Smarttelefon med kameraer som tenker på deg

ASUS Zenfone 5 Moonlight White

  Art.nr: 1008696
  • 6,2" FHD+-skjerm 19:9
  • 4 GB RAM og 64 GB lagring
  • Android 8
  • 12+8 MP-kameraer på baksiden

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS ZenFone 5 er en smarttelefon som jobber hardt hver dag for å hjelpe deg. Takket være unike AI-funksjoner tilpasser den seg hele tiden etter deg og ditt brukermønster for å gjøre livet ditt enklere. Alt ifra skjermen til dobbeltkameraet, fra lyd- og samtalekvalitet til prosessorkraft og batteritid justerer seg hele tiden for at du skal få den best tenkbare opplevelsen. ASUS ZenFone 5 er en prisgunstig mobiltelefon som gir deg utrolig mye for pengene.

Beste Kjøp hos Lyd & Bilde

ASUS ZenFone 5 ble testet hos Lyd & Bilde og fikk karakteren "Beste Kjøp" med 5 av 6 stjerner.

Lyd & Bilde skriver at her får du "Toppkvalitet til bunnpris" og at "Asus leverer det meste man kan ønske til en meget attraktiv pris."

Les hele testen her.

Luksuriøst design 

Et første blikk på ZenFone 5 avslører ikke at prisen er rundt halvparten av hva de nyeste flaggskipmodellene koster, og heller viser ett designmesterverk som kombinerer styrke med skjønnhet. Kroppen er bygget av ett spesielt aluminium i flyindustriklasse som er lett men samtidig veldig sterkt. Bakstykket har ASUS sitt ikoniske sirkelslipede konsentriske og Zen-inspirerte mønster med fingeravtrykkleseren i sentrum. Baksiden er dekket av 2,5D-glass med opphøyde kanter som slutter opp i en avrundet metallramme. Skjermen er dekket av ripetålelig Gorilla Glass.

Til tross for den galssdekte kroppen så reduseres refleksjoner takket være et belegg som forbedrer bildekvaliteten og gjør at kameralinsene er mindre synlige. Selv de skjulte detaljene er viktige; sånn som den spesielle termoplastiske polyuretanen (TPU) under metallknappene som gjør dem mer følsomme og fir dem en bedre følelse å ta på. 

19:9 helskjermsdisplay

ASUS ZenFone 5 presser ut skjermen så langt som mulig og gir deg et 6,2" stort display i 19:9-bildeformat som strekker seg fra kant til kant på hele forsiden. Bare en liten strek etterlates nederst samt sensorpanelet øverst for frontkameraet og sensorer.
Du får mer skjerm på mindre overflate og en høyere tommestørrelse med samme bredde som en tradisjonell 5,5" smarttelefon.

Takket være det generøse bildeformatet 19:9 kan du fremdeles se for eksempel film og serier i 18:9-format uten at sensorpanelet øverst forstyrrer bildet. Oppløsningen på 1080 x 2246 piksler, også kalt Full HD+, gir deg et tydelig og skarpt bilde eller tekst uansett hva du gjør. Intelligente sensorer oppdager lyset og fargenivåer fra omgivelsene og justerer automatisk fargetemperaturen på skjermen for optimal lesbarhet i alle miljøer.

Den smarte funksjonen Smart Screen On sørger for at så lenge du ser på skjermen så holdes den aktiv og påskrudd. På den måten slipper du at skjermen slukkes når du holder på med noe annet. Enkelt og smart.

AI-drevet ytelse

Under den luksuriøse utsiden gjemmer det seg en kraftig og intelligent innside. Snapdragon 636 Octa-Core prosessor, 4 GB RAM og en kraftig Adreno GPU assisterer deg og forbedrer din opplevelse jo mer du bruker telefonen.

ZenFone 5 lærer seg hvordan du bruker telefonen og med AI-læring forutser den hvilke apper du mest sannsynlig kommer til å bruke neste gang, basert på dine brukervaner. På den måten fokuseres kraften på det som er mest relevant for deg og du får en skreddersydd opplevelse.

Smart dobbeltkamera

På baksiden av ZenFone 5 sitter det to kameralinser med en Sony IMX363 falggskippsensor på 12 og 8 megapiksler. Mens hovedkameraet har høy oppløsning, en blender på f/1.8 og en brennvidde på 24 mm, har den sekundære linsen ett vidvinkelobjektiv på 12 mm brennvidde (120°) som lar deg få med bredere omgivelser, flere personer og enda mer følelse i bildene dine.

ZenFone 5 tar stadig lysere, tydeligere og mer virkelige bilder og den er særskilt imponerend i svakt lys eller i miljøer med motlys. Den tar også fantastiske HDR-bilder som registrerer hver minste detalj, når som helst på dagen eller natten.

Dobbelkamerasystemet bruker kunstig intelligens for å tenke på deg når du fotograferer, sånn at du kan få perfekte bilder når og hvor som helst. Kameraet kan gjenkjenne hele 16 typer av motiver, som for eksempel portrett, hund, katt, snø, mat, solnedgang og tekst. Deretter optimeres kameraets innstillinger sånn at du får et perfekt bilde tilpasset etter situasjonen.

Film lagres i opptil UHD 4K 2160p @30 bilder per sekund. Full HD 1080p-filmer kan filmes i 30 eller 60 bilder per sekund.
Det fremre kameraet på ZenFone 5 har en linse på 8 megapiksler med stor blender på f/2.0 sånn at du kan ta flotte selfies selv under skumringen.

Ta bilder som en profesjonell

ZenFone 5 inkluderer det kraftige Pro-moduset som gir deg full kontroll over alle kamerainnstillingene, sånn som hvitbalanse, eksponering, fokus, ISO og ett imponerende antall lukkertider fra 1/10000 til 32 sekunder. ZenFone 5 er også det perfekte valget om du foretrekker å finjustere ubehandlede bilder med hjelp av et bilderedigeringsprogram.

Oppdag din indre ZeniMoji

Har du lurt på hvordan du ville sett ut som en ugle? Eller rev?
ASUS lar deg forvandles til en ZeniMoji - en søt avatar som bruker stemmen din, ansiktsuttrykkene dine og hodebevegelser sånn at du kan spille inn morsomme meldinger som du kan sende til venner for å live opp en tekstmelding og gjøre det mer underholdende.
ZeniMojis kan brukes både som videoklipp, ved videosamtaler og live-streaming.

Smart lyd tilpasset etter omgivelsene

Mange ganger fokuseres det så mye på alle ekstrafunksjonene i en smarttelefon at samtalelyden iblant glemmes bort. En mobiltelefon er jo tross alt et redskap for å kommunisere med andre mennesker og det har ikke ASUS glemt. ZenFone 5 bruker intelligent støyredusering for å sikkerstille at stemmen din høres klart og tydelig i den andre enden uansett hvor du befinner deg. AI-teknologien forbedrer og øker stille samtaler, mens bråkete samtaler forvandles til samtaler med høy kvalitet med AI-forbedret støyredusering. 

Selv ringesignalet styres på en smart måte. Telefonen justerer stadig volumet for å passe til lyden fra omgivelsene. Når du befinner deg på et sted med mye lyd, så øker volumet, mens når det er stille rundt deg - som på nattbordet om natten - så reduseres volumet sånn at du ikke forstyrres. De smarte AI-drevne samtalefunksjonene lar ZenFone 5 tilpasse seg etter ditt miljø sånn at du alltid kan nyte tydelig samtalekvalitet og avspilling.

Kraftig fengslende stereolyd

Hør lyd som du aldri har hørt i en smarttelefon tidligere. ASUS ZenFone 5 har to forbedrede høyttalere som er 36% større sammenlignet med ZenFone 4, sånn at du får en høyere og rikere lyd. Disse drives av en kraftig dual NXP-smartforsterker med lav forvrengning, for dyp, rik og ekspansiv stereolyd. Opplev Hi-Res Audio med lydfiler kodede opptil 24bits/192 kHz samplingfrekvenser - det er fire ganger bedre enn CD-kvalitet. AudioWizard gir deg muligheten til å personifisere lyden enda mer. Utenom innebygde profiler for ulike musikkgenre kan du også lage egne lydprofiler på noen få enkle steg.

Når du vil holde lyden for deg selv får du en forbedret lydopplevelse selv med hodetelefoner. ZenFone 5 leveres med ett par hodetelefoner av høy kvalitet som er Hi-Res-Audio-kompatible og som via støtte for DTS Headphone:X gir et virtuelt 7.1-surroundlyd, som kommer til å ta dine filmer og spill til et helt nytt nivå.

Plass for doble simkort

ASUS ZenFone 5 har plass for doble nano-simkort sånn at du kan skille mellom jobb- og privatsamtaler på den samme telefonen. Bruk to separate 4G LTE SIM-kort, med begge på aktiv standby. Dette muliggjør også forbedret HD-samtaler over 4G LTE på begge SIM-kortene. Trenger du ikke å ha to telefonnumre kan simkortplass 2 benyttes til å øke lagringskapasiteten med ett microSD-kort.

To enkle måter å låse opp telefonen på

På baksiden av ZenFone 5 sitter det en integrert fingeravtrykkleser som låser opp telefonen på ett øyeblikk, men mobiltelefonen er enda letter og mer praktisk å bruke med den nye funksjonen for ansiktsgjenkjenning. Bare se på ZenFone for å låse den opp - perfekt når du er skitten på fingrene eller når du bærer noe.

Rask lading og smart bruk

ZenFone 5 har maksimal utholdenhet med sitt batteri på 3300 mAh og når det er tid for å lade telefonen gjør ASUS BoostMaster-teknologien ladingen utrolig rask. ZenFone 5 introduserer AI-drevet smartlading som maksimerer batteriets levetid og gir total beskyttelse. Dette justerer ladehastigheten dynamisk, hvilket reduserer batteriets aldringsprosess.

1008696 ASUS ASUS Zenfone 5 Moonlight White 90AX00Q5-M00840 ASUS ZenFone 5 er en smarttelefon som jobber hardt hver dag for å hjelpe deg. Takket være unike AI-funksjoner tilpasser den seg hele tiden etter deg og ditt brukermønster for å gjøre livet ditt enklere. Alt ifra skjermen til dobbeltkameraet, fra lyd- og samtalekvalitet til prosessorkraft og batteritid justerer seg hele tiden for at du skal få den best tenkbare opplevelsen. ASUS ZenFone 5 er en prisgunstig mobiltelefon som gir deg utrolig mye for pengene. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Beste Kjøp hos Lyd & Bilde ASUS ZenFone 5 ble testet hos Lyd & Bilde og fikk karakteren "Beste Kjøp" med 5 av 6 stjerner. Lyd & Bilde skriver at her får du "Toppkvalitet til bunnpris" og at "Asus leverer det meste man kan ønske til en meget attraktiv pris."Les hele testen her. Luksuriøst design  Et første blikk på ZenFone 5 avslører ikke at prisen er rundt halvparten av hva de nyeste flaggskipmodellene koster, og heller viser ett designmesterverk som kombinerer styrke med skjønnhet. Kroppen er bygget av ett spesielt aluminium i flyindustriklasse som er lett men samtidig veldig sterkt. Bakstykket har ASUS sitt ikoniske sirkelslipede konsentriske og Zen-inspirerte mønster med fingeravtrykkleseren i sentrum. Baksiden er dekket av 2,5D-glass med opphøyde kanter som slutter opp i en avrundet metallramme. Skjermen er dekket av ripetålelig Gorilla Glass. Til tross for den galssdekte kroppen så reduseres refleksjoner takket være et belegg som forbedrer bildekvaliteten og gjør at kameralinsene er mindre synlige. Selv de skjulte detaljene er viktige; sånn som den spesielle termoplastiske polyuretanen (TPU) under metallknappene som gjør dem mer følsomme og fir dem en bedre følelse å ta på.  19:9 helskjermsdisplay ASUS ZenFone 5 presser ut skjermen så langt som mulig og gir deg et 6,2" stort display i 19:9-bildeformat som strekker seg fra kant til kant på hele forsiden. Bare en liten strek etterlates nederst samt sensorpanelet øverst for frontkameraet og sensorer.Du får mer skjerm på mindre overflate og en høyere tommestørrelse med samme bredde som en tradisjonell 5,5" smarttelefon. Takket være det generøse bildeformatet 19:9 kan du fremdeles se for eksempel film og serier i 18:9-format uten at sensorpanelet øverst forstyrrer bildet. Oppløsningen på 1080 x 2246 piksler, også kalt Full HD+, gir deg et tydelig og skarpt bilde eller tekst uansett hva du gjør. Intelligente sensorer oppdager lyset og fargenivåer fra omgivelsene og justerer automatisk fargetemperaturen på skjermen for optimal lesbarhet i alle miljøer. Den smarte funksjonen Smart Screen On sørger for at så lenge du ser på skjermen så holdes den aktiv og påskrudd. På den måten slipper du at skjermen slukkes når du holder på med noe annet. Enkelt og smart. AI-drevet ytelse Under den luksuriøse utsiden gjemmer det seg en kraftig og intelligent innside. Snapdragon 636 Octa-Core prosessor, 4 GB RAM og en kraftig Adreno GPU assisterer deg og forbedrer din opplevelse jo mer du bruker telefonen. ZenFone 5 lærer seg hvordan du bruker telefonen og med AI-læring forutser den hvilke apper du mest sannsynlig kommer til å bruke neste gang, basert på dine brukervaner. På den måten fokuseres kraften på det som er mest relevant for deg og du får en skreddersydd opplevelse. Smart dobbeltkamera På baksiden av ZenFone 5 sitter det to kameralinser med en Sony IMX363 falggskippsensor på 12 og 8 megapiksler. Mens hovedkameraet har høy oppløsning, en blender på f/1.8 og en brennvidde på 24 mm, har den sekundære linsen ett vidvinkelobjektiv på 12 mm brennvidde (120°) som lar deg få med bredere omgivelser, flere personer og enda mer følelse i bildene dine. ZenFone 5 tar stadig lysere, tydeligere og mer virkelige bilder og den er særskilt imponerend i svakt lys eller i miljøer med motlys. Den tar også fantastiske HDR-bilder som registrerer hver minste detalj, når som helst på dagen eller natten. Dobbelkamerasystemet bruker kunstig intelligens for å tenke på deg når du fotograferer, sånn at du kan få perfekte bilder når og hvor som helst. Kameraet kan gjenkjenne hele 16 typer av motiver, som for eksempel portrett, hund, katt, snø, mat, solnedgang og tekst. Deretter optimeres kameraets innstillinger sånn at du får et perfekt bilde tilpasset etter situasjonen. Film lagres i opptil UHD 4K 2160p @30 bilder per sekund. Full HD 1080p-filmer kan filmes i 30 eller 60 bilder per sekund.Det fremre kameraet på ZenFone 5 har en linse på 8 megapiksler med stor blender på f/2.0 sånn at du kan ta flotte selfies selv under skumringen. Ta bilder som en profesjonell ZenFone 5 inkluderer det kraftige Pro-moduset som gir deg full kontroll over alle kamerainnstillingene, sånn som hvitbalanse, eksponering, fokus, ISO og ett imponerende antall lukkertider fra 1/10000 til 32 sekunder. ZenFone 5 er også det perfekte valget om du foretrekker å finjustere ubehandlede bilder med hjelp av et bilderedigeringsprogram. Oppdag din indre ZeniMoji Har du lurt på hvordan du ville sett ut som en ugle? Eller rev?ASUS lar deg forvandles til en ZeniMoji - en søt avatar som bruker stemmen din, ansiktsuttrykkene dine og hodebevegelser sånn at du kan spille inn morsomme meldinger som du kan sende til venner for å live opp en tekstmelding og gjøre det mer underholdende.ZeniMojis kan brukes både som videoklipp, ved videosamtaler og live-streaming. Smart lyd tilpasset etter omgivelsene Mange ganger fokuseres det så mye på alle ekstrafunksjonene i en smarttelefon at samtalelyden iblant glemmes bort. En mobiltelefon er jo tross alt et redskap for å kommunisere med andre mennesker og det har ikke ASUS glemt. ZenFone 5 bruker intelligent støyredusering for å sikkerstille at stemmen din høres klart og tydelig i den andre enden uansett hvor du befinner deg. AI-teknologien forbedrer og øker stille samtaler, mens bråkete samtaler forvandles til samtaler med høy kvalitet med AI-forbedret støyredusering.  Selv ringesignalet styres på en smart måte. Telefonen justerer stadig volumet for å passe til lyden fra omgivelsene. Når du befinner deg på et sted med mye lyd, så øker volumet, mens når det er stille rundt deg - som på nattbordet om natten - så reduseres volumet sånn at du ikke forstyrres. De smarte AI-drevne samtalefunksjonene lar ZenFone 5 tilpasse seg etter ditt miljø sånn at du alltid kan nyte tydelig samtalekvalitet og avspilling. Kraftig fengslende stereolyd Hør lyd som du aldri har hørt i en smarttelefon tidligere. ASUS ZenFone 5 har to forbedrede høyttalere som er 36% større sammenlignet med ZenFone 4, sånn at du får en høyere og rikere lyd. Disse drives av en kraftig dual NXP-smartforsterker med lav forvrengning, for dyp, rik og ekspansiv stereolyd. Opplev Hi-Res Audio med lydfiler kodede opptil 24bits/192 kHz samplingfrekvenser - det er fire ganger bedre enn CD-kvalitet. AudioWizard gir deg muligheten til å personifisere lyden enda mer. Utenom innebygde profiler for ulike musikkgenre kan du også lage egne lydprofiler på noen få enkle steg. Når du vil holde lyden for deg selv får du en forbedret lydopplevelse selv med hodetelefoner. ZenFone 5 leveres med ett par hodetelefoner av høy kvalitet som er Hi-Res-Audio-kompatible og som via støtte for DTS Headphone:X gir et virtuelt 7.1-surroundlyd, som kommer til å ta dine filmer og spill til et helt nytt nivå. Plass for doble simkort ASUS ZenFone 5 har plass for doble nano-simkort sånn at du kan skille mellom jobb- og privatsamtaler på den samme telefonen. Bruk to separate 4G LTE SIM-kort, med begge på aktiv standby. Dette muliggjør også forbedret HD-samtaler over 4G LTE på begge SIM-kortene. Trenger du ikke å ha to telefonnumre kan simkortplass 2 benyttes til å øke lagringskapasiteten med ett microSD-kort. To enkle måter å låse opp telefonen på På baksiden av ZenFone 5 sitter det en integrert fingeravtrykkleser som låser opp telefonen på ett øyeblikk, men mobiltelefonen er enda letter og mer praktisk å bruke med den nye funksjonen for ansiktsgjenkjenning. Bare se på ZenFone for å låse den opp - perfekt når du er skitten på fingrene eller når du bærer noe. Rask lading og smart bruk ZenFone 5 har maksimal utholdenhet med sitt batteri på 3300 mAh og når det er tid for å lade telefonen gjør ASUS BoostMaster-teknologien ladingen utrolig rask. ZenFone 5 introduserer AI-drevet smartlading som maksimerer batteriets levetid og gir total beskyttelse. Dette justerer ladehastigheten dynamisk, hvilket reduserer batteriets aldringsprosess. Asus 1990 NOK 1990 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobil
  3. Asus