Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Et enormt sprang for Pro.

Apple iPhone 12 Pro 128GB Graphite

  Art.nr: 1015068
 • 6,1" Super Retina XDR-skjerm
 • A14 Bionic og 5G
 • Pro-kamerasystem
 • LiDAR-skanner
 • MagSafe-kompatibel

Internett

Forhåndsbestill – Releasedato: 23.10.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Graphite

12 990,-

Delbetal fra 1 128,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

iPhone 12 Pro. 5G for nedlasting av store filer på farten og strømming av HDR-video.¹ Lyssterk 6,1" Super Retina XDR-skjerm.² Ceramic Shield med fire ganger bedre beskyttelse ved fall.³ Det mest avanserte Pro-kamerasystemet på en iPhone har fem ganger optisk zoom og leverer utrolig ytelse ved fotografering i dårlige lysforhold. Opptak, redigering og avspilling i kinokvalitet med Dolby Vision. Portrettbilder i Nattmodus og AR-opplevelser på et helt nytt nivå med LiDAR-skanneren. Kraftig A14 Bionic-chip. Og MagSafe-tilbehør for enkel og rask trådløs lading.⁴ For uendelige muligheter.

De viktigste punktene

 • 6,1" Super Retina XDR-skjerm² 
 • Ceramic Shield er sterkere enn glaset på noen smarttelefon. 
 • 5G for superraske nedlastinger og strømming i høy kvalitet¹
 • A14 Bionic, den raskeste chipen i en smarttelefon noensinne 
 • Pro-kamerasystem med 12 MP kamera med ultravidvinkel, vidvinkel og tele, fem ganger optisk zoom, Nattmodus, Deep Fusion, Smart HDR 3, Apple ProRAW⁵ og 4K HDR-opptak i Dolby Vision 
 • LiDAR-skanner for en forbedret AR-opplevelse og portrettbilder i Nattmodus 
 • 12 MP TrueDepth-kamera med Nattmodus på forsiden, opptak i 4K Dolby Vision HDR 
 • Bransjeledende vannbestandighetsrangering på IP68⁶ 
 • MagSafe-tilbehør for enkel og rask trådløs lading⁴ 
 • iOS 14 med redesignede widgeter på Hjem-skjermen, helt nytt Appbibliotek, Appklipp og mye mer

Juridisk informasjon

¹ Abonnement for datatrafikk kreves. 5G er tilgjengelig i utvalgte områder og fra utvalgte operatører. Hastigheten varierer avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G-støtte, og se apple.com/iphone/cellular.

² Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen 153,9 mm diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre. Basert på Ceramic Shield på forsiden av iPhone 12 Pro, sammenlignet med forrige generasjons iPhone.

⁴ Tilbehør selges separat.

⁵ Apple ProRAW kommer snart.

⁶ iPhone 12 Pro Max ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke permanente tilstander. Bestandigheten kan svekkes som følge av normal slitasje. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.

Spesifikasjoner

Du finner en fullstendig oversikt på apple.com/no/iphone/compare.

1015068 Apple Apple iPhone 12 Pro 128GB Graphite MGMK3QN/A iPhone 12 Pro. 5G for nedlasting av store filer på farten og strømming av HDR-video.¹ Lyssterk 6,1" Super Retina XDR-skjerm.² Ceramic Shield med fire ganger bedre beskyttelse ved fall.³ Det mest avanserte Pro-kamerasystemet på en iPhone har fem ganger optisk zoom og leverer utrolig ytelse ved fotografering i dårlige lysforhold. Opptak, redigering og avspilling i kinokvalitet med Dolby Vision. Portrettbilder i Nattmodus og AR-opplevelser på et helt nytt nivå med LiDAR-skanneren. Kraftig A14 Bionic-chip. Og MagSafe-tilbehør for enkel og rask trådløs lading.⁴ For uendelige muligheter.De viktigste punktene6,1" Super Retina XDR-skjerm² Ceramic Shield er sterkere enn glaset på noen smarttelefon. 5G for superraske nedlastinger og strømming i høy kvalitet¹A14 Bionic, den raskeste chipen i en smarttelefon noensinne Pro-kamerasystem med 12 MP kamera med ultravidvinkel, vidvinkel og tele, fem ganger optisk zoom, Nattmodus, Deep Fusion, Smart HDR 3, Apple ProRAW⁵ og 4K HDR-opptak i Dolby Vision LiDAR-skanner for en forbedret AR-opplevelse og portrettbilder i Nattmodus 12 MP TrueDepth-kamera med Nattmodus på forsiden, opptak i 4K Dolby Vision HDR Bransjeledende vannbestandighetsrangering på IP68⁶ MagSafe-tilbehør for enkel og rask trådløs lading⁴ iOS 14 med redesignede widgeter på Hjem-skjermen, helt nytt Appbibliotek, Appklipp og mye merJuridisk informasjon¹ Abonnement for datatrafikk kreves. 5G er tilgjengelig i utvalgte områder og fra utvalgte operatører. Hastigheten varierer avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G-støtte, og se apple.com/iphone/cellular.² Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen 153,9 mm diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre. Basert på Ceramic Shield på forsiden av iPhone 12 Pro, sammenlignet med forrige generasjons iPhone.⁴ Tilbehør selges separat.⁵ Apple ProRAW kommer snart.⁶ iPhone 12 Pro Max ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke permanente tilstander. Bestandigheten kan svekkes som følge av normal slitasje. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.SpesifikasjonerDu finner en fullstendig oversikt på apple.com/no/iphone/compare. iPhone 12 Pro 2 1 12990 NOK 12990 NewCondition OnlineOnly
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Apple
 4. iPhone 12 Pro