skjerm på hele 5,65" med HD+-oppløsning (1440 x 720) i 18:9-format og IPS som gir korrekt fargegjengivning fra så godt som alle vinkler. Skjermen har også en Super Bright-funksjon som gjør skjermen ekstra lyssterk og tydelig selv i sterkt sollys, og kan til og med brukes med våte hender eller vanter på. Supert kamera S52 har alle funksjoner du forventer deg av en smarttelefon, inkludert et utmerket kamera. Kameraet har en dobbelpikselsensor fra Sony som med sine 12 megapiksler leverer virkelig bra bilder, selv i mørkere omgivelser. Frontkameraet har åtte megapiksler og sitter i det øverste venstre hjørnet. S52 har 4 GB RAM og 64 GB lagring, så du har godt med plass til bilder og musikk. Skulle du allikevel trenge mer plass så er det dedikert plass til microSD-kort. Batteriet på 3100 mAh gjør at du kan gå lenge mellom hver lading, og hurtigladingen er gull verdt når du trenger å lade, men må komme deg raskt av gårde.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> IP68-sertifisert Cat S52 har IP68-sertifisering; den høyeste graden av støv- og vanntetthet på elektroniske produkter. S52 takler fint 35 minutter på halvannen meters dyp. Du kan fint ha med deg S52 på støvete arbeidsplasser på fast basis. Cat S52 tåler også saltvannsdamp, sand, vibrasjoner, trykk og søl. Tåler fall fra halvannen meter Cat S52 er skapt for å brukes, uansett hvordan hverdagen din er. Den solide konstruksjonen gjør at smarttelefonen tåler det meste – Cat  S52 tåler fall fra 1,5 meter og har gjennomgått gjentatte falltester fra halvannen meters høyde mot betong. Cat S52 har et så slitesterkt og solid ytre at du ikke trenger deksler for å beskytte den mot riper og skader. Til og med displayet er beskyttet av Corning Gorilla Glass 6, så du trenger ikke å bekymre deg over riper eller sprekker i skjermen heller. CAT 4 3 4890 NOK 4890 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobil
  3. CAT