Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Møt iPhone 12 Pro Max.

Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue

  Art.nr: 1015099
 • 6,7" Super Retina XDR-skjerm
 • A14 Bionic og 5G
 • Pro-kamerasystem
 • LiDAR-skanner
 • MagSafe-kompatibel

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Pacific Blue

Abonnement

13 990,-

Delbetal fra 1 211,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

iPhone 12 Pro Max. 5G for nedlasting av store filer på farten og strømming av HDR-video.¹ Større 6,7" Super Retina XDR-skjerm.² Ceramic Shield med fire ganger bedre beskyttelse ved fall.³ Det mest avanserte Pro-kamerasystemet på en iPhone, med fem ganger optisk zoom og utrolig ytelse ved fotografering i dårlige lysforhold. Opptak, redigering og avspilling i kinokvalitet med Dolby Vision. Portrettbilder i Nattmodus og AR-opplevelser på et helt nytt nivå med LiDAR-skanneren. Kraftig A14 Bionic-chip. Og MagSafe-tilbehør for enkel og rask trådløs lading.⁴ For uendelige muligheter.

De viktigste punktene

 • 6,7" Super Retina XDR-skjerm² 
 • Ceramic Shield er sterkere enn glasset på noen smarttelefon. 
 • 5G for superraske nedlastinger og strømming i høy kvalitet¹ 
 • A14 Bionic, den raskeste chipen i en smarttelefon noensinne 
 • Pro-kamerasystem med 12 MP kamera med ultravidvinkel, vidvinkel og tele, fem ganger optisk zoom, Nattmodus, Deep Fusion, Smart HDR³, Apple ProRAW⁵ og 4K HDR-opptak i Dolby Vision 
 • LiDAR-skanner for en forbedret AR-opplevelse og portrettbilder i Nattmodus 
 • 12 MP TrueDepth-kamera med Nattmodus på forsiden, opptak i 4K Dolby Vision HDR
 • Bransjeledende vannbestandighetsrangering på IP68⁶ 
 • MagSafe-tilbehør for enkel og rask trådløs lading⁴ 
 • iOS 14 med redesignede widgeter på Hjem-skjermen, helt nytt Appbibliotek, Appklipp og mye mer

Juridisk informasjon

¹ Abonnement for datatrafikk kreves. 5G er tilgjengelig i utvalgte områder og fra utvalgte operatører. Hastigheten varierer avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G-støtte, og se apple.com/iphone/cellular.

² Skjermen har avrundede hjørner. Skjermen måler 6,68" på diagonalen. Den synlige skjermflaten er mindre. Basert på Ceramic Shield på forsiden av iPhone 12 Pro Max, sammenlignet med forrige generasjons iPhone.

⁴ Tilbehør selges separat.

⁵ Apple ProRAW kommer snart.

⁶ iPhone 12 Pro Max ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke permanente tilstander. Bestandigheten kan svekkes som følge av normal slitasje. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.

Spesifikasjoner

Du finner en fullstendig oversikt på apple.com/no/iphone/compare.

1015099 1015099 Apple Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue MGDA3QN/A iPhone 12 Pro Max. 5G for nedlasting av store filer på farten og strømming av HDR-video.¹ Større 6,7" Super Retina XDR-skjerm.² Ceramic Shield med fire ganger bedre beskyttelse ved fall.³ Det mest avanserte Pro-kamerasystemet på en iPhone, med fem ganger optisk zoom og utrolig ytelse ved fotografering i dårlige lysforhold. Opptak, redigering og avspilling i kinokvalitet med Dolby Vision. Portrettbilder i Nattmodus og AR-opplevelser på et helt nytt nivå med LiDAR-skanneren. Kraftig A14 Bionic-chip. Og MagSafe-tilbehør for enkel og rask trådløs lading.⁴ For uendelige muligheter.De viktigste punktene6,7" Super Retina XDR-skjerm² Ceramic Shield er sterkere enn glasset på noen smarttelefon. 5G for superraske nedlastinger og strømming i høy kvalitet¹ A14 Bionic, den raskeste chipen i en smarttelefon noensinne Pro-kamerasystem med 12 MP kamera med ultravidvinkel, vidvinkel og tele, fem ganger optisk zoom, Nattmodus, Deep Fusion, Smart HDR³, Apple ProRAW⁵ og 4K HDR-opptak i Dolby Vision LiDAR-skanner for en forbedret AR-opplevelse og portrettbilder i Nattmodus 12 MP TrueDepth-kamera med Nattmodus på forsiden, opptak i 4K Dolby Vision HDRBransjeledende vannbestandighetsrangering på IP68⁶ MagSafe-tilbehør for enkel og rask trådløs lading⁴ iOS 14 med redesignede widgeter på Hjem-skjermen, helt nytt Appbibliotek, Appklipp og mye merJuridisk informasjon¹ Abonnement for datatrafikk kreves. 5G er tilgjengelig i utvalgte områder og fra utvalgte operatører. Hastigheten varierer avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G-støtte, og se apple.com/iphone/cellular.² Skjermen har avrundede hjørner. Skjermen måler 6,68" på diagonalen. Den synlige skjermflaten er mindre. Basert på Ceramic Shield på forsiden av iPhone 12 Pro Max, sammenlignet med forrige generasjons iPhone.⁴ Tilbehør selges separat.⁵ Apple ProRAW kommer snart.⁶ iPhone 12 Pro Max ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke permanente tilstander. Bestandigheten kan svekkes som følge av normal slitasje. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.SpesifikasjonerDu finner en fullstendig oversikt på apple.com/no/iphone/compare. iPhone 12 Pro Max 5 4 13990 NOK 13990 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Apple
 4. iPhone 12 Pro Max