Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Apple iPhone SE 64GB

Apple iPhone SE 64GB Space Grey

  Art.nr: 230949
  • 4" Retina HD-skjerm
  • 12 megapiksel iSight-kamera
  • Rask Apple A9-prosessor
  • Raskere 4G LTE og Wi‑Fi
  • Fingeravtrykkleser

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Apple iPhone SE er helt lik iPhone 5S på utsiden, men har et kraftig oppgradert indre. Den har nå fått et kamera på 12 megapiksel, en langt raskere prosessor og bedre batterikapasitet. I følge Apple er iPhone SE den kraftigste 4" telefonen noensinne.

12 megapiksel iSight-kamera

iSight-kameraet i iPhone 6S er på 12 megapiksler og tar utrolig skarpe og detaljerte bilder med høy gjengivelse av farger. I tillegg støtter den videoopptak i 4K-video som er fire ganger så høy oppløsning som HD-video i 1080p.

4" Retina HD-skjerm

Retina HD-skjermen gir deg en fantastisk farge-gjengivelse og høyere kontrast, som i tillegg imponerer med sin brede innsynsvinkel. Oppløsningen i skjermen er på 1136 x 640px og passer utmerket til film, spill, med mer. 

Apple A9-prosessor

Den nye prosessoren i iPhone SE kalles A9 og er langt raskere enn den tidligere A8-brikken. A9-brikken er bygget med 64-bitsarkitektur - dvs. samme arktiektur som du finner i en stasjonær datamaskin. Ettersom iPhone SE sitt operativsystem (iOS 9) er spesielt utviklet for nettopp denne brikken vil hele brukeropplevelsen føles bedre enn noensinne.

Touch ID - fingeravtrykkleser

Det fungerer slik at du plasserer din egen finger på hjemknappen, telefonen leser av fingeravtrykket og telefonen låses opp. I tillegg til å være smart og praktisk er det også en sikker måte å styre tilgangen til telefonen på. Fingeravtrykkleseren gjør at du slipper å taste inn passord hver gang du f.eks. skal godkjenne kjøp på iTunes Store, App Store eller iBook Store. Touch ID støtter ulike fingeravtrykk slik at du kan legge til venner og familie du vil at telefonen skal kunne kjenne igjen.

230949 Apple Apple iPhone SE 64GB Space Grey MLM62KS/A Apple iPhone SE er helt lik iPhone 5S på utsiden, men har et kraftig oppgradert indre. Den har nå fått et kamera på 12 megapiksel, en langt raskere prosessor og bedre batterikapasitet. I følge Apple er iPhone SE den kraftigste 4" telefonen noensinne. 12 megapiksel iSight-kamera iSight-kameraet i iPhone 6S er på 12 megapiksler og tar utrolig skarpe og detaljerte bilder med høy gjengivelse av farger. I tillegg støtter den videoopptak i 4K-video som er fire ganger så høy oppløsning som HD-video i 1080p. 4" Retina HD-skjerm Retina HD-skjermen gir deg en fantastisk farge-gjengivelse og høyere kontrast, som i tillegg imponerer med sin brede innsynsvinkel. Oppløsningen i skjermen er på 1136 x 640px og passer utmerket til film, spill, med mer.  Apple A9-prosessor Den nye prosessoren i iPhone SE kalles A9 og er langt raskere enn den tidligere A8-brikken. A9-brikken er bygget med 64-bitsarkitektur - dvs. samme arktiektur som du finner i en stasjonær datamaskin. Ettersom iPhone SE sitt operativsystem (iOS 9) er spesielt utviklet for nettopp denne brikken vil hele brukeropplevelsen føles bedre enn noensinne. Touch ID - fingeravtrykkleser Det fungerer slik at du plasserer din egen finger på hjemknappen, telefonen leser av fingeravtrykket og telefonen låses opp. I tillegg til å være smart og praktisk er det også en sikker måte å styre tilgangen til telefonen på. Fingeravtrykkleseren gjør at du slipper å taste inn passord hver gang du f.eks. skal godkjenne kjøp på iTunes Store, App Store eller iBook Store. Touch ID støtter ulike fingeravtrykk slik at du kan legge til venner og familie du vil at telefonen skal kunne kjenne igjen. iPhone SE 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobil
  3. Apple
  4. iPhone SE