Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

iPhone 12. Du bare suser forbi.

Apple iPhone 12 64GB Black

  Art.nr: 1015051
 • 6,1" Super Retina XDR-skjerm
 • A14 Bionic og 5G
 • Avansert dobbelt kamerasystem
 • Ceramic Shield
 • MagSafe-kompatibel

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Abonnement

9 990,-

Delbetal fra 878,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

iPhone 12. 5G for nedlasting av filmer på farten og strømming av video i høy kvalitet.¹ Lyssterk 6,1" Super Retina XDR-skjerm.² Ceramic Shield med fire ganger bedre beskyttelse ved fall.³ Utrolig kameraytelse ved fotografering under dårlige lysforhold. Opptak, redigering og avspilling i kinokvalitet med Dolby Vision. Kraftig A14 Bionic-chip. Og nytt MagSafe-tilbehør for enkel og rask trådløs lading⁴. La moroa begynne.

De viktigste punktene

 • 6,1" Super Retina XDR-skjerm²
 • Ceramic Shield er sterkere enn glasset på noen smarttelefon. 
 • 5G for superraske nedlastinger og strømming i høy kvalitet¹ 
 • A14 Bionic, den raskeste chipen i en smarttelefon noensinne 
 • Avansert dobbelt kamerasystem med 12 MP kamera med ultravidvinkel og vidvinkel, Nattmodus, Deep Fusion, Smart HDR³ og opptak i 4K Dolby Vision HDR 
 • 12 MP TrueDepth-kamera med Nattmodus på forsiden, opptak i 4K Dolby Vision HDR 
 • Bransjeledende vannbestandighetsrangering på IP68⁵
 • MagSafe-tilbehør for enkel og rask trådløs lading⁴ 
 • iOS 14 med redesignede widgeter på Hjem-skjermen, helt nytt Appbibliotek, Appklipp og mye mer

Juridisk informasjon

¹ Abonnement for datatrafikk kreves. 5G er tilgjengelig i utvalgte områder og fra utvalgte operatører. Hastigheten varierer avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G-støtte, og se apple.com/iphone/cellular.

² Skjermen har avrundede hjørner. Skjermen måler 153,9 mm diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre. Basert på Ceramic Shield på forsiden av iPhone 12, sammenlignet med forrige generasjons iPhone.

⁴ Tilbehør selges separat.

⁵ iPhone 12 ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke permanente tilstander. Bestandigheten kan svekkes som følge av normal slitasje. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.

Spesifikasjoner

Du finner en fullstendig oversikt på apple.com/no/iphone/compare.

1015051 1015051 Apple Apple iPhone 12 64GB Black MGJ53QN/A iPhone 12. 5G for nedlasting av filmer på farten og strømming av video i høy kvalitet.¹ Lyssterk 6,1" Super Retina XDR-skjerm.² Ceramic Shield med fire ganger bedre beskyttelse ved fall.³ Utrolig kameraytelse ved fotografering under dårlige lysforhold. Opptak, redigering og avspilling i kinokvalitet med Dolby Vision. Kraftig A14 Bionic-chip. Og nytt MagSafe-tilbehør for enkel og rask trådløs lading⁴. La moroa begynne.De viktigste punktene6,1" Super Retina XDR-skjerm²Ceramic Shield er sterkere enn glasset på noen smarttelefon. 5G for superraske nedlastinger og strømming i høy kvalitet¹ A14 Bionic, den raskeste chipen i en smarttelefon noensinne Avansert dobbelt kamerasystem med 12 MP kamera med ultravidvinkel og vidvinkel, Nattmodus, Deep Fusion, Smart HDR³ og opptak i 4K Dolby Vision HDR 12 MP TrueDepth-kamera med Nattmodus på forsiden, opptak i 4K Dolby Vision HDR Bransjeledende vannbestandighetsrangering på IP68⁵MagSafe-tilbehør for enkel og rask trådløs lading⁴ iOS 14 med redesignede widgeter på Hjem-skjermen, helt nytt Appbibliotek, Appklipp og mye merJuridisk informasjon¹ Abonnement for datatrafikk kreves. 5G er tilgjengelig i utvalgte områder og fra utvalgte operatører. Hastigheten varierer avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G-støtte, og se apple.com/iphone/cellular.² Skjermen har avrundede hjørner. Skjermen måler 153,9 mm diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre. Basert på Ceramic Shield på forsiden av iPhone 12, sammenlignet med forrige generasjons iPhone.⁴ Tilbehør selges separat.⁵ iPhone 12 ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke permanente tilstander. Bestandigheten kan svekkes som følge av normal slitasje. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.SpesifikasjonerDu finner en fullstendig oversikt på apple.com/no/iphone/compare. iPhone 12 9990 NOK 9990 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Apple
 4. iPhone 12