Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Skinnmappe med MagSafe til iPhone 12 og 12 Pro

Apple iPhone 12 | 12 Pro Leather Sleeve with MagSafe - Pink Citrus

  Art.nr: 1015819
  • Veske med bærestropp
  • Innvendig kredittkortlomme
  • Fungerer med MagSafe-lader
  • For iPhone 12 og 12 Pro
  • Ekte skinn

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Sitrusrosa

1 595,-

Delbetal fra 178,-/mnd Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Skinnetuiet med MagSafe til iPhone gir den beskyttelsen du trenger, samtidig som du kan nyte hvordan iPhonen ser ut og føles.

Det er laget av spesial­garvet kvalitets­skinn. Utsiden føles myk, og etter hvert vil den få en naturlig patina. Skinnetuiet følger formen på iPhone og beskytter den mot riper og støt, uten å gjøre den merkbart større. På innsiden har den en lomme til ID- eller betalings­kort, og den har en matchende rem, slik at du alltid kan ha den for hånden.

Når det er på tide å lade er det bare å smekke MagSafe-laderen på plass, så får du rask og effektiv lading med en gang.

Etuiet er utført i mykt skinn av høy kvalitet – og den er designet for å beskytte iPhonen din. Skinn er et naturlig materiale, og akkurat som i et skinnbelte, utvikler det flott patina og fine små merker etterhvert som du bruker det. Når du bruker MagSafe-tilbehøret vil det avlegge mindre merker.

MagSafe. Alt sier bare klikk.

MagSafe er et nytt økosystem av tilbehør for enkel og rask trådløs lading. Med utallige kombinasjoner finner du helt sikkert en stil som passer deg.

1015819 1015819 Apple Apple iPhone 12 | 12 Pro Leather Sleeve with MagSafe - Pink Citrus MHYA3ZM/A Skinnetuiet med MagSafe til iPhone gir den beskyttelsen du trenger, samtidig som du kan nyte hvordan iPhonen ser ut og føles.Det er laget av spesial­garvet kvalitets­skinn. Utsiden føles myk, og etter hvert vil den få en naturlig patina. Skinnetuiet følger formen på iPhone og beskytter den mot riper og støt, uten å gjøre den merkbart større. På innsiden har den en lomme til ID- eller betalings­kort, og den har en matchende rem, slik at du alltid kan ha den for hånden.Når det er på tide å lade er det bare å smekke MagSafe-laderen på plass, så får du rask og effektiv lading med en gang. Etuiet er utført i mykt skinn av høy kvalitet – og den er designet for å beskytte iPhonen din. Skinn er et naturlig materiale, og akkurat som i et skinnbelte, utvikler det flott patina og fine små merker etterhvert som du bruker det. Når du bruker MagSafe-tilbehøret vil det avlegge mindre merker.MagSafe. Alt sier bare klikk.MagSafe er et nytt økosystem av tilbehør for enkel og rask trådløs lading. Med utallige kombinasjoner finner du helt sikkert en stil som passer deg. iPhone Tilbehør 1595 NOK 1595 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobil
  3. Apple
  4. iPhone Tilbehør